Κυριακή
01/02/2015

Google Earth Pro: Από 399 το χρόνο έγινε δωρεάν

Όλοι γνωρίζουμε το Google Earth της Google το οποίο είναι διαθέσιμο για υπολογιστές και κινητά, αλλά πολλοί λίγοι από μας όμως έχουν χρησιμοποιήσει την Pro έκδοση η οποία κόστιζε 399 δολάρια τον χρόνο. Από σήμερα όμως αυτό άλλαξε, καθώς όλοι οι χρήστες μπορούν να κάνουν αναβάθμιση δωρεάν.

Το Google Earth pro περιλαμβάνει κάποια ειδικά εργαλεία που συνήθως χρειάζονταν οι επαγγελματίες, όπως ειδικά εργαλεία μέτρησης, έξτρα επιλογές εισαγωγής καθώς και την δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης. Επιπλέον δίνει την δυνατότητα σε κυβερνήσεις και οργανισμούς να παράγουν χάρτες υψηλής ανάλυσης και fly-through βίντεο από τα δεδομένα της Google και όλα αυτά χωρίς να κοστίζει τίποτα.

Ο λόγος που οδήγησε την Google να δώσει την Pro έκδοση δωρεάν δεν είναι ξεκάθαρος, καθώς στην ανακοίνωσή της δεν μπαίνει σε πολλές λεπτομέρειες. Ίσως έχει να κάνει με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό από άλλες υπηρεσίες χαρτών όπως το Apple Maps και το Here Maps. Όποιος ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει την Pro έκδοση το μόνο που πρέπει να κάνει είναι sign up για το key.

google earth

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η nikmour λέει:

  Ανταγωνισμός=καλύτερες υπηρεσίες για καταναλωτές

 2. Ο/Η Dimos λέει:

  Uncompleted License Key request

  Error! Your sign up can not be completed due to We’re sorry. We are experiencing technical difficulties. Please try again later.. You can try re-registering the product with an alternative email address. For other issues with Log In, please refer to our Login Help page Happy travels, Google Earth Team

  Συνέχεια αυτό βγάζει!

 3. Ο/Η cheorge λέει:

  @Dimos
  κι εμενα χθες αυτο εβγαζε.
  δοκιμασε και σημερα…
  σημερα τα καταφερα

 4. Ο/Η didroug λέει:

  Αν ξαναπροσπαθησεις αμέσως θα δουλέψει.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.