iPhone 7 Plus: Render video αποκαλύπτει τρεις μεγάλες αλλαγές

Video render για το επερχόμενο iPhone 7 Plus το οποίο βασίζεται σε blueprints τα οποία έχουν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Αμερικανικής εταιρείας, αποκαλύπτει τρεις μεγάλες αλλαγές.

Προφανώς και δεν μιλάμε για κάτι επίσημο, άλλωστε είναι ανεπίσημο render το οποίο βασίζεται σε διαρροές, παρόλα αυτά μελετώντας κανείς επίσημα έγγραφα που διαρρέουν από προμηθευτές της Apple έχουμε σε μεγάλο βαθμό την πιθανότητα αυτό που θα δούμε να είναι το iPhone 7 Plus που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η πρώτη αποκάλυψη δείχνει την απουσία υποδοχής 3,5 χιλιοστών για τα ακουστικά στο επερχόμενο iPhone 7 Plus. Εφόσον επαληθευτεί σημαίνει ότι Apple έχει ήδη σχεδιάσει και θα χρησιμοποιήσει επιπλέον δυνατότητες για τη θύρα Lightning την οποία και παρουσίασε στα iPhone με την κυκλοφορία του iPhone 5 το 2012. Η θύρα Lightning πλέον θα χρησιμοποιείτε ότι μόνο για να φορτίζει τη συσκευή και να μεταφέρει δεδομένα, αλλά και να μεταφέρει ήχο. Εικάζουμε δε ότι μια τέτοια αλλαγή θα επηρεάσει και το “μικρότερο” αδερφάκι, το επερχόμενο iPhone 7.

Η δεύτερη αποκάλυψη έχει να κάνει με την αναμενόμενη εδώ και αρκετό καιρό dual-lens κάμερα, την οποία φαίνεται ότι θα διαθέτει το iPhone 7 Plus. Αυτό όμως είναι ένα χαρακτηριστικό που θα παραμείνει αρχικά μόνο στο μεγάλο μοντέλο και δεν νομίζουμε ότι μπορεί να περάσει στο iPhone 7 με την οθόνη των 4,7 ιντσών. Παρόλα αυτά θέλουμε να πιστεύουμε ότι το μικρότερο αδερφάκι θα έρθει με βελτιωμένη κάμερα συγκριτικά με τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Τέλος η τρίτη αλλαγή για το iPhone 7 Plus είναι η ύπαρξη ενός Smart Connector, ανάλογου με εκείνον που διαθέτει το iPad Pro, τόσο στις 12,9 ίντσες, όσο και στις 9,7 ίντσες. Αυτό θα δώσει στο iPhone 7 Plus πρόσβαση σε πολλά νέα περιφερειακά τα οποία προφανώς θα αυξήσουν την χρηστικότητα του. Επίσης εικάζουμε ότι ο Smart Connector δεν θα “περάσει” στο iPhone 7.

Δείτε το video και περιμένουμε τα σχόλια σας.

iPhone 7 Plus, iPhone 7 Plus: Render video αποκαλύπτει τρεις μεγάλες αλλαγές

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Πάρτε ανταπτοράκια δηλαδή…

J

Και αν θελει κάποιος να το φορτίζει και να ακούει μουσική ταυτόχρονα τι κανει; 😂😂😂

Chris_BMW

J@ Πέρνει άλλο τηλέφωνο .. Τα πράγματα είναι απλα .. Δεν σου αρέσει το I phone για τον Α , Β λόγο περνεις άλλο.. Επίσης εικάζεται οτι η έξτρα εσοχή ανάμεσα στην κάμερα κ το φλας κάτω απο το μικρόφωνο θα είναι το Laser auto focus … Αναφέρομαι σε μια φωτό σε προηγούμενο άρθρο που έδειχνε την πλάτη του I phone 7 …

Δημήτρης Πετσιώτης

Για κάτσε… Δηλαδή η Lightning θύρα θα αντικαταστήσει την 3,5 mm. Δηλαδή, πώς θα μπορείς να ακούσεις μουσική και να το φορτίζεις ταυτόχρονα;

Δημήτρης

Για όλους όσους λέτε ότι δεν μπορείτε να ακούτε μουσική και να φορτίσετε ταυτόχρονα το κινητό σας…
Τα ασύρματα ακουστικά τα έχετε ακούσει ποτε;

Δημήτρης Πετσιώτης

@Δημήτρης Και άμα κάποιος έχει ενσύρματα ακουστικά πρέπει να πάρει οπωσδήποτε ασύρματα; Εκτός κι αν δίνονται με τη συσκευή (χλωμό το βλέπω).

J

@δημητρης αν εχεις δώσε μου εσυ 200 ευρω και για τα ασύρματα 🙂

Σταύρος Χρι

Δεν με ενδιαφέρει κάν αν έχει θύρα για ακουστικά ή οτιδήποτε άλλο ουτε 80 πυρήνες ούτε 20gb ram ! Δεν με ενδιαφέρει AMOLED ή οτιδήποτε άλλη οθόνη ! 3 βασικά πράγματα πρέπει να έχει το επόμενο iPhone αν θέλει να προλάβει πρίν χάσει την μπάλα από το android !
1) Να συνεχίσει να έχει την ίδια υποδειγματική υποστήριξη για διάστημα 3 ετών τουλάχιστον από την apple σε θέματα λειτουργικού, όπως μας έχει συνηθίσει η apple άλλωστε.
2) Να έχει επιτέλους την καλύτερη κάμερα σε κινητό τηλέφωνο (μέχρι την στιγμή της παρουσίασης τουλάχιστον). Έχει να το κάνει από το iPhone 4 αυτό.
3) Να είναι το βασικό μοντέλο στα 64(ή εστω στα 32gb) αποθηκευτικό χώρο κι να μην μας κοροιδεύει μπρος στην μούρη !

Συγκεκριμένα τα 2 τελευταία με έχουν κρατήσει από το να πάρω iPhone κι όχι η τιμή του !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone iPhone 7 Plus

Βίντεο δείχνει iPhone να πέφτει από ύψος 4.200 μέτρων

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok από έναν αλεξιπτωτιστή δείχνει να του πέφτει το iPhone από την τσέπη ενώ βρίσκεται σε ύψος 4.200 μέτρων.

Software Apple Apple iOS Apple iPhone 6s

iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα αναβάθμιση λογισμικού iOS 14.4 για τις συσκευές iPhone 6s και νεότερα μοντέλα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 14.3: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για iPhone 6s και πάνω

Ξεκίνησε και στη χώρα μας η νέα αναβάθμιση iOS 14.3, η οποία παρέχεται μέσω OTA για όλα τα iPhone 6s και πάνω.

Smartphones Apple Apple iPhone 6s featured

iOS 14.2: Έφτασε το νέο update για τα συμβατά iPhone, μάθε όλες τις αλλαγές

Το iOS 14.2 είναι διαθέσιμο εδώ και μερικές ώρες, με το νέο update για τα συμβατά iPhone να προσφέρει νέες προσθήκες αλλά και βελτιώσεις.