Δευτέρα
16/03/2015

Razer Chroma: Τρελός gaming διαγωνισμός

Αυτός είναι διαγωνισμός, για 3 gamers φίλους του Techblog και όχι μόνο. Αποκτήστε τα super Razer Kraken 7.1 Chroma (Headset), Razer Deathadder Chroma (mouse) και Razer Blackwidow Chroma (Mech Keyboard) γιατι τα εργαλεία κάνουν των πρωταθλητή! Μάθετε πως μπορείτε να τα κάνετε δικά σας!

Update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και οι 3 τυχεροί νικητές είναι: Σχόλιο-συμμετοχή Νο. 1244 (Γιαννης Λυκουρης) κερδίζει το Razer Blackwidow Chroma (Mech Keyboard), το σχόλιο-συμμετοχή Νο. 1095 (χρηστος κωνσταντης) κερδίζει το Razer Kraken 7.1 Chroma (Headset) και το σχόλιο-συμμετοχή Νο. 293 (fotis) κερδίζει το Razer Deathadder Chroma (mouse). Το βίντεο της κλήρωσης θα είναι αργότερα διαθέσιμο εδώ. Οι τυχεροί νικητές έχουν ενημερωθεί με email για την παραλαβή των δώρων. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η κλήρωση και οι 3 τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν με email. Καλή επιτυχία σε όλους!

Update: Ο διαγωνισμός πήρε παράταση για δύο ώρες ακόμα και ολοκληρώνεται απόψε στις 23:00.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήστε και τα 3 βήματα που ακολουθούν:

1. Να αφήσετε ένα σχόλιο αναφέροντας ποιο game περιμένετε μέσα στο 2015.
2. Να κανετε share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook.
3. Να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στις 21:00 το βράδυ και οι 3 νικητές (1 προϊόν Razer ο κάθε ένας) θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog!

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τον διαγωνισμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

=Razer giveaway Techblog
razer kraken 71 chroma black

Razer Deathadder Chroma mouse

Razer Deathadder Chroma keyboard

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


1.352 Σχόλια

  1. Ο/Η Κώστας λέει:

    Far cry 4

  2. Ο/Η Θοδωρής λέει:

    Bf hardline