Info Quest – Xiaomi: Από σήμερα Redmi Note 3 και Redmi 3S

Η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Xiaomi, για τη διάθεση των πρωτοποριακών προϊόντων της κινεζικής εταιρείας στην Ελληνική αγορά. Πρώτα μοντέλα τα smartphones Redmi Note 3 και Redmi 3S με πλήρες ελληνικό περιβάλλον (ROM) και δύο χρόνια εγγύηση.

Το Redmi Note 3 (τιμή 229 ευρώ), με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p HD είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο που κυκλοφόρησε με τον επεξεργαστή Snapdragon 650. Διαθέτει γρήγορο αισθητηρα δακτυλικού αποτυπώματος, μπαταρία 4050 mAh μεγάλης διάρκειας, 3GB RAM, μνήμη 32GB, κάμερα 16MP Phase Detection Autofocus (PDAF), με υψηλής ποιότητας μεταλλικό φινίρισμα και βάρος που δεν ξεπερνά τα 164 γρ.

Το Redmi 3S (τιμή 189 ευρώ), με οθόνη οθόνη 5 ιντσών HD, διαθέτει ένα ποιοτικό μεταλλικό περίβλημα υψηλής αισθητικής, υποστηρίζεται από τον 64-bit, 8πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, ενσωματώνει 3GB RAM, μνήμη 32GB, μπαταρία 4100mAh, κάμερα 13 Megapixel Phase Detection Autofocus (PDAF) και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Περισσότερες πληροφορίες: www.xiaomi-greece.gr
Επίσημο Fan Page: www.facebook.com/XiaomiGreece

Info Quest Technologies και Xiaomi, Info Quest – Xiaomi: Από σήμερα Redmi Note 3 και Redmi 3S

Info Quest Technologies και Xiaomi, Info Quest – Xiaomi: Από σήμερα Redmi Note 3 και Redmi 3S

Τα Xiaomi Redmi Note 3 και Redmi 3S θα είναι διαθέσιμα από αύριο σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου σε ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Κωτσόβολος, Welcome Stores και you.gr.

Λίγα λόγια για τη Xiaomi
Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 με όραμα να κάνει την υψηλής ποιότητας τεχνολογία προσιτή σε όλους. Η εταιρεία κατασκευάζει ένα ολόκληρο οικοσύστημα από προϊόντα και υπηρεσίες με κέντρο το Internet (Smartphones, αξεσουάρ, λογισμικό, κ.α.), αξιοποιώντας και τη βοήθεια των Mi fans, του club των φανατικών φίλων και οπαδών της μάρκας (Το επίσημο Fan Club της MIUI στην Ελλάδα είναι το xiaomi-miui.gr). Το “MI” στο λογότυπο της σημαίνει “Mobile Internet”, αλλά και “Mission Impossible”, καθώς αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις που φαίνονταν κυριολεκτικά αδύνατες να επιτευχθούν.

Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 61 εκατομμύρια smartphones το 2014 και έχοντας κατακτήσει την ιδιαίτερα απαιτητική κινεζική αγορά, η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα την επέκτασή της στο εξωτερικό και από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 επίσημα και στην Ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζοντας ειδικές εκδόσεις των προϊόντων της, που πληρούν τις αντίστοιχες λειτουργικές και κανονιστικές προδιαγραφές.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
albanti
Μιχαλης

Πιο ακριβά και απο το skroutz

Gvirginia

Μάλιστα διανομέας, αλλά και Cosmote και Κωτσόβολος. Περίμενα μόνο το you αλλά αφού υπάρχει και στις άλλες εταιρείες, θα πουλήσει πολύ καλύτερα.
Για να δούμε πώς θα κινηθούν οι τιμές και πώς θα απαντήσουν τα “skroutzoμάγαζα”.

Κώστα, μάθαμε αν το Note 3 είναι Kate ή Kenzo? Ή καλύτερα να ρωτήσουμε την IQ?
Επίσης εντύπωση μου κάνει που η διεύθυνση της σελίδας δεν είναι όπως της Πολωνικής αλλά η σχεδίαση είναι ίδια..
Πάντως η χώρα μας δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο site της Xiaomi.

