iPad Pro: Οι τιμές στην Ελλάδα

Αυτές είναι οι τιμές του νέου iPad Pro στην Ελλάδα. Συνολικά έχουν τρία διαφορετικά μοντέλα, το πιο ακριβό με τιμή 1319 ευρώ έχει ενσωματωμένη μνήμη 128GB και ειναι WiFi και Cellular (4G). Τα άλλα δυο μοντέλα είναι WiFi only με χωρητικότητα 32GB στα 989 ευρώ και 128GB με τιμή 1169 ευρώ.

Το iPad Pro έρχεται με οθόνη 12.9 ιντσών ανάλυσης 2732×2048 pixels, 64μπιτο επεξεργαστή A9X τρίτης γενιάς και μνήμη RAM 4GΒ.

iPad Pro Wifi 32GB: 989 ευρώ
iPad Pro Wifi 128GB: 1169 ευρώ
iPad Pro Wifi + Cellular 128GB: 1319 ευρώ

iPad Pro: Οι τιμές στην Ελλάδα, iPad Pro: Οι τιμές στην Ελλάδα

iPad Pro: Οι τιμές στην Ελλάδα, iPad Pro: Οι τιμές στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gericho

Περί ορέξεως… ΟΚ.

Αλλά αφού σχολιάζουμε τις τιμές,
τιμές Pro.

Άλλωστε το είπε ο Tim Cook,
κάποιος που σκέφτεται το iPad, δεν είναι πελάτης PC.
Μάλλον ο Tim Cook τείνει να ταυτίσει το πελατολόγιο των Mac
με το πελατολόγιο των iPad.

Και όντως κάποιος που σκέφτεται το iPad, δεν είναι πελάτης PC.
τo PC είναι πια πολύ φτηνότερο.
To δε tablet/υβριδικό PC είναι και σίχαμα για το Cupertino.
LOL

Jean d'Art

Πανακριβο!
Ακομα και τα 32GB!
Δεν θα επρεπε η Apple να σκεφτει την οικονομικη κατασταση καποιων χωρων και να ειναι πιο “ελαστικη” στις τιμες της?
Ακομα και στην Αμερικη.
Παραειναι υπερεκτιμημενα τα προϊοντα της.. και το λεω αυτο εγω, που ειμαι Applefan και παρακολουθω καθε event παρουσιασης.

John

Να ανέβουν και άλλο οι τιμές , απαράδεκτο να έχει μόνο ένα χιλιάρικο. Εδώ μιλάμε για τεχνολογία (4 GB , 32 GB , stylus κτλ). Είναι κρίμα να πέσουν τα κέρδη του μήλου,

Ιωάννης jb

Προχθές βλέπαμε οτι έχει το 94% των κερδών στα smartphones..
Στα tablet πόσο λέτε να έχει?? 98% ή 99%???????

Manolis

τις τελευταίες μέρες βλέπω διάφορα βίντεο review όσων το αγόρασαν..

πραγματικά έχουν μπερδευτεί με αυτή τη συσκευή για το πελατολόγιο της συσκευής αυτής.

Δηλαδή, είναι για σχεδιαστές;;; και ναι αλλά κυρίως όχι μιας και δεν αρκεί για φουλ επαγγελματική δουλειά. Είναι για διασκέδαση;;;; και ναι λόγω μεγάλης οθόνης και όχι μιας και είναι τεράστιο για χρήση με τα χέρια αφού υπάρχει και το iPad Air.

Γενικά μπέρδεμα…

ΚΑΙ εννοείται ότι “περί ορέξεως………….”!!!!

giorgos

Τιμές Στην Ελλάδα:
iPad Pro Wifi 32GB: 989 €
iPad Pro Wifi 128GB: 1169 €
iPad Pro Wifi + Cellular 128GB: 1319 €

Τιμές Στην Αμερική:
iPad Pro Wifi 32GB: 799 $ (748 €) [διαφορά από Ελλάδα: 241 €]
iPad Pro Wifi 128GB: 949 $ (888 €) [διαφορά από Ελλάδα: 281 €]
iPad Pro Wifi + Cellular 128GB: 1079 $ (1010 €) [διαφορά από Ελλάδα: 309 €]

Γιατί τόση διαφορά;

Konstantinos

ΦΠΑ και πτώση του €, giorgos

Νωντας

Κλοπη,απλα..

b16bkostas

Δεν πιστεύω ένας πελάτης pc δεν θα έπαιρνε ένα iPad ένα iPad για εκεί που αράζεις και ενημερώνεσαι η παίζεις κάνα παιχνιδακι ειναι πολύ καλο και ελαφρύ αλλα άμα θες κανονική δουλεια δεν παίρνεις iPad pro άντε να συγχρονισης – μεταφέρεις και τις δουλειες σου που έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να τις κανεις σε αυτη τη κατηγορια μόνο surface pro 4

Nikolakis

Να πάτε να @@@@@θειτε ελληνικές αντιπρόσωπειες!!! 791 δολάρια και εδω 1000ρικο!!!!???? Να είναι καλά το σκρουτζ!!! Όλοι εκεί ψωνιζουν πλέον!! Έχετε φάει ήττα μεγάλη και ακόμα δε παίρνετε χαμπάρι!!! Όταν το g4 το πουλάνε 769και σκρουτζ 389…..!!! Αντε γειά!!!!
Να κλεισετε να λιμοκτονησετε!!!!
Άσε που όλοι έχουμε κάποιον στο εξωτερικό… Κατευθείαν από Αμερικα!!!!

