iOS 10: Η αναβάθμιση έβγαλε εκτός λειτουργίας κάποια iPhone και iPad

Η Apple ξεκίνησε πριν από μερικές ώρες να δίνει το iOS 10 update σε όλα τα συμβατά iPhone, iPad και iPod Touch, όμως υπήρξαν κάποιες αναφορές χρηστών που έλεγαν ότι μετά την αναβάθμιση οι συσκευές τους πάγωσαν. Οι αναφορές ήταν για iPhones, αλλά και iPads που δεν άνοιξαν ξανά μετά το update.

Όσοι είχαν την ατυχία να βρεθούν στην παραπάνω κατάσταση μπορούν να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

• Σύνδεση της συσκευής στο iTunes

• Force restart κρατώντας παρατεταμένα Power και Home για 10-15″ μέχρι η συσκευή να ξεκινήσει σε recovery mode.

• Όταν ερωτηθείτε αν θέλετε “restore” ή “update”, πρέπει να επιλέξετε “restore”. Ωστόσο, αυτό θα σβήσει ότι έχει μέσα η συσκευή, οπότε καλό θα ήταν να είχε προηγηθεί κάποιο back up πριν ξεκινήσει η αναβάθμιση.

• Όταν αν ανοίξει ξανά η συσκευή, μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία της εγκατάστασης.

• Αν όλο αυτό δεν λειτουργήσει μπορείτε να προσπαθήσετε μια δεύτερη φορά να κάνετε restore, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να πάει η συσκευή σε ένα κατάστημα της Apple.

H Apple από την πλευρά της δήλωσε ότι το πρόβλημα λύθηκε, οπότε όσοι δεν έχετε κάνει την αναβάθμιση θεωρητικά δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα. Όπως και να έχει όμως, καλό θα ήταν πριν από οποιοδήποτε μεγάλο update να έχει γίνει back up.

ios 10 bricked devices, iOS 10: Η αναβάθμιση έβγαλε εκτός λειτουργίας κάποια iPhone και iPad

ios 10 bricked devices, iOS 10: Η αναβάθμιση έβγαλε εκτός λειτουργίας κάποια iPhone και iPad

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Δεν θα πω πολλά απλά έτσι να θυμάστε οι apple fans όταν χτυπάτε ότι το IOS είναι πολύ ανώτερο απο το android .
Στο μόνο που είναι καλύτερο είναι που χρειάζεται λιγότερους πόρους δηλαδή τρέχει το ίδιο καλά με δύο πυρήνες όσο τρέχει το android με 4 απο εκεί και πέρα η κατηφόρα απο άποψη feutures και ελευθερία, αν και και κάτι πάει να κάνει τώρα τελευταία που παίρνει στοιχεία απο το android.( keyboards,widgets,notification bar κτλ κτλ)

ΑΝΔΡΕΑΣ

Μα είναι απλούστατο!! Η θεά μας , στα μεγάλα updates που απογειώνουν την εμπειρία χρήσης,βάζει ηθελημένα και 2, 3 σπαζοκεφαλιές για να έχει τους πιστούς της σε εγρήγορση!!
Άλλωστε το καλό κυνήγι θέλει μόχθο!! Όλα στο πιάτο τα θέλετε? Η Εμπειρία χρήσης απαιτεί κόπο και ενδεχομένως κάποιες θυσίες !!
Apple rules haters gona hate!!!

Υ.Γ Ακόμη δεν έχω συνέλθει από την συγκίνηση και το σοκ ,κατά την παρουσίαση του θηρίου πριν μια εβδομάδα. Όταν ηρεμήσω θα επανέλθω αναλυτικά , δίνοντας πόνο με τα ρεκόρ στο antutu και θα γλεντήσουμε την Samsung με τα note 7, ISIS Edition

Αλέξανδρος

XAXAXAXAXAXAXAX Γεια σου Αντρίκο με τα τρελά σουυυυ

Giannis

Σιγά το πρόβλημα. Το συνδέεις στον υπολογιστή και κανείς το update από εκεί. Προφανώς εκατομμύρια iPhones iPads και iPods επιχείρησαν ταυτόχρονα την αναβάθμιση και κάπου σκαλωσαν οι servers. Το πρόβλημα διορθώθηκε αμέσως. Προσωπικά πάντα κάνω clean install από iTunes και σε μισή ώρα ήμουν έτοιμος.

