Smartphones

Unpacked 2020: Επιβεβαιώνεται η παρουσίαση 5 συσκευών, μαζί και το Galaxy Z Fold 2;

Με το online event Unpacked 2020 να είναι μόλις λίγες μέρες μακριά, πολλοί αναρωτιούνται ποιες συσκευές θα δούμε όντως στο event, καθώς ήδη περιμένουμε αρκετές νέες συσκευές από την εταιρεία.

Ο Tae-moon Roh, σε blog post που έκανε στην ιστοσελίδα ειδήσεων της Samsung, αποκάλυψε τα σχέδια του για την επερχόμενη εποχή στην κινητή τηλεφωνία, την οποία ονομάζει “Next Normal”, το οποίο έχει ως επίκεντρο τρία πράγματα: σημαντικές καινοτομίες, ανοιχτές συνεργασίες και ευέλικτη λειτουργία. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον όμως ήταν η αναφορά του στο επερχόμενο event της εταιρείας, στο οποίο ο ίδιος γνωστοποίησε πως θα δούμε πέντε συσκευές.

Συγκεκριμένα, ο Tae-moon Roh δήλωσε:

Στο καλοκαιρινό event Galaxy Unpacked, θα παρουσιάσουμε πέντε νέες συσκευές. Αυτές οι συσκευές θα προσφέρουν το όραμα μας για καινοτόμες εμπειρίες στην κινητή τηλεφωνία που λειτουργούν απρόσκοπτα οπουδήποτε και αν πηγαίνουμε.

Συνδυάζουν τη δύναμη με την απρόσκοπτη λειτουργικότητα, είτε βρίσκεστε στη δουλειά είτε στο παιχνίδι, στο σπίτι ή εκτός σπιτιού. Μέσω του Next Normal, θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο, με αυτές τις συσκευές στο χέρι σας (και στα αυτιά σας και στον καρπό σας).

Τι εννοεί όμως ο Roh με τα παραπάνω; Ήδη περιμένουμε δύο νέες συσκευές της σειράς Galaxy Note 20, δύο προτάσεις Galaxy Watch 3, τα νέα Galaxy Buds Live και το Galaxy Z Flip 5G. Η πέμπτη πρόταση θα μπορούσε να είναι ένα από τα δύο: Galaxy Z Fold 2 και Galaxy Tab S7, όμως αν και το δεύτερο foldable γνωρίζαμε ότι δε θα κυκλοφορήσει μαζί με τα υπόλοιπα, νέες πηγές τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώνουν το αντίθετο, όπως και η ίδια η Samsung.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρω του διαδικτύου μία εικόνα, σε κακή ανάλυση, που υποτίθεται ότι είναι το επερχόμενο Galaxy Z Fold 2 σε Mystic Bronze. Εκεί βλέπουμε το νέο camera bump όπως στη σειρά Note 20 και τις νέες οθόνες της συσκευής, όχι όμως τόσο καθαρά.

Επιπλέον, η ίδια η Samsung μέσω του UK λογαριασμού της στο Twitter ανέβασε ένα νέο teaser, με τον τίτλο “A new look unfolds”, στο οποίο φαίνεται μία σταγόνα να σχηματίζει το φόντο της πεταλούδας του πρώτου μοντέλου. Όμως, η εταιρεία δεν επιβεβαιώνει τίποτα προς το παρόν, αν και φαίνεται σχεδόν σίγουρη η ανακοίνωση του Galaxy Z Fold 2.

Πηγή
Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 11:43

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.