Xbox One S: Επίσημα 40% πιο μικρό με τιμή 299 δολάρια

Η νέα πολυσυζητημένη έκδοση του Xbox One είναι πλέον επίσημη με τη Microsoft να κάνει σήμερα τα αποκαλυπτήρια. Η Microsoft βρέθηκε στην E3 και λάνσαρε το καινούριο Xbox One S, το οποίο είναι 40% μικρότερο από το κανονικό Xbox One.

Το ολοκαίνουριο Xbox One S έχει 4K support, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να παίξεις 4K παιχνίδια. Αντιθέτως, αυτό προορίζεται για παρακολούθηση high-res streams από Netflix και Amazon ή 4K Blu-Ray. Επιπλέον, υπάρχει υποστήριξη για HDR TV sets και η τεχνολογία περνά και στα παιχνίδια με το πρώτο να είναι το Gears of War 4.

Το Xbox One S έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό, το χειριστήριο έχει ανασχεδιαστεί με ειδική επιφάνεια στο πίσω μέρος για καλύτερο κράτημα και μεγαλύτερη εμβέλεια. Επίσης, μπορεί να συνδεθεί στο PC μέσω Bluetooth, οπότε δεν χρειάζεται πλέον αντάπτορας. Το χειριστήριο θα πωλείται και ξεχωριστά.

Η διαθεσιμότητα του νέου Xbox θα ξεκινήσει Αύγουστο και θα υπάρχουν τρεις επιλογές: 500GB, 1TB και 2TB με τιμές 299, 349 και 399 δολάρια, αντίστοιχα. Το πρώτο που θα κυκλοφορήσει είναι η έκδοση με 2TB. Το κάθετο stand κοστίζει 20 δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι του χρόνου το φθινόπωρο, η Microsoft θα κυκλοφορήσει νέο Xbox, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει κωδική ονομασία Project Scorpio. Περιμένουμε 4K gaming υποστήριξη VR experiences και δύναμη 6 teraflops.

Update: Σύμφωνα με το Engadget, το χειριστήριο θα περιλαμβάνεται μέσα στο κουτί, αλλά θα μπορεί να αγοραστεί και ξεχωριστά.

Δείτε το video:

xbox one s, Xbox One S: Επίσημα 40% πιο μικρό με τιμή 299 δολάρια

xbox one s, Xbox One S: Επίσημα 40% πιο μικρό με τιμή 299 δολάρια

xbox one s, Xbox One S: Επίσημα 40% πιο μικρό με τιμή 299 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MichailV

“Το χειριστηριο θα πωλείται ξεχωριστά”
Με ποια λογική το έκαναν αυτό; Για να σου πλασάρουν το xBOX S 300 δολλάρια (ναι και καλά φθηνότερο) αλλά για να παίξεις θα πρέπει να αγοράσεις και το χειριστήριο που θα κάνει άλλα 100 δολλάρια. Μαρκετινγκ για τον π…

paris mp

ειστε σιγουροι για αυτο με το χειριστηριο? το εψαξα και δεν διαβασα κατι τετοιο πουθενα αλλου..

θανασης

The controller has been redesigned, now featuring textured grips and improved range. It will also connect to your PC via Bluetooth, so an adapter isn’t needed anymore. This will be sold separately too, not just bundled with the console.

Εννοει πως το χειριστηριο θα πωλειται ΚΑΙ ξεχωριστα μονο του σε περιπτωση που θες να το χρησιμοποιησεις για το PC.
Εννοειται πως θα υπαρχει στο πακετο της κονσολας.
Καποιο μικρο λαθακι με την μεταφραση 😛

Maras

Ελλαδα ξερουμε ποτε θα έρθει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.