Samsung Galaxy S9 και S9+: Επιβεβαιώνονται τα bezels στο πλάι;

Samsung Galaxy S9 S9+ επιβεβαιώνονται bezels πλάι, Samsung Galaxy S9 και S9+: Επιβεβαιώνονται τα bezels στο πλάι;

Τα Samsung Galaxy S9 / S9+ ανακοινώνονται σύντομα και τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον γύρω τους έχει αναζωπυρωθεί. Νέες πληροφορίες και διαρροές δημοσιεύονται κάθε λίγες ώρες, επιβεβαιώνοντας το μονοπώλιο που έχουν οι συσκευές στις ειδήσεις.

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα, μια ανάρτηση του διάσημου Evan Blass στο Twitter έβαλε… φωτιά στους φίλους της Galaxy S σειράς και υποψήφιους αγοραστές των S9 μοντέλων. Συγκεκριμένα, ο @evleaks “πόσταρε” μια εικόνα που υποτίθεται πως είναι επίσημο render των νέων συσκευών. Στο αντίκρισμα της, πολλοί χρήστες απογοητεύτηκαν, κυρίως όταν παρατήρησαν πως τα πλαϊνά bezels είναι εμφανή, σε αντίθεση με τα τωρινά S8 μοντέλα των οποίων οι κυρτές οθόνες τα κρύβουν. Στην ουσία, τα επερχόμενα Galaxy S9 μοιάζουν ως άλλα δυο Galaxy A8 κινητά λόγω της έλλειψης κυρτότητας στα πλάγια. Για να διαλευκάνει το τοπίο, ένας άλλος γνωστός leaker δημοσίευσε cad render του S9+.

Samsung Galaxy S9 S9+ επιβεβαιώνονται bezels πλάι, Samsung Galaxy S9 και S9+: Επιβεβαιώνονται τα bezels στο πλάι;

Συγκεκριμένα, ο Steve Hemmerstoffer, γνωστός περισσότερο ως @onleaks, ανήρτησε στον προσωπικό Twitter λογαριασμό του τα cad renders των Galaxy S9+ και S8+ δίπλα-δίπλα ώστε να ξεκαθαριστούν οι διαφορές (φαίνονται στην παραπάνω εικόνα). Η κατάσταση έχει ως εξής: Είναι γεγονός πως τα Galaxy S9 και S9+ θα έχουν εμφανή πλαίσια στα πλάγια. Η κυρτότητα της οθόνης δεν θα είναι τόσο μεγάλη (συγκριτικά με τα S8/S8+) και η ένωση με το υπόλοιπο σώμα θα γίνεται πιο ψηλά. Ο λόγος είναι μάλλον λόγω των πολλών παραπόνων χρηστών για άθελα πατήματα της οθόνης όσο την κρατούσαν. Επίσης, πλέον οι κατασκευαστές θηκών και κυρίως προστατευτικών οθονών θα έχουν ένα ευκολότερο έργο στην παραγωγή μεμβρανών και tempered glasses που δεν θα είναι τόσο κυρτά.

Να σημειωθεί πως το Galaxy S9+ έχει ελαφρώς μικρότερα κάθετα πλαίσια από το S8+. Εν ολίγοις, η αναλογία οθόνης-σώματος θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα, με μειωμένα κάθετα και αυξημένα πλαϊνά bezels. Μπορεί αρχικά η νέα σχεδιαστική γραμμή της Samsung να μοιάζει πιο άσχημη από εκείνη των τωρινών S8 μοντέλων, όμως μάλλον είναι πιο βολική και θα συμβάλει στην ακόμα ευκολότερη χρήση της συσκευής. Όσοι περιμένουν την επισημοποίηση των νέων Galaxy S smartphones αλλά όμως αρέσκονται πολύ στο design των S8 συσκευών, μάλλον θα πρέπει να αποφασίσουν με κριτήριο τον σχεδιασμό και όχι τα νέα χαρακτηριστικά. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στο MWC 2018

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Όταν λέγαμε ότι αυτός ο σχεδιασμός με τις edge οθόνες ουσιαστικά είναι κακός αφού δεν μπορείς να πιάσεις το κινητό και πατιέται ό,τι να’ ναι, έπεφταν να μας φάνε εδώ μέσα.. Και να που τώρα η Samsung κάνει πίσω και επαναφέρει τα περιθώρια… Πάντως αν είναι όντως όπως στις φώτο φαίνεται πολύ άσχημο… To nokia 7 plus πχ που αναφερόταν σε ένα post μερικές μέρες πριν είναι 100 φορές πιο όμορφο από αυτό, και ας έχει μεγαλύτερα περιθώρια..

jonjon

Μια χαρά είναι τα περιθώρια! Αν το κάνει πιο ανθεκτικό , πιο εύκολο να αλλάξεις την οθόνη και πιο οικονομικό γιατί όχι!
Κάτοχος s8!

