Τετάρτη
27/05/2015

WhatsApp: Τα «κατορθώματά» του μέσα από ένα ενδιαφέρον infographic

Γνωρίζατε ότι η εφαρμογή μηνυμάτων Whatsapp έχει ξοδέψει το συνολικό ποσό των 0 (μηδέν) δολαρίων στο marketing; Η πέμπτη σε downloads εφαρμογή στο Android, έχει περί τους 55 υπαλλήλους. Το Whatsapp είναι διαθέσιμο σε 32 γλώσσες στο iOS, Android, Windows Phone και BlackBerry, και περίπου 30 δισεκατομμύρια μηνύματα αποστέλλονται μέσω αυτής κάθε μέρα.

Μέχρι και τον προηγούμενο μήνα η εφαρμογή είχε 800 εκατομμύρια χρήστες. Είναι τόσο διαδεδομένη που στο 40% των διαζυγίων στην Ιταλία έχουν χρησιμοποιηθεί μηνύματα από την εφαρμογή ως αποδεικτικά στοιχεία.

Όλα αυτά και άλλα ενδιαφέροντα περιέχονται σε ένα infographic που περιλαμβάνει στοιχεία τα οποία ίσως δεν είχατε φανταστεί ποτέ. Για παράδειγμα το 8% των νέων μεταξύ 14 και 17 χρόνων, στην Αμερική, χρησιμοποιούν το Whatsapp σε καθημερινή βάση.

Δείτε το παρακάτω infographic:
WhatsApp infographic

WhatsApp infographic

WhatsApp infographic

WhatsApp infographic

WhatsApp infographic

WhatsApp infographic

WhatsApp infographic

WhatsApp infographic

WhatsApp infographic

WhatsApp infographic

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

 1. Ο/Η Γιώργος εξ Ηλ. λέει:

  :facepalm:
  Αυτό τώρα θεωρείται infographic; Ας διαβάσουν μερικοί γραφίστες τον ορισμό και την χρησιμότητα του infographic. Εγώ επιμένω στην άποψή μου ότι με το infographic κατά βάση ασχολούνται άτομα με κάποιο ταλέντο στο design αλλά με IQ ραδικιού. Κουκούτσι μυαλό στο τι είναι, πώς αξιοποιείται και πώς παρουσιάζεται μια πληροφορία.

 2. Ο/Η Τάκης Τσουκαλάς λέει:

  +1 στον Γιώργο από πάνω διότι infographic είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αν και τώρα πια όλα τα infographics για τις μάζες έχουν γίνει έτσι.

 3. Ο/Η Enzo λέει:

  Εντυπωσιακό infographic με πολλές πληροφορίες!
  Σαφέστατα όμως προτιμώ το viber και νομίζω το ίδιο ισχύει γενικά στην Ελλάδα. Το whatsapp το βρίσκω αρκετά δύσχρηστο.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.