Samsung Galaxy Note 7: Οι χρήστες αρνούνται να το αφήσουν

H Samsung μέσα στην εβδομάδα ανακοίνωσε ότι σταματά την παραγωγή του Samsung Galaxy Note 7 και ζήτησε από τους κατόχους του να τα απενεργοποιήσουν και να σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι οι μπαταρίες έπιαναν φωτιά στα χέρια των χρηστών.

Ωστόσο, όπως φαίνεται στους χρήστες δεν αρέσει να τους λένε τι να κάνουν, αλλά ούτε φοβούνται μήπως το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy Note 7 εκραγεί στα χέρια τους.

Ο αριθμός των χρηστών του Galaxy Note 7 δείχνει ότι αυξάνεται αντί να μειώνεται μετά την δεύτερη ανάκληση. Από την περασμένη Κυριακή, το ποσοστό των χρηστών που συνεχίζει να χρησιμοποιεί το Note 7 ανέβηκε κατά 10%, σε σύγκριση με τον αριθμό πριν την διακοπή της παραγωγής και ανάκληση όλων των συσκευών.

Ακόμη και μετά τις αναφορές για πρόβλημα και στις αλλαγμένες συσκευές, οι χρήστες δεν πτοήθηκαν. Η Samsung σύμφωνα με τις αναφορές είχε πουλήσει 2.5 εκατομμύρια συσκευές και αν κοιτάξει κανείς το παρακάτω διάγραμμα, φαίνεται ότι ακόμη είναι σε χρήση από αρκετούς πιστούς στην συσκευή.

Όπως και να έχει, το να κρατήσεις το Samsung Galaxy Note 7 εκτός από τον κίνδυνο φωτιάς, έχει και άλλα αρνητικά. Αρχικά, χάνεις τα 100 δολάρια που έχει υποσχεθεί η Samsung, δεν θα λάβεις ποτέ κανένα update, καμία εγγύηση για την συσκευή και καμία υποστήριξη πελατών.

Samsung Galaxy Note 7 Users increase after cancelation, Samsung Galaxy Note 7: Οι χρήστες αρνούνται να το αφήσουν

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
viel

ο ορισμος της λεξης απο Π……

Fotis

Γιατί άραγε μήπως ανήκουν σε εγκληματικές οργανώσεις αυτο θα πει υπερόπλο

Φασσα

Τι?δεν θα περνουν update…….ναι ειδαμε κ τ αλλα κινητα της πως τα υποστηριζει……βγαζει ενα κινητο,το πεταει στην αγορα κ μην τον ειδατε μετα τον Πανα`ι`…….

eddy

σε λιγα χρονια θα ειναι συλλεκτικο……….. μην το γελατε. θα τα μοσχοπουλανε σε συλλεκτες αν εχουν πληρη συσκευασια και ειναι αρτια(ακομα)

VasiliS7Edge

Αν απενεργοποιηθει η ταχεία φόρτιση δεν θα πάθει κανένα τίποτα. Επίσης ξεχωρίζουν. Δεν θα το έχουν και πολλοί. Επίσης είναι να σου παίρνουν το ψωμί από τα χέρια.

Tek nick

Καλά η πιο χάλια εταιρεία και ακόμα το κρατάνε!

vasilist

Βασίλη το πρόβλημα δεν είναι στην φόρτιση τελικά, το τηλέφωνο είναι τόσο compact που όταν ανεβάζει θερμοκρασία γίνετε διαστολή με αποτέλεσμα να γίνετε ένωση του + – στο σασί και γίνετε βραχηκύκλωμα, δηλαδή μπορεί να γίνει και με το απλό gaming.
Αν δεν ανέβει η θερμοκρασία δεν θα πάθει τίποτα αλλά πολύ δύσκολο να το κρατήσεις κάτω το θηρίο.
Ένας απλός χρήστης χωρίς Quick charge δεν θα καταλάβει ποτέ τίποτα αφού θεωρητικά δεν θα παίζει και παιχνίδια αλλά είναι ρίσκο.

Γιωργος

Σε εναν ερωτα κανεις τρέλες ρισκαρεις παρατολμες κινησεις…….. παιζεις ακομα κ με την φωτια.
Νταμπανταμπουμ.

GS

Άμα τους εκραγεί όμως μην πάνε και παραπονιούνται και κλαίνε γιατί έσκασε ή πήρε φωτιά?
Η Samsung έκανε αυτό που έπρεπε.Αν δεν θέλουν να το δώσουν καλώς.
Άμα πάρει φωτιά όμως τίποτα μόνο συμπαράσταση δεν θα τους δώσω.Θέλουν και τα παθαίνουν.Αν γίνει τίποτα μόνο αυτοί θα φταίνε και κανένας άλλος.

TechGeek

Μετά σου λένε αρνιά τους χρηστες των iPhones, εδώ οι άλλοι κρατάνε κινητό που έφαγε 2 ανακλήσεις γιατί έχει πρόβλημα η μπαταρία και παίρνει φωτιά. Είναι ο ορισμός του αρνιού.