Agnostos13

Είναι γνωστό οτί η edge οθόνη στο μόνο που χρησιμεύει είναι το εφέ και η μόστρα…και στο να αυξηθούν οι εισπράξεις της Samsung που τις χρυσοπουλάει. Δυστυχώς για τη Samsung που προσπαθεί να την πλασάρει 3 χρόνια τώρα δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας άλλος κατασκευαστής να την υιοθετήσει και σιγά σιγά φαίνεται να την εγκαταλείπει και η ίδια…

John

Ενα κινητο με 90% και πανω αναλογια οθονης και καποιοι μιλανε για αυξημενα bezels. Ο αλλος γραφει για τα edge οτι δεν τα προτιμουν οι εταιρειες ενω συμφωνα με πτοσφατη ερευνα η εταιρεια που σντιγραφουν περισσοτερο οι αλλες ειναι η Samsung. Πραγματικα μου κανει εντυπωση οτι υπαρχει τοση αγνοια και ασχετιλα.

Xarisgru

Χαιρομαι που θα ειμαι απ τους τελευταίους που διαθετουν πραγματικο edge κινητο! Gs8! Χαρηκα που αυτος ο σχεδιασμος με απωθει στο να θελω να αποκτησω το καινουριο!

Vladimiros

Και εγω το βρισκω ασχημο αν ειναι θα ειναι ετσι…τουλάχιστον αφου κανει βηματα πισω να κανει και λιγο πισω στην τιμη..αλλα οχι ειμαι μεγαλος κατασκευαστης και θα ανεβασω κ αλλο την τιμη…
Κατι αλλο που ακουσα τωρα αν θα ειναι θετικο η αρνητικο δεν ξερω..ειναι οτι θα χρισημοποιησει διαφορετικα υλικα κατασκευής..π.χ το αλουμίνιο που θα βαλει θα ειναι αλλο,πιο ελαφρύ κ πιο ανθεκτικό..

Ιορδανης

Ασχημο ασχημο ασχημο

Giannis

λάθος της Samsung..άσχημο, ταφόπλακα για το S9, θα πάει άπατο.

JohnWave

Κρίμα πραγματικά αν βγουν αληθινά τα renders. Το δήθεν θέμα περί κατά λάθος πατημάτων δεν το έχω διαβάσει σε κάνενα review και σε κανένα forum κατόχων του S8. Το τι ισχύριζεται ο κάθε μη κάτοχος είναι φυσικά αδιάφορο. Μια δημοσκόπηση προτίμησης design μεταξύ S8 και S9 σε κάποιο μεγάλο site πρέπει να γίνει και θα φανεί από αυτή το τι πιστεύει και τι θέλει η πλειοψηφία του κόσμου. Συνεχίζω να κοιτώ απορημένος και απογοητευμένος το leak.

Dimitris

Επιτέλους (φαίνεται) ότι σοβαρεύτηκε η Samsung 🙂

Andrew cat

Ο μοναδικός λόγος κατα την άποψη μου που η sammy το κάνει αυτό είναι γιατί το έκανε η Apple με το iphone X

Dim

Η σωστή μέτρηση bezels είναι:
Bezels συσκευής + πάχος θήκης (υπάρχει bezeless κινητό χωρίς θήκη κάποιος εδώ;). Μάλιστα υπάρχει και το μειονέκτημα ότι πιάνεις καουτσούκ 0.1 ευρώ, χάνεις το design και το ακριβό υλικό, και αυξάνεις πάχος χωρίς αυξημένη μπαταρία. Κατά τα άλλα… Bezelless.

Να επιμένουμε στα όντως χρήσιμα χαρακτηριστικά (αλλά όχι sexy / trendy) όπως είναι η μεγάλη μπαταρία και η χωρητικότητα μνήμης (εδώ οι sd κάρτες σώζουν). Και όχι στις συζητήσεις επί συζητήσεων για το πώς … Ξεκλειδώνει το κινητό (τρατζικ).

max91

Επειδη εχω χρησιμοποιησει το S6 edge και πλεον χρησιμοποιω το S8 μπορω να πω οτι αυτο το προβλημα που ακουμπουσε το χερι στην edge οθονη δεν υπαρχει. Οσο καιρο τωρα χρησιμοποιω το 8 δεν μου εχει κανει ουτε μια φορα θεμα. Ισως ειναι οτι ειναι πολυ λιγοτερο edge? επειδη μεσω λογισμικου καταφερε να το φτιαξει η εταιρια? δεν ξερω παντως ειναι πολυ καλο. Οποτε το βρισκω πισωγυρισματα το 9 με bezels

giannogeorge

Αν αυτό ισχύει, καλά ξεκουμπίδια. Μόνο εμφάνιση ήταν, σίγουρα πανέμορφο ως ντιζάιν αλλά στην πράξη εξαιρετικά άβολο.

