Πέμπτη
11/06/2015

Samsung: Γεύση από το μέλλον με 55″ διάφανη οθόνη – καθρέφτη

Μια γεύση από το μέλλον μας δίνει η Samsung παρουσιάζοντας δύο νέες 55 ιντσών OLED οθόνες, οι οποίες διαφέρουν από όσα έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα ο κορεάτικος γίγαντας. Πρόκειται για δυο οθόνες που κάθε άλλο παρά συμβατικές θα τις λέγαμε, καθώς η μια είναι διάφανη και η άλλη μπορεί να λειτουργήσει ως καθρέφτης.

H Samsung αναφέρει ότι και οι δύο μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο των πωλήσεων και των διαφημίσεων χάρη στις νέες δυνατότητες που παρέχουν, αλλά και από design είναι κάτι που ξεχωρίζει.

Αν και ήδη έχουμε δει διάφανες οθόνες και οθόνες καθρέφτες,οι συγκεκριμένες από την Samsung προσφέρουν το καλύτερο contrast αλλά και την καλύτερη γωνία θέασης. Η εταιρεία πιστεύει ότι οι οθόνες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς και επαναστατικούς τρόπους.

Για παράδειγμα η mirrored OLED θα μπορεί να συνδυαστεί με τις 3D RealSense κάμερες της Intel για να δημιουργήσουν ένα εικονικό δοκιμαστήριο. Επίσης η ίδια τεχνική θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για διαφήμιση, με διάφορα καταστήματα να ενσωματώνουν τις οθόνες αυτές στις βιτρίνες τους.

Samsung transparent display

Samsung transparent display

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η Νικος Z1 λέει:

  Στις amoled(και γενικά oled) η Samsung παίζει μπάλα μόνη της. Τους έχει ξεφτιλησει όλους.

 2. Ο/Η MANOS λέει:

  @Νικος Z1

  Όσον αφορά τις φορητές συσκευές με AMOLED όπως smartphones κτλ ναι αλλα τις Oled τηλεοράσεις τις έχει επίσημα παρατήσει και παίζει μπάλα η LG μονη της

 3. Ο/Η Νικος Z1 λέει:

  Βασικά δεν τις έχει παρατήσει απλά ψάχνει τρόπους να ρίξει το κόστος. Ώστε να είναι προσιτές στον καταναλωτή.

 4. Ο/Η MANOS λέει:

  Ακόμα και έτσι η LG είναι αυτή που συνεχίζει να παίζει μπάλα μονη της στις μεγάλες oled οθόνες με την Sammy απούσα τα τελευταία χρονια λόγο διαφορετικής ακριβότερης κατασκευής

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.