Αργύρης

@vasilist Για ποια features μιλας; γιατι το ios 10 πλεον δεν εχει να ζηλεψει κατι απο το android.Το κλειστο λειτουργικο μονο καλο σου κανει και οχι κακο.Τι να την κανω την ελευθερια απο τη στιγμη που στο android ειναι πυρηνας ιων;απο κει και περα το μονο που δανειστηκε απο το android ειναι τα widgets που προσωπικα εμενα δεν μου αρεσαν ποτε,ουτε τα βρηκα χρησιμα.Νotification bar ειχε ανεκαθεν και μαλιστα πολυ πιο οργανωμενο και ανωτερο απο το χαοτικο android.Ημουν κατοχος android kai wph πραγματικα δεν συγκρινονται τα 2 λειτουργικα.Η μερα με τη νυχτα.Πολυ ανωτερο και προσεγμενο το ios.Το οτι ετυχε αυτο σε καποια κινητα δε σημαινει τιποτα.Εμενα το πηρε με την πρωτη.Αλλα μαλλον αυτο περιμενες, να δεις κανενα λαθος να κατσεις να χωσεις μπιχτες.Α ρε android fan boys ποσο σας καιει.

Chris966

Έκανα update αργά χτές το βράδυ σε ios 10 (iphone 6) και με το ”καλημέρα” που λένε παρατηρήθηκαν τα εξής προβλήματα. 1) Δεν ακούγεται καθόλου ήχος σε εισερχόμενο sms (!!!), ενώ σε εισερχόμενη κλήση ακούγεται κανονικά, 2) Τόσο στα sms όσο και στις κλήσεις (εισερχόμενα πάντα) δεν εμφανίζεται η κόκκινη ένδειξη με τον αριθμό πάνω στο εικονίδιο, και 3) (Αν και ελάχιστους θα ενδιαφέρει αυτό) στα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα έχουν εξαφανιστεί οι στίχοι, ενώ με το προηγούμενο λογισμικό πατώντας πάνω στο εξώφυλλο του τραγουδιού εμφανίζονταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ οι στίχοι ενώ τώρα όχι…
Τόσο καλά…

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Αλέξανδρος Έχεις παραγγείλει το 7? Άμεση αναβάθμιση!! Σου προτείνω το jet black edition!!
Πετάει!! Και φτηνό για αυτό το χρώμα ε!!

Agnostos13

Τουλαχιστον το iOS παιρνει updates… Εστω και με καποια ψιλοbugs!

Nikopoup

Φαντάζομαι να γινόταν αυτο στο Android. Θα την είχαμε θάψει την εταιρία. Αν δεν είχε ο άλλος backup τι γίνεται?

RigoMS

Κλασικά….
ios 10 και σε μια βδομάδα 14263783722526 update για bugs….όπως κάθε φορα που βγάζει μεγάλο update η apple….

Paul

Σε κάθε μεγάλη ενημέρωση πάντα κάτι δεν πάει καλά και περιμένουμε τα fixαρισματα για να διορθωθούν .Εγω την έκανα βιαστικά με ΟΤΑ αλλα υπάρχει ένα bug με την μείωση διαφάνειας στην προσβασιμότητα που όταν είναι ενεργοποιημένη μου γκριζάρει τις γνωστοποιήσεις.Ισως έαν κάνω restore να φτειαξει, σε δουλειά να βρισκόμαστε

