Huawei Nexus 6P: Με κάμερα 12.3 Megapixel;

Η αντίστροφη μέτρηση για τη επίσημη ανακοίνωση της νέας ναυαρχίδας της Google ξεκίνησε και σε περίπου 24 ώρες θα γνωρίζουμε τα πάντα. Χάρη στα leaks έχουμε δει πολλές φωτογραφίες και πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ένα κομμάτι με το οποίο φαίνεται ότι αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά φέτος η Google, είναι η κάμερα του Huawei Nexus 6P.

Οι πληροφορίες λένε ότι το επερχόμενο Huawei Nexus 6P θα φορά κάμερα 12.3 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0 και μέγεθος 1.55 μM pixels. Μπορεί τα 12.3 Megapixel να φαίνονται λίγο γα ναυαρχίδα, ο αισθητήρας 1.55 μM pixels είναι σχεδιασμένος να αιχμαλωτίζει περισσότερο φως και να δίνει καλό αποτέλεσμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η μπροστά κάμερα θα είναι 8 Megapixel (1.4 μM pixels).

Επιπλέον μαθαίνουμε ότι οι διαστάσεις του είναι 159.4×77.8×7.3 χλστ. και η χθεσινή διαρροή από τα slides της επίσημης παρουσίασης επιβεβαίωσε μεταλλική κατασκευή, οθόνη 5.7 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 810, USB Type-C, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και Android Marshmallow out of the box.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αύριο, 29 Σεπτεμβρίου μαζί με το LG Nexus 5X σε ειδικό event στο Σαν Φρανσίσκο.

Huawei Nexus 6P: Με κάμερα 12.3 Megapixel;, Huawei Nexus 6P: Με κάμερα 12.3 Megapixel;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ilias kap

Προσωπικά nexus 5x by LG μιας κ κάτοχος του 5 κ πολύ ευχαριστημένος….
Μ αρεσει κ το 5χ αλλά λίγο την μπαταρία θα ήθελα πιο πάνω αν κ μπορεί να δουλευει καλά κ έτσι…..θα δείξει βέβαια γιατί το 5 έχει θεματακι με την μπαταρία….
Όπως κ να έχει για μένα τα nexus τρέχουν με διάφορα καλύτερα από τα αλλά android smart αλλά υστερούν σε αλλά όπως cam….
Πρέπει να είσαι κάτοχος nexus για εμένα για να καταλάβεις διάφορα μιας κ έχω περάσει κ από sam,htc…αναμένουμε λοιπόν τι θα μας δείξει….

Manos

θα μπορέσουμε να δούμε το event live? αν ναι, τι ώρα και που? 🙂

9gag

αυτο με την cam ποτε δεν το καταλαβα…δλδ τωρα στο Nexus 5X δεν μπορει η LG να βαλει την καμερα που εχει το LG G4? (αντε του G3 αν δεν θελει να χασει σε πωλησεις)

ειναι δυνατον να βγει η Google και να πει…”παιδια βγαλτε ενα κινητο αλλα η καμερα του να ειναι χαλια”

τι να πω…θα φανει αυριο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.