LG G2: Θα αναβαθμιστεί σε Android 5.1.1

Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε το LG G2, το οποίο στη συνέχεια διαδέχτηκαν τα LG G3 και LG G4, οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναβαθμιστεί απευθείας σε Android 5.1.1 αφήνοντας το 5.1. Οι αναφορές έρχονται από υπάλληλο της LG στην Κορέα που εργάζεται στο τμήμα software.

Αναφέρεται ότι το update δεν θα φέρει μόνο την τελευταία έκδοση του Android, αλλά θα αναβαθμίσει το UI σε LG UX 4.0 και θα προσθέσει features που προς το παρόν είναι διαθέσιμα στην τελευταία ναυαρχίδα LG G4.

Αν και δεν αναφέρεται συγκεκριμένη ημερομηνία,το update αναμένεται να δοθεί μέσα στους επόμενους 2 μήνες.

LG G2: Θα αναβαθμιστεί σε Android 5.1.1, LG G2: Θα αναβαθμιστεί σε Android 5.1.1

LG G2: Θα αναβαθμιστεί σε Android 5.1.1, LG G2: Θα αναβαθμιστεί σε Android 5.1.1

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

50 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giwrgos George

Άντε να δούμε γιατί με την έκδοση 5.0.1 τα προβλήματα έχουν γίνει ο κανόνας,πολλά κολλήματα παιδιά,μετάνιωσα οικτρά που έκανα την αναβάθμιση,μήπως λυθούν αυτά τα προβλήματα με την αναβάθμιση ή πάει τελείως για πέταμα 😛

koutsis

giwrgos την 5.0.2 πηρε το G2 οχι το 5.0.1
Επίσης εχω που το εχω βάλει εδω και πολύ καιρό
δεν έχω κανένα πρόβλημα και το κινητό πηγαίνει σφαίρα!
Για κάνε καμιά επαναφορά, γιατι βλέπω οτι κάποιο θεμα εχεις εσύ μόνο …

Sotiris

Ας επαναλάβουμε ότι πριν από κάθε αναβάθμιση κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αφού πραγματοποιήσουμε την αναβάθμιση, ξανακάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Άντε, μπας και προχωρήσει λίγο ο ντουνιάς.

Giwrgos George

Ναι την 5.0.2 με συγχωρείς,έχω κάνει και επαναφορά,τα κολλήματα είναι πολλά,επίσης το κινητό δεν συνδέεται σε κανέναν υπολογιστή,απλά μόνο εμφανίζεται η ένδειξη ότι έχει μπει το usb και φορτίζει τίποτα άλλο!Είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας το δικό μου δεν ξέρω αν έχει σημασία και αυτό.

χαρης

Εγώ πάλι που έκανα επαναφορά αφού του πέρασα 5.0.2 το κινητό πάει σφαίρα η μπαταρία βελτιώθηκε αλλά και ο χρόνος φορτίσεις επίσης έχω την αίσθησή οτι το focus έγινε πιο γρήγορο αλλά και η φώτο βελτιώθηκαν ειδικά μετά την εγκατάσταση του lg xcam

Giwrgos George

Εμένα δυστυχώς πολλές φορές “παγώνει” η οθόνη και πρέπει να πατήσω το κουμπί της τροφοδοσίας για να ξεκολλήσει.και κάποιες φορές πατιούνται διάφορα στην οθόνη απλά κοιτώντας την,αλλά το κυριότερο πρόβλημα είναι τα freeze τα οποία είναι πολλά,τέλος πάντων μην κουράζω άλλο ελπίζω με την 5.1.1 να λυθούν αυτά τα προβλήματα.

Darth

@koutsis ειναι θέμα το τι εχεις στο κινιτο επειδή 5χχ ειναι ποιο βαριά (αρκετά μάλιστα) αν εχεις πολλές εφαρμογές (ειδικά αυτές που τρέχουν στο παρασκήνιο) υπάρχει μια έλλειψη ram…… ετσι εκεί που στο 4χχ ήταν σφαίρα με 5χχ σέρνετε….

btw άδειο πάει καλύτερα το 5χχ…….