John

που έχουν τις τιμές τους οέο; να τις δούμε και μεις

kostas_falcon

αν είναι το Kate η τιμή των 229€ δεν είναι καθόλου κακή….αληθεια πιο αλλο smartphone παίζει σε αυτήν την τιμή και το κοντράρει ?

albanti

Πολύ ακριβά ….Redmi 3S 60 € ποιο ακριβό από τα γνωστά κινοζομαγαζα

Gvirginia

Οι τιμές ήταν γραμμένες στο άρθρο? Δεν τις είδα καθόλου…

@kostas_falcon
Ναι, μέχρι στιγμής εκεί κυμαίνεται και στο skroutz. Το μόνο που μπορεί να το κοντράρει είναι το LeEco Le 2.

C2byalex

Οι τιμες ειναι μεν ψιλα για εμας π τα παιρνουμε κατευθειαν απο κινα αλλα τωρα θα πηγαινεις μεχρι τον κωτσοβολο και θα το παιρνεις με 2 χρονια εγγυηση κ χωρις το αγχος τι ρομ να περασω κτλπ. Απλα μερικοι μεροκαματιαριδες (απο ινσο κ αγγελιο) θα χασουν την δουλεια τους π εφερναν απο κινα κ εβαζαν καπελο οσο τωρα και η info π τουλαχιστον πληρωνει κ το κρατος.

Gvirginia

@C2byalex
Ακριβώς. Να προσθέσω ότι αν οι τιμές αυτές παραμείνουν σε καταστήματα Cosmote (ίσως και Γερμανό?) τότε θα μπορούν να τα πάρουν – λογικά – με επιδότηση και δόσεις.

Επίσης, 1ο τρίμηνο του ’17 έρχονται Note 4 και Mi Note 2 και μέχρι τέλος του ’17 θα έρθουν διάφορα άλλα προϊόντα (ακουστικά / Mi Band / Mi Box κτλ)

Στεφανος

Κάτι άσχετο. Το Redmi note 5 ποτέ λέτε να ανακοινωθεί. Λέτε μήπως στην CES 2017?

C2byalex

Απλα θα ερθουν οι κλασσικοι haters α εγω κινεζικο κινητο δεν παιρνω …….ενω τα δικα τους ειναι απο ελβετια χαχαχα. Γουσταρω π το mi5 μ εχει τα ιδια περιπου χαρακτιριστικα με εναν π εδωσε 700e και εγω μονο 250e

andreaskor77

@C2byalex Συμφωνω απολυτα φιλε!!! Παιδια ειναι πολυ καλο που ερχεται αυτη η εταιρεια στην Ελλαδα!!! Μακαρι να φερει η quest και τα Μι Note 2 ,mi5s-plus και Μι mix..

C2byalex

Τα εχει ηδη ο κωτσοβολος αλλα μονο σε χρυσο κ μαυρο χρωμα και τα 2 ……189e και 229e αντιστοιχα.

Costas

Λογικές τιμές!

C2byalex

Ναι αν φαντασεις κ skroutzomagaza και καποιοι εξυπνοι απο αγγελιες τα εδιναν πιο ακριβα. Για επισημο αντιπροσωπο με εγγυηση και official rom με ελληνικα ειναι μια οκ

Γιώργος Ι.

Μιλάμε για RN3PRO το Kate, REDMI3S international με την Β20 μπάντα. Οπότε η τιμή τους είναι καλή.

RugbyPlayer

Έχει και ωραιότατες TV η Xiaomi! Μακάρι να πάει καλά, όσο περισσότερος ανταγωνισμός τόσο καλύτερα.

@C2byalex
Νομίζω πλέον οι περισσότεροι ξέρουν ότι όλα από εκεί έρχονται. Και γω γουστάρω που το ZUK Z2 έχει τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά με το δικό σου, μόνο με 170€ 😉

c2byalex

Ε αυτο ειναι το θεμα οι αλλοι δινουν 2 μισθους για ενα κιν και εμεις δινουμε ενα μισθο (πχ απο τα Jumbo) και περνουμε παραπλησια χαρακτηριστικα

Παπαροκας tiamat

Και ακουστικα για mp3 εχει πολυ καλα! Και πατινια βγαζει τωρα αλλα δω ειναι ελλαδα και πρεπει να ριχνουμε το πηχη παντα χαμηλα. Στο τελος δε θα φερουν τιποτα!