Γιωργος

Το ιδιο ισχυει κ σε εμας με το android αν δε παρεις ενα μπακαπ κ να κανεις καθαρη εγκατάσταση την καινουργια εκδοση ολο κ καποιο bug θα υπαρξει.ειναι μπελαλιδικο αλλα τι να κανουμε.θυμαμαι φιλο με note 3 ηταν να κανει την αναβαθμιση στο lolipop κ δεν ηθελε απο αυτα που διαβαζε,του λεω φερτο εδω περνω μπακαπ κανω επαναφορά στην κιτκατ κ περνω το loli κ επαναφορά καπακι.ε αυτο ηταν κουκλι κ απροβληματιστο απλα μετα το ψιλοεστηνε παλι ας πούμε που βαριεσε.

OlethroN

Αυτα τα προβλήματα υπάρχουν σε σχεδόν ολες τις πλατφόρμες και συνήθως γίνεται απο βιασύνη. Δεν τεσταρουν αρκετά πριν βγάλουν το update. Το βγάζουν βιαστικά για να δείξουν την πίτα με το ποσοστό των συσκευών που τρέχει το νεο λειτουργικό.

” Το νεο iOS 10 τρέχει στο 85% των ενεργών συσκευών ” κτλ, όμως το 20% απο αυτούς δεν έχει τα αρχεια του ή δεν έχει κινητό αυτη την στιγμή.

Εγω πάντως το βρίσκω απαράδεκτο απο μια τοσο μεγάλη εταιρία με τόσους fans να μην μπορούν να βγάλουν ενα σωστο update. Και αυτό γίνεται καθε χρόνο.
Στο κάτω κάτω τα iPhone – iPad κτλ χρησιμοποιούν SoC και λογισμικό της ίδιας της Apple που πάει να πει πως εχει τον απόλυτο έλεγχο των συσκευών της. Δεν είναι καμια Xiaomi να περίμενει ποτε θα βγάλει Drivers η Mediatek για να προχωρήσει σε αναβαθμίσεις.

Λευτερης

You are updating it wrong!

Paul

@OlethroN
Έχεις δίκιο αλλα κατά τη γνώμη μου συμβαίνουν αυτά γιατί η Apple δίνει ένα λειτουργικό που πηγαίνει σε διαφορετικά μοντέλα της Apple .Δηλ το λειτουργικό αυτό πρέπει να ταιριάξει όχι μόνο σε iPhone αλλα και σε iPad με διαφορετικές λειτουργίες στο καθένα

Chris_BMW

Ο καθένας το μακρύ του κ το κοντό του γιατι κάποιος τους είπε άκουσαν κτλ .. Έχω αλλάξει πανω απο 10 iOS συσκευές κ ποτε μου δεν χρειάστηκε να κανω ουτε backup ουτε τίποτε .. Σε κανα 10 ήμερο ολα θα δουλεύουν ρολόι κ θα την περάσω ..

Mpidis

Τι λετε ρε παιδια καποιο λαθος θα εχει γινει! Το ios ειναι απροβλημάτιστο. χαχα

tarif16

ipad air 2 ios 10
χωρίς clean install…ota…η συσκευή πάει κοπίδι!!!…ήδη έχω περάσει 3-4 αναβαθμίσεις,καμία clean.αν παρουσιάσει τίποτε στο μέλλον,τρώει κι ένα hard reset και το ξεπερνάμε.
αλλά έτσι κάνω με όλες τις αναβαθμίσεις….και στο lg v10,2 αναβαθμίσεις,καμία clean,κανένα hard reset ακόμα.

Γιωργος

Το καταλαβαίνετε οτι καθε φορα σε μια ανουσια ειδηση ητε σαν αυτη ητε σε μια παρουσιαση ητε σε μια εβαλε 8γιγα ραμ κ αλλα τετοια κανουμε σαν φανατισμενα μαμουνια σαν γυναικες που περιμενουν το hello για να κανουν gossip.αυτη η νεα μοδα ειναι που κρατα ζωντανα ολα αυτα τα site ξενα κ ελληνικα απο τα κλικ κ την ανουσια συμμετοχή μας.youtube καναλια με speedtest σαν αγωνες drag ολα για την παραφροσινη μας πανω στον καλύτερο πλεον φιλο το 📱. Τα laptop τα εχει παρει ο κατηφορος βρισκεις ssd 8γιγα ραμ i5 εργαλεία με λεφτα σαν ενα s7.