Nickolas

Κακά τα ψέματα είναι ακριβό γι’αυτά που προσφέρει. Στα χρήματα που ζητά εννοείται ότι θα προτιμούσα ένα κανονικό υπολογιστή ή laptop με πολύ ανώτερα χαρακτηριστικά και βάζω μέσα και τα macbook, γιατί αν θέλει κάποιος να το χρησιμοποιήσει σαν “αντικαταστάτη” ενός laptop πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσει και το πληκτρολόγιο οπότε η τιμή ανεβαίνει ακόμη περισσότερο και αν βάλουμε και το stylus σε περίπτωση που μιλάμε για σχεδιαστή, ξεπερνάει την τιμή ενός Surface Pro 4 με i5, το οποίο δίνει το stylus στο πακέτο!
Από εκεί και πέρα μια και ανέφερα το πληκτρολόγιο να πούμε ότι το iOS δεν υποστηρίζει mouse, οπότε όταν χρησιμοποιεί κάποιος πληκτρολόγιο με τη συσκευή στην ουσία το ένα χέρι θα το έχει στο πληκτρολόγιο και το άλλο στην οθόνη, όχι και πολύ πρακτικό.
Προσωπικά δε μπορώ να δω τη συσκευή για κάτι παραπάνω εκτός από κατανάλωση multimedia περιεχομένου και “ελαφρών” εργασιών, κάποια μικρή διόρθωση σε word κείμενο κλπ

chris

@Jean d’Art

Το προβλημα θα επρεπε να το εχεις με την χωρα σου και οχι με την εταιρια
αυτο ισχυει για ολα τις εταιριες οχι μονο για την apple

@john

Το εχεις πιασει στα χερια σου και ειδες οτι ειναι μουφα η κρινεις μονο απο τα specs?
ειμαι κατοχος ipad 4 εδω και 3 χρονια και εχει βγει αρκετα καλο και δεν μου εχει δημιουργηθει
η αναγκη να το αλλαξω…

Εχουν βγει εφαρμογες που πολυ θα ηθελα να τις δω στο pro
γιατι πολυ απλα ειναι φτιαγμενες για touch επιφανεια
και πιστευω οτι οι παραπανω ιντσες θα αυξησουν την εργονομια
το να αντικαταστησει τον υπολογιστη στον επαγγελματια
ειναι κατι απιθανο προς το παρον στις μερες μας
φαινεται τρομερο εργαλειο που σε συνδυασμο με τον υπολογιστη θα σκοτωνει…

gpapa

Και γιατί να αγοράσει κάποιος το αντίγραφο της Apple και να μην πάρει το γνήσιο (Microsoft Surface)?

παπαροκάς tiamat

Tα λεφτα τα αξιζει γιατι παιρνεις ταμπλετ για 5 χρονια και βαλε ,αλλα καλυτερα να περιμενετε τη νεα γενια με 3d touch και 4Κ . Εκει αξιζει το 1000ρικο!

Βεβαια αυτα στα πλαίσια αγορας ταμπλετας, δεν ειναι surface…

Αργυρης

Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση ουτε σαν ταμπλετ ουτε σαν τιμη.Αρχικα η μπαταρια ειναι απογοητευτικη δεν εχει 3D touch,το δακτυλικο αποτυπωμα ειναι του 1st generation,καμερα μπροστινη τα ιδια και αυτη,περσυνη 1,2 mpx η πισω αντε πες οκ.Εχει τεραστια bezel ζητανε εξτρα για το μολυβι το οποιο ειναι οτι πιο αστειο εχω δει και οτι πιο ακριβο επισης.Περα απ ολα αυτα αν εκανε μαξ κανα 600 ισως να αξιζε αλλα κανονικα δε θα πρεπε να το λενε προ σε καμια περιπτωση.Δεν προσφερει τιποτα παραπανω απ οτι τα υπολοιπα ipad εκτος απο τη λειτουργια multi window.Θεωρω οτι για να αξιζε σ αυτα τα χρηματα θα επρεπε να τρεχει το λογισμικο των μακ και οχι το ios αλλα λογικα θα χαμε πολλα λαγκ.Οπως και να χει εκανε ενα βημα πισω η Αpple σ αυτον τον τομεα ενω φετος τα πηγε πολυ καλα με το 6s.

Chris_BMW

Παιδιά το ταμπλετ αναφέρεται σε επαγγελματίες με τάση στο σχέδιο·ολόκληρο προμο βίντεο αυτό δείχνει .. Το πενάκι κ τι μπορεί να κάνει..πληρώνεις κ το μήλο με ότι αυτό συνεπάγεται κ ησυχάζεις . Τώρα εγώ προσωπικά που είμαι” μπλεγμένος ” στο οικοσύστημα της Apple πιστεύω πως το iPad Air 2 του οποίου είμαι κάτοχος στα μισά λεφτά κάνει τη δουλειά του .. Στο χιλιάρικο τώρα που κοστίζει αυτό πας σε MacBook Air 13,3 στο χαλαρό με Mac os Yosemite με ότι αυτό συνεπάγεται … Το ίδιο πρακτικό κ φορητό κ πάνω απολα MacBook… Χίλια κάτι αυτή τη στιγμή στο Σκρουτζ …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.