Ευάγγελος

Στα χαρακτηριστικά τους υπάρχει το ” μεταλλικό περίβλειμα “.
Δηλαδή για να καταλάβω , όλο το εξωτερικό είναι από μέταλλο;

Gvirginia

@Ευάγγελος
Όλο μέταλλο εκτός από 2 κομμάτια (πάνω από την κάμερα και κάτω από το ηχείο στη φωτογραφία του άρθρου) όπου είναι οι κεραίες.

Kassandros

Επιτέλους άλλη μια σοβαρή και άκρως ανταγωνιστική εταιρεία στην Ελλάδα βρίσκει αντιπροσώπευση….

Ksagrypnos

Πολύ ωραία όλα αυτά και μπράβο.Έξυπνη κινηση.Μια ερώτηση που δεν είδα ν ασχολειται κανείς στα σχόλια κι ελπίζω να ξέρει κάποιος ν απαντήσει με σιγουριά.Εγω έχω το Redmi Note 2 εδώ κι ένα χρόνο περίπου και του έχω περάσει κι ελληνικά.Αν παθει κάτι δικαιουμαι servise?Θα πληρωσω?

Gvirginia

@Ksagrypnos
Η ελληνική σελίδα γράφει:

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι παρέχουμε εγγύηση και υποστήριξη μόνο για τα επιλεγμένα προϊόντα τα οποία διανέμουμε στην Ελληνική αγορά, σε συνεργασία με την Xiaomi.

Σε άλλο forum λένε ότι δε θα γίνεται service σε όσα ήρθαν απ’έξω (θα το βλέπουν με serial number), αλλά περιμένω διευκρινιστική απάντηση γι’αυτό και κάποιες άλλες απορίες.

dafaq

Έχω το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) από το gearbest. Το πήρα 150 ευρώ και είμαι υπερευχαριστημένος.
Σήμερα μου ήρθε και αναβάθμιση της Stable ROM σε MarshMallow.

Ksagrypnos

@Gvirginia

Αυτό σίγουρα δεν είναι ωραίο γιατί πιστεύω ότι αν οχι πολλές χιλιαδες τότε σίγουρα χιλια άτομα στην Ελλάδα έχουν αγοράσει προιον Xiaomi και πιο συγκεκριμένα κινητό, από ξενες ιστοσελιδες.Εγω πήρα 2 από Everbuying και μέχρι στιγμης πάνε καλά.Το να παρεχεις service μόνο γι αυτά που φερνεις δε μου κάθεται καλά και νομίζω πως η μόνη χαμένη είναι η Xiaomi διοτι απλά χάνει πολλους υποψηφιους πελάτες.Οσοι εχουμε τέτοιο κινητό ήταν επιλογή μας να το πάρουμε απ έξω και γνωριζαμε τις οποιες επιπτωσεις.Το να μας εξαιρει όμως η εταιρεια που εμπιστευτικαμε δε μου καθεται καθολου καλά.Τελος παντων.Οποτε η ειδηση ελευσης της xiaomi στην Ελλάδα αφορά μόνο νεους αγοραστες.Κρίμα.

c2byalex

Πριν απο λιγο γυρισα απο κωτσο… και εκεινη την ωρα τα ανοιγαν για να στησουν στην εκθεση και ολοι οι πωλητες ψαρωμενη ηταν ( κοιτα ειναι μεταλλικο εχει full hd οθονη κτλπ κοιτα κοιτα) πιστευω θα πουλησουν αρκετα τωρα στις γιορτες

Gvirginia

@Ksagrypnos
Αν δεν κάνω λάθος και η Samsung δεν κάλυπτε με εγγύηση τα Note 5 που ήταν αγορασμένα εκτός Ευρώπης, αφού δε το είχε εισάγει επίσημα.

Κοίτα, το service είναι της InfoQuest. Δε σε εξαιρεί η Xiaomi, μια χαρά service έχεις από εκεί που το αγόρασες. Τώρα αν αλλάξει κάτι ή φτιάχνει τα εισαγόμενα Note 3 η IQ, θα το μάθω αν απαντήσουν.