Γιώργος Κ

Αργυρή το θέμα των ειδοποίησεων είναι υποκειμενικο. Στο ios είναι σπαστικό που για να διώξεις μια ειδοποίηση (ή ομάδα αυτών) πρέπει να κάνεις δεξιά swipe και μετά να βρεις να πατήσεις ένα μικρό Χ ενώ στο Android κάνεις ένα swipe και τελείωσες. Απλό. Τώρα στο ios βεβαια έβαλαν άλλη μια κίνηση επιπλέον την “προβολή” κι από κει ύστερα την πετάς. Ακόμη πιο περίπλοκο δλδ. Επίσης το χρώμα των ειδοποίησεων τι το έκαναν έτσι; ήμουν στο safari και με δυσκολία ξεχωρίζω τις ειδοποιήσεις που έρχονται από πάνω σε σχέση με τον browser (έχουν παρεμφερή χρώματα) . Ακόμη μέχρι πρότινος το ios δεν είχε μαζική απαλλαγή από τις ειδοποιήσεις. Στο ios 10 το έβαλαν αλλά δε ξέρω ακόμη πως γίνεται. Τέλος να πω ότι σε μένα (ipad mini 4) αφού πέρασα το νέο λειτουργικό όταν μου έρχεται στο κέντρο ελέγχου (μπάρα ειδοποίησεων) μια ειδοποίηση δε φεύγει από μόνη της όπως έκανε μετά από λίγα δευτερόλεπτα αλλά πρέπει να τη δίωξω εγώ χειροκίνητα. Λογικά εδώ κάποιο glitch υπάρχει

James

Μπορώ να θυμηθώ τουλάχιστον 3-4 παρόμοια περιστατικά μόνο τον τελευταίο χρόνο.

Αν σκεφτούμε ότι το 90% των χρηστών, ανεξαρτήτως πλατφόρμας, δεν έχει ιδέα τι είναι το backup και πως γίνεται, φαντάζομαι ότι καμποσοι κλαίνε τώρα τις φωτογραφίες από τις διακοπές τους, που σχεδίαζαν να τις ανεβάζουν Instagram και Facebook μία μία μέχρι το Νοέμβρη 😛

Don mitso mou

Ο ενας του στραβώνει το ενα, ο άλλος ζαλίζεται με το άλλο. 1 δις συσκευές εχει πουλήσει κυριοι, θα πρέπει αυτο το καημένο το iOS να ευχαριστήσει 1 δις χρήστες δηλαδή; μια που έχετε γίνει όλοι γκουρού της ηλεκτρονικής κάντε το δικό σας jailbreak και αφήστε μας εμας στη δυστυχία μας.

Αργύρης

@Γιώργος Κ Ρε φίλε σορυ κιόλας αλλα αν δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το iOS τι σου φταίει η μπάρα ειδοποιήσεων;Απο αυτά που είπες τιποτα απολύτως δεν ειναι περίπλοκο απλώς εσύ δε ξέρεις να χρησιμοποιείς το κινητό.Με το iOS 10 απλά ότι θέματα ευχρηστίας είχε πριν με το 9 τώρα δεν υπάρχουν.Το iOS 10 έχει τις καλύτερες ειδοποιήσεις που έχω δει σε κινητό.Αυτο που είπες δεν φεύγουν ειναι επειδή έχεις βάλει στυλ ειδοποιήσεων “ειδοποιήσεις” και όχι “μπάνερ” που φεύγει μετά απο 5 δευτερόλεπτα.Επισης αν έχεις 6s πραγματικά κανεις παπάδες πατάς πάνω στο μήνυμα και σου βγάζει όλη την συνομιλία χωρίς καν να ανοίξεις την εφαρμογή.Αυτο δε το χω δει σε κανενα android ποσο μάλλον τη χρηστικότητα του 3D Touch.Με το iOS 10 το έφτασαν απλά σε άλλο level.Μη γράφετε ρε παιδιά ότι να ναι στα σχόλια και δίνετε τροφή στους άλλους να κράζουν.Καποιοι είστε άξιοι της μοίρας σας.