Thanoslam

Η καμένοι είναι ή τζιχατζιστές

apostolos

αυτο μου αρεσει στους αντροιδακιδες, μας αρεσει να ζουμε στο οριο και ειμαστε αντισυμαβτικοι

petros

δερμα και να καεί ξαναβγαινει, Νote 7 οχι Άρα το κρατάς, άλλωστε τι να παρεις? iphone 7 plus που θελει 4 ώρες να φορτισει και σε7 ωρες ξεφορτιζει, που μεχρι και η UMI plus την troll αρει

Φ. Κ

Και καλά να μιλάνε για προβατα οι Sony, LG, Huawei Xiaomi fans. Να μιλάνε και οι άλλοι, ε, είναι το απόλυτο χιούμορ.

bezilys

Πρέπει να είναι πρόβατα για να θέλουν τόσο πολύ να το κρατήσουν ένα κινητό όπου ούτε υποστήριξη θα έχει, ούτε εγγύηση, κανένα update και μπορεί να πιάσει φωτιά!οι άνθρωποι κοιμούνται όρθιοι….

Gian

Καλα μην τρελαθούμε 45 επαθαν ζημιά στα 2.500.000.

Alexikakos

Μηπως πρεπει να το ξανασκεφτει η samsung και αφου λυσει το προβλημα να το ξαναβγαλει στην αγορα? Μπορει να χασει σε πωλησεις αλλα υπαρχουν πολλοι που θελουν να το εχουν λογο των δυνατοτητων του και του διαφορετικου που προσφερει. Τοσες αρνητικες ειδησεις και παλι η αγορα δειχνει να το ζηταει.

ccypruss000

Καλησπερα εγω πειρα το s7 edge μαζι με ενα πενακι συμβατο με σαμσυνγ και ειμαι κομπλε. Κατεβασα και το S Note απο το play store και δουλευει μια χαρα. Ναι δεν θα χω ορισμενες δυνατοτητες που εχει το ΝΟΤΕ 4/7 αλλα δεν θα μ λειπουν κιολας. Αν αποφαφησει η σαμσυνγ να το ξανα βγαλει στην αγορα που δεν νομιζω τοτε βλεπουμε.

Κώστας Ζ.

Καντε μπαμ τον VasiliS7Edge, τον σιχαθηκαν τα μάτια μου ειλικρινά.
Καθόλου φιλικά,ευχαριστώ.

Αγγελος

Μεγαλη στεναχωρια και πικρα…θα εκανα τα παντα για να φτιαξω το νοτε μου φτανει να μπορουσα να το κρατησω.θα περιμενα και ενα μηνα ακομα θα εδινα και εξτρα λεφτα αλλα ειναι πολυ κακο που εχω το τελειο κινητο στα χερια μου και καποια στιγμη θα πρεπει να το δωσω πισω.προφανως και αρνειται ο κοσμος να δωσει πισω το τελειο τη στιγμη που οι πιθανοτητες ειναι 1 στις 100.000 να παθει κατι.

ΛΛ

Οκ επιλογες είναι αυτές ….ο καθένας παίρνει τα ρίσκα όσο ανούσια επικίνδυνα είναι.

Παπαροκας tiamat

Χα χα ούτε γω θα το έδινα!
Θα είχα το πιο πολυσυζητημενο σπάνιο κ κουλ κινητό ever.

Δημήτρης Πετσιώτης

Άμα θέλεις να το κρατήσεις, απλά κλείσ’ το, βάλ’ το στη συλλογή σου και κράτα το κλειστό. Άμα θες να το θαυμάζεις, θαύμασέ το όσο είναι κλειστό. Αυτό το κινητό έχει μεγάλη ιστορία.

Agnostos13

Ας βγαλουν update που να τα μπλοκαρει ωστε να αναγκαστουν να τα γυρισουν πισω…
Απλα πραματα…
Στο 2016 ζουμε!
Τοτε θα δουμε ποσοι θα θελησουν να μεινουν με brick-αρισμενο Note7!

Ante_Geia

Παιδιά πείρα σήμερα το NOTE 5 στα χέρια μου και έχω να πω ότι είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Χωρίς υπερβολές είναι ισάξιο με το Galaxy s7 Edge (σε ταχύτητα). Το έχω και S7 Edge αλλά επειδή χρειαζόμουν το πενάκι πείρα το 5. Οπότε… εάν ήταν να πάρετε το NOTE 7 προτείνω Galaxy S7 Edge ή το Note 5.

Γιώργος

Αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα με την μπαταρία οι περισσότεροι reviewers το έχουν ανακηρύξει ως το καλύτερο και πιο πλήρες κινητό που κυκλοφόρησε ποτέ.Έτσι εξηγείται ότι κάποιοι δεν θέλουν να το αποχωριστούν.

Thanasis

Απλο. Ας τους ριξει μια ενημερωση μετα απο ακομα μια προειδοποιηση, που να κανει το κινητο αχρησιμοποίητο.

Τεσπα ενηλικες ειναι ας κανουν οτι θελουν.

Apostolos

Ναι γιατί είναι δύσκολο να μπεις xda και να το ξεμπλοκαρεις

Μάριος

Όλο λεφτά δεν έχουν οι Έλληνες , αλλά 800ε για κινητό έχουν. Αν κρύβουν πόσες χιλιάδες ευρώ κάτω από το στρώμα λογικό…

Ante_Geia

https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-Note-Phones/I-m-Keeping-My-Note-7/td-p/38078/page/2

Ο πραγματικός λόγος γιατί δεν επιστρέφουν το Note 7 το γράφουν ξεκάθαρα. Είναι απλό… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΤΟ ΝΟΤΕ 7!! Ο Βασιλιάς είναι ΕΝΑΣ τι να κάνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.