Google Search: Επισημαίνει τις σελίδες που θα αργούν να φορτώσουν

Η Google φαίνεται ότι θα ανανεώσει τα αποτελέσματα του mobile search έτσι ώστε στο εξής να επισημαίνουν ποιες από τις σελίδες που εμφανίστηκαν θα καθυστερήσουν να φορτώσουν. Με βάση την σύνδεση του κινητού σας στο ίντερνετ, η οποία μπορεί να επηρεαστείτε από διάφορα γεγονότα, τα αποτελέσματα δείχνουν την ανάλογη επισήμανση σε σελίδες που θα αργήσουν.

Όπως φαίνεται από το παρακάτω screenshot στην αριστερή πλευρά του προτεινόμενου website, υπάρχει η ένδειξη “Slow to load”. Η συγκεκριμένη επισήμανση εμφανίζεται κυρίως σε YouTube links τα οποία είναι αναμενόμενο να καθυστερούν σε σύγκριση με τα websites που περιέχουν κείμενο.

Με αυτόν τον τρόπου η Google θέλει να βελτιώσει την εμπειρία σερφαρίσματος στις mobile συσκευές έτσι ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν εκ των προτέρων και να αποφασίσουν να θα ανοίξουν την σελίδα αλλά θα περιμένουν να φορτώσει αργά, ή αν θα την αφήσουν για αργότερα.

Γενικότερα με το Android M η Google θέλει να βελτιώσει το mobile σερφάρισμα προσθέτοντας custom tabs και deep-linking για apps για να ανοίγουν απευθείας από τα αποτελέσματα αναζήτησης και να μην χρειάζεται να τα ανοίξει ο χρήστης.

Google Search: Επισημαίνει τις σελίδες που θα αργούν να φορτώσουν, Google Search: Επισημαίνει τις σελίδες που θα αργούν να φορτώσουν

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SEO In Greece

Η ταχύτητα μιας ιστοσελίδας φαίνεται ότι αναβαθμίζεται ως παράμετρος κατάταξης της ενώ η ένδειξη «Slow to load» θα μειώσει το CTR των websites στα οποία θα εμφανίζεται, το οποίο με τη σειρά του θα μειώσει το SERP τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.