αλλα που έχουμε φτάσει ποια να ζητάει δλδ ενα κινιτο 3 gb ram σαν ελαχίστου…… ελεος

Giannis Charp

Το κινητό έχει πάρει την κωδική ονομασία ” σαμουράι ” 🙂
Είμαι με custom 5.1.1 και το κινητό πάει σφαίρα. Άντε με το καλό να έρθει κι αυτό το update για να πάρει μπρος και η cm που έχει μείνει στο 5.0.2.
Επίσης ότι αφορά το νέο γραφικό όσοι είναι της custom μπορούν να το απολαύσουν μέσα από την ρομ του Cloudy.Οι υπόλοιποι απλά υπομονή.

panossd

παιδιά, και χωρίς clean install, εγώ έκανα update από την 4.4 στην 5.0.2 και το κινητό πετάει.. 🙂
μάλλον είναι μόνο του George to τηλέφωνο.

Sotiris

Μα γράφει ότι το κινητό του δεν αναγνωρίζεται από υπολογιστή, επομένως έχει γενικότερο πρόβλημα η συσκευή του.

Λευτερης

Παιδια περαστε custom 5.1.1 και θα με θυμηθειτε. Το κινητο απλα δεν κολλαει πουθενα, ταχυτατο και με 75% φωτεινοτητα μου βγαζει πανω απο 6 ωρες οθονη η μπαταρια. Ειναι σαν να εχω καινουργιο τηλεφωνο ειλικρινα.

Giwrgos George

Παιδιά όλα αυτά τα προβλήματα που ανέφερα εμφανίστηκαν μετά την αναβάθμιση σε 5.0.2,από εκεί και πέρα δεν ξέρω γιατί σε άλλους τρέχει απροβλημάτιστα,στην δική μου συσκευή υπάρχουν θεματάκια.

Alxgiann

Για να συμφωνήσω και εγώ με τον GiannisCharp, το αθάνατο κορεάτικο σαμουράι G2 μου έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα. Εδώ και καιρό, κάθε 2 χρόνια πάνω-κάτω αλλάζω συσκευή, τους τελευταίους 2-3 μήνες προσπαθώ να βρώ μια δικαιολογία για να πάρω νέα συσκευή αλλά δεν μπορώ. Αν μάλιστα πάρει και 5.1.1 (επίσημα), τα βλέπω πολύ σκούρα τα πράγματα. Θα μείνει πρώτο κινητό,για κανά χρόνο ακόμα τουλάχιστον….Με την 5.1.1 στο G2, δίκαια θα πρέπει να μπεί στις καλύτερες συσκευές vfm της δεκαετίας (κι’ας είμαστε ακόμα μόνο στην μέση της!).
Το ίδιο μου είχε κάνει και το αείμνηστο ZTE blade… είχε ..ηττηθεί από το HTC Desire S τελικά, το oποίο όμως κράτησε μόνο ένα χρόνο και κάτι αλλά το blade ακόμα δουλεύει άψογα με cm6/2.3.3 μετά από τόσα χρόνια.

χαρης

Τώρα που το ξανασκέφτομαι έχω ενα bug με τη περιστροφή.Δηλαδή ξαφνικά δεν λειτουργεί η περιστροφή ενώ τη εχω ενεργοποιημένη και για να λειτουργήσει πρέπει να του κάνω επανεκκίνηση.Μήπως ξέρει κάποιος πως διορθονεται αυτό περιμένω για 5.1.1

stavros

ρε παιδια εγω γτ νομιζω οτι θα το παρει μονο την κορεα οπως εγινε και με το g pro?

Darth

@οσοι προλαβαίνετε αγοράστε το…….. γιατι για την επόμενη 10 15 χρονάκια κινιτα κλπ θα ειναι κατι san ferrari τωρα

Μακης

Εγώ προσωπικά το έχω με το 4.4.2 του έχω περάσει και τον Dorimax kernel και προς το παρόν δεν με βλεπω να το αναβαθμιζω εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα

koutsis

Giorgos για τη σύνδεση με υπολογιστή βαλε το original καλώδιο της συσκευασίας.καποια αλλα καλώδια δεν τα αναγνωρίζει το pc.

Giwrgos George

koutsis το γνήσιο έχω.

γιωργος93

Εγω ρε παιδια εχω ακομα την 4.4.2 στο G2 και δεν ερχεται καποια ενημερωση, ας βοηθησει καποιος.

