OnePlus One, έφτασε σχεδόν το 1 εκατ. πωλήσεις το 2014

Αποτελεί σίγουρα ένα από τα μεγάλα hit και εκπλήξεις του 2014 και αυτό φαίνεται και από τον αριθμό των πωλήσεων. Το OnePlus One ήρθε ως flagship killer και μέσα στους πρώτους μήνες είχε καταφέρει να πουλήσει 500.000 κομμάτια παρά τον ιδιαίτερο τρόπο πωλήσεων. Στόχος ήταν να διπλασιάσει τις πωλήσεις και τα κατάφερε.

Πούλησε σχεδόν 1 εκατ, κομμάτια, αριθμός που μπροστά στη Samsung και την Apple ωχριά, αλλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια startup.

Τον αριθμό των πωλήσεων ο οποίο σχεδόν άγγιξε το 1 εκατομμύριο, τον αποκάλυψε ο 25χρονος συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei, ο οποίος επεσήμανε ότι ο στόχος τους για το 2015 είναι να βελτιώσουν τη λειτουργία της επιχείρησης και φυσικά την εξυπηρέτηση των πελατών και να γίνουν πιο επαγγελματίες. “This period that we have now is a very good time for us to become a lot more professional”.

Επιπλέον, ο Carl Pei ανέφερ ότι η επόμενη ναυαρχίδα, που προφανώς θα ονομαστεί OnePlus Two, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 6 μήνες από τώρα και όπως είχε πει σε προηγούμενες δηλώσεις του, η εταιρεία ετοιμάζει και μια δεύτερη συσκευή για διαφορετικό κοινό που ενδιαφέρεται κυρίως για το design: “I think its going to be a phone catering to a different type of audience. Perhaps for those who appreciate design over specs”

Το OnePlus One είναι διαθέσιμο με 16 GB χωρητικότητα σε λευκό χρώμα στα 299 δολάρια και 64GB χωρητικότητα σε μαύρο χρώμα και τιμή 349 δολάρια.

oneplus one 1 million sales, OnePlus One, έφτασε σχεδόν το 1 εκατ. πωλήσεις το 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Papakyriazis

και 1 από αυτά είναι στα χέρια μου … 😉

nick2010

Τ’ αξίζει.

Tek

Λίγα κομμάτια για τέτοια συσκευή και σε αυτό ευθύνεται η όλη ιστοριά με τα Invites της εταιρείας

Νίκος

Άμα είχε προεγκατεστημένο PornHub, θα πούλαγε περισσότερα 😛

Sot11

Νίκος έκλαψα!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂

Μακης

Εξαιρετική συσκευή και πάρα πολύ τίμια για τα χρήματα που ζητάει τύφλα να χουν οι ναυαρχίδες “ονόματα δεν λέμε” που κοστίζουν τα διπλά και βάλε μακάρι να συνεχίσουν έτσι και στις νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά ελπίζω να μην πάρουν ψηλά τον αμανέ και να κρατήσουν χαμηλό προφίλ

vtag

Αξιζει και με το παραπανω,το κινητο ειναι αλλού!!!!!!!!! Μπραβο στην OnePlus………….περιμενουμε το +2!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.