Agas

Σε ipad mini 2, μπορώ να πω ότι μετά την αναβάθμιση λειτουργεί καλύτερα απο ios 9. Όποιος διστάζει, ας αναβαθμίσει!

Γιώργος Κ.

Αργυρη εχω και τα τρία λογισμικά (Lumia930, note 4 και iPad mini 4- όχι είχα, αλλα ΕΧΩ και δεν τα έπιασα απλά στα χέρια μου αλλα τα χρησιμοποιώ επι καθημερινής βάσης χρόνια τωρα) και νομίζω οτι μπορώ να εκφέρω μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη απο τη δίκη σου. Στο android (επειδη όπως φαίνεται δεν ξέρεις) φυσικά και μπορεις να δεις ολο το μηνυμα απο τη lollipop και μέτα. Απλά στις ειδοποιήσεις τραβάς το δάχτυλο σου πιο κάτω και βλέπεις ολο το μηνυμα κι απο κει μπορεις επίσης να κανεις διάφορες ενέργειες όπως διαγραφή απάντηση κτλ (κατι που κάνει επίσης και το Lumia μετά το update σε wp10 αλλα όχι με ιδιαίτερη επιτυχία κατ’εμε). . Ουτε 3D Touch ουτε gimmick τρικακια τα οποία αργότερα έφερε η Apple. Τωρα επίσης με τη 10 σου έβαλε άλλη μια κίνηση επιπλέον. Πχ οταν εχω ειδοποίηση στο messenger δεν ισχύει το swipe down για να δεις τις ενέργειες. Πρέπει να κανεις swipe αριστερά και μετά να πατήσεις προβολή για να σου ανοίξει άλλο παράθυρο για να πατήσεις απάντηση η “μου αρέσει”. Στα του iOS 10 τωρα, κανονικά μπάνερ εχω βάλει (αν θες σου στέλνω και screenshots) αλλα μετά την αναβάθμιση για καποιο λόγο οι ειδοποιήσεις μένουν… Συνέχεια »

ChristosT

Το ίδιο πρόβλημα σε κάθε αλλαγή ios. Θα πάρει άλλες 2-3 ενημερώσεις μέχρι να σταθεροποιηθεί. Νομίζω οτι το να περιμένετε ρε παιδιά λίγες ημέρες μέχρι να στρώσει δεν είναι και κάτι τραγικά δύσκολο. Κάνετε λές και θα πάει με την καινούρια rom η συσκευή στο φεγγάρι.
Φανταστείτε τώρα τον άθλο του android που μπαίνει σε πολλαπλάσιες συσκευές.