Antonis

και εγω εχω προβλήματα με την περιστροφή της οθόνης!!!

koutsis

Γιωργος πρεπει να το συνδέσεις με το pc και να κανεις το update μέσω του lg pc suite.

apostolos

τηλεφωνο σκυλι, με gloudyg2 2,1 παει τοσο καλα που εχω αρχισει να βαριεμαι
με τρωει ο κωλος μου για προβληματα και σκεφτομαι να περασω την gloudyg2 3

ΓΙΑΝΝΗΣ

συνεπως θα ειναι κ τελευταια αναβαθμιση του.Αν και θεωρω απιθανο να επιστρεψει στην θρυλικη πλεον διαρκεια της μπαταριας του ελπιζω ν μην τη μειωσουν γτ ακομα κ τωρα εχει απο τις καλυτερες αυτονομιες

thanos

Giwrgos george πήγαινε στην διαχείριση συσκευών βρες το κινητό σου πάτα ενημέρωση driver,αναζήτηση από τον υπολογιστή,επιλογή από την λίστα και κάνε εγκατάσταση driver MTP και θα δουλεύει μια χαρά.

eliasss

@Giwrgos George Έχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα που αναφέρεις (πάγωμα οθόνης, εφαρμογές να πατιούνται, η μπάρα πάνω να μη λειτουργεί, να δέχεσαι κλήση και να μην μπορείς να απαντήσεις κτλ). Το πρόβλημα είναι ότι τα είχα και πριν την αναβάθμιση. Ήλπιζα ότι θα λυθούν με την αναβάθμιση αλλά δεν … . Φοβάμαι ότι είναι θέμα hardware ή ότι κάπου δεν τα βρίσκει η ρομ (ιταλία) με την sim cosmote. Κάπου είχα βρει μία ανάρτηση στο internet άλλου χρήστη με τα ίδια θέματα και ήταν θέμα hardware. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το πάω για service.
To εντυπωσιακό πάντως είναι ότι αν και το ζήτημα αυτό είχει ρίξει πολύ την εμπειρία χρήσης, θεωρώ ακόμα ότι το τηλεφωνάκι είναι φανταστικό.

Στυλιανός Βασίλης

καλημέρα καλη εβδομάδα έχω το LG OPTIMUS L9 ii με μαμά 4.1.2 με εκανε update 4.4.2 θα παρει LOLLIPOP EYXARISTW

χαρης

@Στυλιανός Βασίλης
Δεν νομίζω να πάρει και εάν πάρει θα έχει lag οπότε εάν θες απροβληματηστο lollipop 🍭 τότε η μόνη επιλογή είναι root

Giwrgos George

@eliasss το δικό μου εμφάνισε όλα αυτά αφού αναβαθμίστηκε σε lollipop,με το kitkat έτρεχε απροβλημάτιστα,αλλά δεν με ενοχλεί τόσο πολύ ώστε να το στείλω για service,το καλό είναι ότι πατώντας το κουμπί της τροφοδοσίας ξεκολλάει αμέσως!@ thanos θα το δοκιμάσω και θα σου πω!!

Giwrgos George

@thanos Να σαι καλά το βλέπει ο υπολογιστής πλέον,όμως η σύνδεση με usb από το Lg pc Suite πάλι δεν λειτουργεί 🙁

χαρης

@Giwrgos George
Όταν το σύνδεσής στο pc να κατεβάσεις την μπάρα και να πατήσεις εκεί που λέει (φόρτιση τηλεφώνου) και να επιλέξεις (συσκευή πολυμέσων)

Giwrgos George

@χαρης Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα..

Νασος

Αντε να δουμε τι θα γινει Κωστα…πληροφοριακα σας λεω οτι μετα την αναβαθμιση απο το LG PC Suite ενω πριν δουλευε το gps σε προγραμμα της MLS τελεια τωρα με το Lollipop 5 σε προγραμμα sygic δεν δουλευει σωστα, τις περισσοτερες φορες δειχνει ανακριβες σημα gps. Για να δουμε….

Δημητρης

Εγώ μετά την αναβάθμιση έχω πολλά προβλήματα ειδικά στη μπαταρία και τον τελευταίο καιρό και στην οθονη, όταν παω να την ανοίξω ξανακλεινει μόνη της, κάνοντας μια αναζήτηση στο Google είδα ότι έχουν πολύ αυτό το πρόβλημα και η lg βιάζεται να βγάλει καινούργια έκδοση γτ εχει παραπονεθει αρκετός κόσμος

Giwrgos George

Κανείς καμιά ιδέα γιατί δεν συνδέεται μέσω usb στο Lg pc suite;

χαρης

@Giwrgos George
Ασύρματα συνδέεται?

