Apple WWDC 2016: Ανακοινώθηκε 13 με 17 Ιουνίου

Λίγο πριν προχωρήσει η Apple στην επίσημη ανακοίνωση των ημερομηνιών για το ετήσιο Worldwide Developer Conference 2016, το είχε μαρτυρήσει η Siri. Μέσα από ένα πολύχρωμο “ποίημα” η Apple έκανε γνωστό ότι το WWDC 2016 θα λάβει χώρα 13-17 Ιουνίου στο San Francisco.

Στην επίσημη σελίδα της έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το WWDC 2016 και το πρόγραμμα. Το εισιτήριο για τους developers που θέλουν να παρευρεθούν, κοστίζει 1.599 δολ., αλλά επειδή θα είναι πολλοί αυτοί που δεν θα μπορέσουν να πάρουν ο πολυπόθητο χαρτάκι, θα υπάρχει live stream.

Στο περσινό WWDC, η Apple είχε φέρει το Apple Music, αναβαθμίσεις σε iOS και OS X. Όσο για το τι θα δούμε φέτος, είναι ακόμη νωρίς για να το γνωρίζουμε, αλλά μέχρι τον Ιούνιο θα υπάρξουν σίγουρα οι καθιερωμένες διαρροές.

apple wwdc 2016 dates, Apple WWDC 2016: Ανακοινώθηκε 13 με 17 Ιουνίου

apple wwdc 2016 dates, Apple WWDC 2016: Ανακοινώθηκε 13 με 17 Ιουνίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωαννης

τυχεροι αυτοί που θα πάνε βγάζω ζήλια

παναγιωτης

1.599 δολ για να κανω ωωωω και αλλα ιιι και οοοο που κανουν τα μαρικανακια? γιατι να μην το δω απ το σπιτι και με τα λεφτα αυτα να παρω νεο imac?

NZ

@Παναγιώτη, έλα παραδέξου το! Θα ήθελες να ήσουν στη θέση τους. Γιατί δεν είναι μόνο η παρουσίαση που γίνεται, είναι όλο το event. Δεν πληρώνεις 1.5κ ντόλαρς για να πας να καθίσεις μέσα στην αίθουσα, αλλά να δεις, να μιλήσεις με τους ανθρώπους της apple, να ανταλλάξεις απόψεις κλπ κλπ. 4 μέρες στο Σαν Φρανσίσκο είναι εμπειρία!

GiorgosL

Οντως 1599 δολαρια ειναι παρα πολλα και κατα την γνωμη δεν αξιζει να τα δωσεις, μακαρι να ηταν free και σε μεγαλυτερο χωρο αλλα συμφωνω με τον Γιαννη ζηλευω οσους θα πανε :/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.