Αργύρης

@Γιώργος Κ Επειδή έχεις android εσύ δε σημαίνει ότι εισαι και πιο ενημερωμένος. Και εγώ είχα χρόνια android απο το ice cream sandwich μέχρι marshmellow και στο htc one mini που είχα όπως και σε ένα Samsung πιο παλιό αυτό που λες δεν υπήρχε.Μαλλον θα λες για το pure android που χουν τα nexus.wp επίσης έχω δουλέψει σε κινητό αλλα όχι τα 10 γι αυτό και δεν ειπα κάτι.Προσωπικη άποψη αν θες και τα 2 για εμένα πολύ κατώτερα,ειδικά τα wp πολύ προχειροδουλειά και απο εφαρμογές και store τι να σ πω! 3 χρόνια παρακαλαγαμε για ένα insragram.Tο android έχει φτάσει σε καλό σημείο δεν ειπα το αντίθετο αλλα για εμένα δεν συγκρίνεται με το iOS.Η διαφορά στη δουλειά και στο design που χουν ρίξει φαίνεται νομίζω παντού σε κάθε λεπτομέρεια.Και μη συγκρίνεις καν λειτουργίες 3D Touch με το απλό παρατεταμένο άγγιγμα που χει το android γιατί δεν έχει καμια σχέση.Απο τη στιγμή που δουλεύεις iPad mini προφανώς και δε το χεις δει γι αυτό μην λες πράγματα με τόση σιγουριά.Αυτα που είπες ότι τα κανεις εσύ swipe κλπ σε εμένα γίνονται με μια κίνηση όποτε εκεί βλέπεις και τη χρηστικότητα του 3D touch.Επισης στο 6s δε ξέρω για το… Συνέχεια »

Γιώργος Κ

Αργύρη έχεις δει καθόλου πόσα περισσότερα features έχω εγώ με το mini? Το διαμοιρασμό οθόνης για 2 παράλληλες εφαρμογές το ξέρεις; Τώρα που έκανε το ίδιο και με 2 διαφορετικά tabs στο σαφάρι το ξέρεις; Τα widgets στην οθόνη όταν το κρατάς στα πλάγια που χωρίζονται σε 2 παραμετροποιίσιμες στήλες λόγω μεγέθους οθόνης το ξέρεις; τις εφαρμογές πολύδιεργασίας με τη χρήση 4 δακτύλων (το είχε και πριν) το ξέρεις; όλα αυτά δεν τα έχουν τα iphones λόγω περιορισμού μεγέθους ουονης. Και μου λες μόνο για το 3d touch;; . Μάλλον άλλος πρέπει να δει στο YouTube. Το 6s όπως και το 6 και το 4s τα έχω σεταρει από την αρχή σε ξάδερφο που τα πήρε μιας και ο ίδιος δεν ήξερε. Του έδειξα εννοείται και το 3d touch όταν πήρε το 6s και χθες τον ρώτησα αν το χρησιμοποιει. Και τι μου λέει; όχι γιατί φοβάμαι μήπως από την πολλή πίεση σπάσει η οθόνη!! Τέλος πάντων ο καθένας όπως μπορεί.

Αργύρης

Γιώργος Κ σιγα την τεχνολογια ρε φιλε.Εννοειται πως το ηξερα,Εδω και 2 χρονια υπαρχουν στο ios.Τωρα απο κει και περα το τι κανει ο καθενας με το κινητο του και τι αγοραζει ειναι δικο του θεμα δε με απασχολει.Αλλο ομως λεγαμε.Μιλουσαμε για το ios 10 και τη λειτουργια του 3d touch στο καινουργιο λογισμικο.Αυτα που ειπες δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που συζηταμε.Το ipad σου δεν ειναι σεταρισμενο για ios 10 με τα καινουργια features,αυτο λεμε τοση ωρα και δε το καταλαβαινεις.Αυτα που ανεφερες τα χει το ipad απο το 2015 και παμε στο 2017.

Ιωαννης

Μετά την εγκατάσταση του iOS 10 σε 6s το κινητό σβήνει απο μπαταρία όποτε θέλει αυτό μετά το 30% υπόλοιπου.το hands free δεν λειτουργεί παντα(χωρίς να φταίει το καλώδιο-ακουστικά) και τα δεδομένα ενώ τα ενεργοποιώ αργούν να ανταποκριθούν!!εγω ειμαι ετοιμος Να το πετάξω απο το παράθυρο και απ’οτι διαβάζω έχει παρά πολύς κόσμος προβλήματα και ορισμένοι εδω μάλλον δεν νιώθουν οι ταλαίπωροι και βγάζουν το iOS ως το τέλειο λογισμικό!!😕 Τι να πει κανεις;;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.