Sony Xperia XZ2 Compact: Επίσημο με 5’’ Full HD+ οθόνη και Motion Eye κάμερα [MWC 2018]

Sony Xperia XZ2 Compact, Sony Xperia XZ2 Compact: Επίσημο με 5’’ Full HD+ οθόνη και Motion Eye κάμερα [MWC 2018]

Στο Mobile Word Congress η Sony παρουσίασε επίσημα το Sony Xperia XZ2 Compact, την μικρότερη έκδοση της ναυαρχίδας της Sony Xperia XZ2, με 5 ιντσών οθόνη και προηγμένες λειτουργίες ψυχαγωγίας από τη Sony.

Το Sony Xperia XZ2 Compact είναι εδώ και φιλοδοξεί να γίνει η καλύτερη φορητή συσκευή ψυχαγωγίας που είχε ποτέ ο χρήστης. Εξοπλισμένο με 5’’ οθόνη Full HD+, κορυφαίο hi-res ήχο με πανίσχυρα στερεοφωνικά ηχεία και κάμερα 19MP Motion Eye κάμερα με προηγμένα χαρακτηριστικά AV της Sony, τουλάχιστον αυτό έρχετε να πετύχει.

Sony Xperia XZ2 Compact, Sony Xperia XZ2 Compact: Επίσημο με 5’’ Full HD+ οθόνη και Motion Eye κάμερα [MWC 2018]

H δυνατότητα 4K HDR Movie recording για πρώτη φορά σε smartphone, λειτουργία Full HD Super slow motion video, η λήψη φωτογραφίας και video σε συνθήκες με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό και ο ενσωματωμένος 3D creator για τις selfie λήψεις με την 5MP είναι μερικά από αυτά.

Φυσικά στην πλήρη ψυχαγωγία του χρήστη συνάδουν τόσο η τοποθέτηση του τελευταίου Snapdragon 845 SoC της Qualcomm, καθώς και η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Gigabit LTE με απίστευτες δυνατότητες download έως 1,2 Gbps. To νέο μοντέλο διαθέτει επίσης 4GB RAM και 64GB εσωτερικής μνήμης, πλήρως επεκτάσιμης μέσω microSDXC (έως 400GB).

Sony Xperia XZ2 Compact, Sony Xperia XZ2 Compact: Επίσημο με 5’’ Full HD+ οθόνη και Motion Eye κάμερα [MWC 2018]

Όσον αφορά στα εξωτερικά χαρακτηριστικά του το Xperia XZ2 Compact ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή του μεγαλυτέρου «αδερφού» Xperia XZ2 με καμπυλωτό σώμα που αγκαλιάζει την παλάμη του χρήστη και ομοιόμορφο φινίρισμα σε ματ αποχρώσεις.

Τα χρώματα έχουν διαρρεύσει εδώ και λίγες ημέρες με την παλέτα της συσκευής να περιλαμβάνει White Silver, Black, Moss Green και Coral Pink.

Η μεταλλική και ανθεκτική κατασκευή του έχει λάβει πιστοποίηση IP65/IP68 για αντοχή σε νερό, ενώ η επίστρωση Corning Gorilla Glass 5 συμπληρώνει την προστασία της συσκευής.

Το Sony Xperia XZ2 Compact θα διατεθεί στην αγορά με Android 8.0 Oreo στον ερχόμενο Μάρτιο σε τιμή που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.