Τα 20 πιο δημοφιλή smartphone του 2020 σύμφωνα με το GSMArena

, Τα 20 πιο δημοφιλή smartphone του 2020 σύμφωνα με το GSMArena

Το GSMArena έδωσε στη δημοσιότητα το Top 20 των δημοφιλέστερων smartphones για τη χρονιά που φεύγει σύμφωνα με το ενδιαφέρον που έδειξαν οι αναγνώστες του τους προηγούμενους 12 μήνες. Πρόκειται για μια λίστα με τα μοντέλα smartphones για τα οποία όσοι επισκέφτηκαν τη δημοφιλή ιστοσελίδα έκαναν τα περισσότερα κλικ στα χαρακτηριστικά τους και τα review.

Από τη λίστα παρατηρούμε ότι τα 10 από τα μοντέλα 20 είναι της Samsung ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα της Huawei. Λυπούμαστε επίσης που δεν βλέπουμε κανένα των Nokia, Sony και LG. Η Xiaomi έχει δυνατή παρουσία με 5 μοντέλα, Apple και OnePlus έχουν από δύο μοντέλα και με ενδιαφέρον παρατηρούμε την είσοδο της Realme με ένα μοντέλο.

Η λίστα δεν σημαίνει ότι παρουσιάζει τα καλύτερα smartphones του 2020, παρουσιάζει τα πιο δημοφιλή για τους επισκέπτες του GSMArena.

Ποια είναι για εσάς τα καλύτερα smartphones της χρονιάς που φεύγει, σχολιάστε μας με το δικό σας Top smartphones.

  1. Samsung Galaxy A51
  2. Samsung Galaxy A71
  3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro
  4. Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  5. Apple iPhone 12 Pro Max
  6. Apple iPhone SE (2020)
  7. Xiaomi Redmi Note 9
  8. Samsung Galaxy M31
  9. OnePlus 8 Pro
  10. OnePlus Nord
  11. Xiaomi Redmi Note 9S
  12. Realme 6 Pro
  13. Samsung Galaxy A21s
  14. Xiaomi Redmi 9
  15. Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G
  16. Xiaomi Mi 10 Pro 5G
  17. Samsung Galaxy S20
  18. Samsung Galaxy S10 Lite
  19. Samsung Galaxy Note 10 Lite
  20. Samsung Galaxy A31

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Peter

Ούτε Motorola?

Nightfalls 😈

Η λίστα αφορά την δημοφιλία τών συγκεκριμένο συσκευών όπως πολύ σωστά αναφέρεται…σε άλλο άρθρο από το GSM arena για τα καλύτερα smartphones της χρονιάς υπάρχουν τά Huawei αλλά δυστυχώς όχι τά νέα Xperia..

Alex

Η huawei δυστυχώς παρόλο που τα κινητά της είναι πάρα πολύ καλά με την έλλειψη των Google apps έχει χάσει πολύ κόσμο γιατί ακόμα είναι πολλές αυτές οι εφαρμογές που δεν λειτουργούν σωστά

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

Σαν το καινούργιο ΝΟΚΙΑ 8.3 κανένα.

Joe

Huawei?Καλά πλάκα κάνουμε?

Δημήτρης

Η λίστα βγήκε ανάλογα τα κλικ που πήρε το κάθε μοντέλο, μπορεί δηλαδή το 90% να μη πήρε το μοντέλο που κλίκαρε πολλές φορές,άρα μονο θεωρία η λιστα.

Last edited 3 years πριν by Δημήτρης
Γιώργος Μ.

Best value for money Xiaomi Mi 10 T. Αγοράστηκε με την προσφορά της Μπλάκ Friday στα 350 ευρώ. Παραμένει σε προσφορά ακόμη και σήμερα στα 450 ευρώ. Εξαιρετικά specs κι όταν ζήσεις μαζί του μερικές ημέρες με τα 144Hz μετά οτιδήποτε άλλο εκεί στα 60 Hz σε κουράζει στα μάτια στην αίσθηση σε όλα. Εύγε στην Xiaomi ,αν είχε βάλει και amoled οθόνη θα διέλυε οποιοδήποτε τυχόν ανταγωνισμό.
Εναλλακτική πρόταση με αυξημένο όμως το οικονομικό κομμάτι , το Samsung FE 5g με τον Snapdragon φυσικά.
Επίσης για μερικές ημέρες έτρεξε και προσφορά με το realme x3 super zoom με τον σναπ 855 όμως ( περσινό κορυφαίο chipset) παρόλαυτα παρουσιάστηκε φέτος τον Μάιο άρα συσκευή 2020 με αρκετά καλά χαρακτηριστικά στα 399 ευρώ. Όλες οι παραπάνω συσκευές μιλάμε για καινούργιες σφραγισμένες από επίσημες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα. Ειδικά το Ui της Realme το αγάπησα δεν το περίμενα τόσο καλό!
https://youtu.be/cMfnsmURVsQ

Alex

25% πτώσει στις παγκόσμιες πωλήσεις έχουν τα Huawei σιγά μην ηταν στα δημοφιλέστερα

Panos

Samsung s20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.