Τρίτη
03/07/2012

Διακήρυξη της Ελευθερίας του Ίντερνετ, Δηλώστε και εσείς την υποστήριξή σας

Καιρός ήταν να γίνει αυτό, μιας και πληθαίνουν οι προσπάθειες ελέγχου του ίντερνετ από τις Κυβερνήσεις, διάφορους φορείς και εταιρείες με αφορμές όπως είναι η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και άλλα φαιδρά. Η αντίδρασή μας μπορεί να γίνει μέσω του site http://www.internetdeclaration.org/.

Η βασική αρχή της διακήρυξης της Ελευθερίας του Ίντερνετ λέει τα ακόλουθα: «Πιστεύουμε ότι ένα ελεύθερο και ανοιχτό ίντερνετ μπορεί να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο. Προκειμένου να μείνει το ίντερνετ ελεύθερο και ανοιχτό, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες τις κοινότητες, τα ιδρύματα, τις βιομηχανίες και τις χώρες να αναγνωρίσουν αυτές τις αρχές. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε περισσότερη δημιουργικότητα, καινοτομία και πιο ανοιχτές κοινωνίες».

Μπορείτε να κάνετε τις δικές σας προτάσεις, αλλαγές και προσθήκες στη Διακήρυξη. Μπείτε όλοι στο http://www.internetdeclaration.org/.

Διακήρυξη της Ελευθερίας του Ίντερνετ, Δηλώστε και εσείς την υποστήριξή σας

Πηγή

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Haduuken! λέει:

    Κάτω τα χέρια ρε αλήτες , torrents & uncensored ftw

  2. Ο/Η Dimitris Koutsakis λέει:

    Dada swstos file Haduuken! eidika otan exeis merikes vevo kai pipa acts na trexoun…Ps kwsta sorry gia ta agglika den exw elliniko keyboard sto kinhto :(

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.