Ηλιας

Παιδια μπορει καποιος να μου στειελει κανα link με custom rom 5.1.1 για το G2? και τροπο εγκαταστασης; ευχαριστω, καλημερα.

apostolos

φιλε ηλια, εγω δεν θα σου πω ρομ και τον τροπο για να την βαλεις, αλλα θα σου πω κατι πιο χρήσιμο.

https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076

πιστεψε με μια μερα θα με ευχαριστείς

Giwrgos George

@ Δημητρης σε καταλαβαίνω απόλυτα,εμένα με κουράζει πολύ πλέον,η “εμπειρία χρήσης” έχει γίνει πολύ κουραστική,τα κολλήματα γίνονται όλο και περισσότερα όσο περνάει ο καιρός,τις τελευταίες δυο μέρες κατεβαίνει μόνη της η μπάρα ειδοποιήσεων,πολύ εκνευριστικό,πραγματικά από σούπερ κινητό έχει γίνει μια μετριότητα με την αναβάθμιση σε lollipop.

Alex

Ρε παιδια μια βοηθεια.Αναβαθμισα προσφατα σε lollipop 5.0.2 απο 4.4.2 kitkat και το κυριοτερο προβλημα ειναι η μπαταρια αφου σε σχεση με πριν ειναι τραγικη.Δεν εκανα ουτε πριν ουτε τωρα factory reset.Λετε να φταιει αυτο??

Alex

Καλησπερα.Προσφατα αναβαθμισα το lg g2 μου απο 4.4.2 kit kat σε 5.0.2 lollipop.Δυστυχως οι επιδοσεις της μπαταριας ειναι τραγικες σε σχεση με πριν.Μπορω να ξαναβαλω το kit kat?Αν οχι τι προτεινετε εσεις?
0

χαρης

@Alex
Τι πω κανε επαναφορά και οτι γίνει

savvas

Γιατι το lg g2 μ δεν εχει αναβαθμιστι ακομη?

χαρης

@savvas
Την αναβάθμιση πως την ψάχνεις.Απο το κινητο η απο pc?

Giwrgos George

Παιδιά θα σας συμβούλευα να περιμένετε την 5.1.1 που θα βγει τους επόμενους μήνες,σε κάποιους έχει φέρει αρκετά προβλήματα η 5.0.2,μέσω Lg Pc Suite θα την κάνετε αν ενδιαφέρεστε.

ΗΛΙΑΣ

κάτοχος G2 μέχρι που μου έπεσε στο Θερμαϊκό πηγαίνοντας νυχτερινή βαρκαδα για όσους είναι από Θεσσαλονίκη γνώριζουν τα πλοία καφέ -Βαρ πρόσφατα. Σας παρακαλώ εάν γνωρίζει κανείς που θα το βρω κάτω από τα 312 euro που πωλείται στο Σκρουτς αυτήν την στιγμή.

apostolos

δε νομιζω να το βρεις ουτε 312

χαρης

@Ηλίας
Κοιτα για την έκδοση των 32 gb θα εχεις περισσότερες επιλογές και περισσότερο ελεύθερο χώρο στη συσκευή

Vasilis

Καλή εβδομάδα το LG G3 32GB 3GB RAM θα πάρει LOLLIPOP 5.11 με το LG UX 4.0 που έχει το LG G4 ευχαριστώ ΚΑΛΌ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ

orestis

καλησπερα
εχω ενα προβλημα με το τηλεφωνω
εδω και 4 μερες το bluetooth και το wife κολλαει οταν παω να τα ανοιξω και δεν μπορω μετα ουτε να τα κλεισω
επισης η διαρκεια της μπαταριας εχει πεσει τραγικα ( 3 ωρες μαξιμουμ απο 2 μερες χωρις χρηση) και το πισω μερος εκει που ειναι η καμερα το κινητο βραζει
το λογισμικο ειναι το kit-kat και ηθελα να ρωτησω, αν κανω αναβαθμηση στο lollipop υπαρχει πιθανοτητα να λυθει το προβλημα ??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.