Τετάρτη
01/09/2010

Netbook με Intel Dual Core Atom N550

Μέχρι το τέλος του 2010, κατασκευαστές όπως η Acer, η ASUS, η Fujitsu, η Lenovo, η LG, η Samsung, η MSI, η Toshiba και άλλοι, θα αρχίσουν τη διάθεση φορητών εξοπλισμένων με το καινούριο επεξεργαστή. Με ανακοίνωση της, η Intel Corporation επισημαίνει ότι δώδεκα νέα netbook, εξοπλισμένα με τους καινούριους επεξεργαστές διπλού πυρήνα Intel Atom, θα βρίσκονται στις προθήκες των καταστημάτων.

Intel Dual Core Atom

Χάρη στον επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Atom N550 και την υποστήριξη μνήμης DDR3, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερη απόκριση όταν σερφάρουν στο διαδίκτυο μέσα από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουν σε φορητούς μεγαλύτερων διαστάσεων ή να συμβιβαστούν με μικρότερη διάρκεια ζωής για τη μπαταρία, καθώς η διάρκεια ζωής των νέων φορητών είναι ίδια με την αντίστοιχη όσων είναι εξοπλισμένοι με επεξεργαστές μονού πυρήνα Intel Atom N450.

Τα καινούρια netbook τα οποία είναι εξοπλισμένα με τους διπύρηνους επεξεργαστές Intel Atom αναμένονται από σήμερα στα σημεία πώλησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος τύπος chip εξοπλίζει διάφορα μοντέλα φορητών υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που ανήκουν σε δημοφιλείς – από πλευράς τιμής- κατηγορίες.

Μάθε για:

Συντάκτης: .


Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.