Βέβαια και τούτο εδώ δεν με τρελαίνει!…

Ιωάννης jb

Μερικοί μη μπερδεύετε το design με την ευχρηστία..
Ένα smart σαν το s8 δεν είναι εύχρηστο..
Ακόμα και το design έχετε κάνει αχταρμά στον εγκέφαλο σας, μπερδεύετε την διαφορετικοτητα με την κλασική εμφάνιση.. Επειδή είναι διαφορετικό και το θεωρείτε όμορφο κάποιοι, μαζί με πολλούς άλλους πληρωμένους σε site ανά το κόσμο, δε πάει να πει ότι είναι και όμορφο..

Ιωάννης jb

Οι φαν των κορεατων είναι οι τελευταίοι που πρέπει να μιλάνε για design..
Παίρνουν μόνο Samsung έτσι;; αλλιώς τι φαν θα ήταν..
Καημενοι σας ειχε στη πίεση τόσα χρόνια με άσχημα smart που ξεφλουδιζαν, φουλ στο πλαστικό και πολλά ακόμα ωραία υλικά.. όπως εκείνα του θρυλικού και πανέμορφου s5..
Σας δικαιολογώ σε αυτό που τώρα παιρνιεστε για κάποιοι επειδή τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί κάπως

JohnWave

Προς Κ.Βλαχάκη:

Άλλα δύο προσβλητικά posts από τον Ιωάννη jb.

“έχετε κάνει αχταρμά στον εγκέφαλο σας”…”Καημενοι”…”παιρνιεστε για κάποιοι”

Η αλήθεια είναι ότι τα παραπάνω είναι λίγα μπροστά σε αυτά που μας λέει κατά καιρούς. Προσωπικά έχω κάνει προσπάθειες να τον συνεφέρω αλλά φαίνεται πως το πρόβλημα δεν λύνεται.

Κ.Βλαχάκη κάνε κάτι αν σέβεσαι τους σοβαρούς χρήστες του blog. Η τυχόν διαγραφή προσβλητικών του posts δεν λύνει το θέμα γιατί τα επαναλαμβάνει. Aν θέλεις να τον πάρουμε στην πλάκα ή να του απαντάμε αναλόγως ή αν υπάρχει κάποιο “ειδικό θέμα” με το παιδί, τουλάχιστον ενημέρωσέ μας για να ξέρουμε πως να αντιμετωπίζουμε το θέμα του αν και εδώ δεν βρισκόμαστε για να λύνουμε τα ψυχολογικά του καθενός.

Σ’ ευχαριστώ πολύ

Κώστας Βλαχάκης

JohnWave και υπόλοιποι φίλοι. Τι να σας πω πάλι εγώ τώρα. Τα λέω συνέχεια. Ολοι μαζί βοηθάμε στην ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο Techblog. Δεν σημαινει οτι αν δεν βρίζει κάποιος ότι όλα τα υπόλοιπα που γράφει δεν μπορούν να θεωρηθούν προσβλητικά. Κρατήστε χαμηλούς τόνους ρε παιδιά. Μια παρέα είμαστε που θέλουμε να περνάμε ευχάριστα τον χρόνο μας συζητώντας για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία. Η τεχνολογία μας ενώνει.

JohnWave

Σ’ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Κωστή. Ελπίζω τα πράγματα να αλλάξουν, να υπάρχει ένας μεγαλύτερος έλεγχος και όντως να περνάμε ευχάριστα όπως λες αντί να διαβάζουμε τις ειρωνείες και τις προσβολές του κάθε φανατικού οπαδού εταιρίας. Να σαι καλά.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ενταξη ας ειμαστε λιγο αντικειμενικοι! οι οπαδοι sony πχ bezilys ιωαννης κλπ δεν εχουν ακουσει και λιγα λογω της εταιρειας που υποστηριζουν…. πως μετα να μην γινουν επικριτικοι οταν διαρκως προκαλουνται

Vendetta

Παπαροκας μας δουλευεις? Εχω παρακολουθησει πολλά θέματα του techblog και οπου υπαρχει θεμα για samsung, τσουπ ο bezilys με το ειρωνικο του υφακι. Και θα μας πεις οτι δικαιολογειται επειδη τον προκαλουμε?
Οσο για τον ιωαννης jb, σεβομαι τα περισσοτερα που λεει γιατι χρησιμοποιει επιχειρηματα. Απλα πολλές φορές γινεται λιγο εριστικος αλλα σε λογικα πλαίσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.