iOS Developer Academy: Ανοίγει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης

Είναι γεγονός η Apple και το Πανεπιστήμιο της Νάπολης Federico II ανακοίνωσαν την λειτουργία της πρώτης ακαδημίας για προγραμματιστές εφαρμογών iOS η οποία ξεκινά τον Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα το νέο τμήμα, κατά το πρώτο έτος λειτουργίας του για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 θα προσφέρει σε περισσότερους από 200 φοιτητές δωρεάν τη δυνατότητα πρακτικής εκπαίδευσης στο αντικείμενο σχεδιασμού εφαρμογών. Τα επόμενα χρόνια θα δούμε αντίστοιχες ενέργειες οι οποίες θα είναι μέρος της εκπαίδευσης για τους προγραμματιστές διάρκειες εννέα μηνών σε πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει η Apple. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την Αμερικανική εταιρεία οπότε οι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση σε εργαστήρια εξοπλισμένα πλήρως με λογισμικό και υλικό από την Apple.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσα από την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου, ενώ θα υποβληθούν και σε σχετικό τεστ για την αγγλική ή ιταλική γλώσσα. Οι επιτυχόντες θα έχουν επιπλέον να περάσουν μια προσωπική συνέντευξη για να επιλεγούν εκείνοι που τελικά θα φοιτήσουν στο νέο τμήμα. Αντίστοιχα όσοι θα ήθελα να εργαστούν ως καθηγητές στο συγκεκριμένο τμήμα του Πανεπιστημίου θα πρέπει να περάσουν από αντίστοιχη διαδικασία με αίτηση μέσα από την ιστοσελίδα του.

Η Apple αναμένεται να συνεργαστεί και με άλλα Πανεπιστήμια για την δημιουργία αντίστοιχων τμημάτων σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.

iOS Developer Academy, iOS Developer Academy: Ανοίγει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης

Η ανακοίνωση στο site του Πανεπιστημίου της Νάπολη
Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Μήπως μπορείς κάνεις να μου δώσει την ιστοσελίδα για την αίτηση??

Agnostos13

Θα επρεπε να το κανουν και εδω…οχι μονο για το iOS

Anakin

Χαχαχ να το κάνουν και εδώ; εδώ οι περισσότεροι που έχουν iPhone δεν ξέρουν τι είναι το iOS και εκτός αυτού είμαστε μακράν πολύ πίσω σαν χώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.