Πέτρος Π

@Ksagrypnos : Εμένα μου φαίνεται λογικό πάντως από τη στιγμή που δεν το έχεις αγοράσει από αυτούς να μην σου παρέχουν και εγγύηση.. Ο καθένας προσφέρει εγγύηση για αυτά που πουλάει ο ίδιος, και όχι μόνο στα κινητά, γενικά μιλάω… Που να ξέρει από που το έχεις αγοράσει εσύ, τι του έχεις περάσει από πάνω.. Μπορεί να του έχεις βγάλει τα μάτια… Αν σε ενοχλεί αυτό θα έπρεπε να πας σε άλλη εταιρεία, ή να κάνεις υπομονή μέχρι να έρθει επίσημα…
Πάντως έχεις κανονικά την εγγύηση από εκεί που το αγόρασες (Κίνα ή οπουδήποτε αλλού), οπότε μικρό το κακό…

στε

προτρεχετε ολοι και λετε την αποψη σας.
σκεφτειτε τα εξης..
1ον εχει 2 χρονια εγγυησης και σερβις.δεν εχεις ουτε αναμονη ουτε προβληματα με μεταφορικες και προβληματικες συσκευες..
2ον βρειτε μου συσκευες των μεγαλων εταιριων με αυτα τα χαρακτηριστικα και πειτε μου ποσο τα εχουν και οι αλυσιδες ακομα και στο σκρουτζ.
3ον ειναι λογικες οι τιμες γιατι περιεχουν και δασμους και φπα και λειτουργικα εξοδα για την εταιρια ωστε να τα εχουν σε αποθηκες και μετα να σου προσφερουν σερβις.

η χιαομι ειναι ανερχομενη δυναμη και καλα θα ηταν να μην την απορριπτετε σαν κινεζικη μαρκα.

Νίκος 31

Εδώ ο άλλος πουλάει σε τιμή χώμα με εγγύηση και εξυπηρέτηση, και ο άλλος μας μιλάει για ανώνυμα μαγαζιά του Skrougz (αλήθεια, σε αυτά τα Noname καταστήματα κολλάνε ένσημα στους υπαλλήλους τους και διάφορα άλλα λειτουργικά έξοδα που έχει μια ΝΟΜΙΜΗ επιχείρηση;) και 60 ευρώ φθηνότερα απο Κίνα…

Και άμα σου χαλάσει, θα έχεις γλιτώσει 60 ευρώ αλλά θα περιμένεις 3 μήνες να σου επιστραφεί το καινούριο, αν δεν πάει για πέταμα…

Ότι να ναι σε αυτή την χώρα, η αγραμματοσύνη στο μεγαλείο της.

Ούγκ, ούγκ, όρκ!

Νίκος 31

@στε

Μάθανε όλοι οι Ελληνάρες στην μπαντρίδα της κατάντιας και της κακομοιριάς, ότι φθηνότερο = προτιμότερο και ότι αυτός που πουλάει φθηνότερα είναι πιο τίμιος και συμφέρει περισσότερο απο τους λοιπούς “απατεώνες”. Χωρίς πάντοτε να λαμβάνουνε υπόψιν τους την εγγύηση που προσφέρει το κατάστημα στον αγοραστή, το είδος της εγγύησης και την ταχύτητα αντικατάστασης ενός προιόντος, αν αυτή η εταιρία πληρώνει τους υπαλλήλους της, κολάει ένσημα, πληρώνει τους φόρους της στο κράτος, αποπληρώνει τους προμηθευτές της και χιλιάδες άλλα που δεν θα αναφέρω γιατί κατά 95% μιλάω σε τοίχο.

Άντε να σου χαλάσει καμιά κάρτα γραφικών, πήγαινε στο φθηνό eGate να στην αντικαταστήσει σε δεκάλεπτο όπως κάνει το πλαίσιο, πόσο μάλλον όταν μπλέκουμε με αποστολές με κούριερ σε επαρχιακές πόλεις της Κίνας και παράδοση παραλαβή σε 3 μήνες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.