Τρίτη
02/07/2013

18ο Techblog Workshop, Οι ομιλίες [video + slides]

Την Κυριακή 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το 18o Techblog Workshop η μεγαλύτερη συνάντηση τεχνολογίας στην Αθήνα με πάνω από 90 συμμετέχοντες, 3 ομιλητές και χορηγό τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Θέμα του Workshop ήταν τα οικοσυστήματα των δημοφιλέστερων λειτουργικών συστημάτων για smartphones και tablets. Ακολουθούν τα βίντεο και οι παρουσιάσεις των ομιλητών μας.

Δημήτρης – Ηλίας Γκανάτσιος | FacebookLinkedIn
Ο Δημήτρης – Ηλίας Γκανάτσιος είναι μέλος της ομάδας Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς με ειδίκευση στην πλατφόρμα Windows Phone και στο developer οικοσύστημα γύρω από αυτήν. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς με αντικείμενο έρευνας το interaction design εφαρμογών για touch συσκευές. Παράλληλα, ασχολείται με τη δημιουργία εκπαιδευτικών εφαρμογών για παιδιά προσχολικής ηλικίας στις πλατφόρμες Windows Phone και Windows 8.

Κωνσταντίνος Πολυχρόνης | Facebook
Founder of Pinapps, Androidgreece.gr και Head of Mobile @ Bugsense, Android developer απο το 2008.

Κωνσταντίνος Πολυχρόνης Techblog Workshop

Απόστολος Δούντσης | FacebookTwitter
Ο Απόστολος Δούντσης είναι μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων σε Αγγλία και Ελλάδα. Δραστηριοποιούμενος στο χώρο της υλοποίησης εφαρμογών για iOS από το 2009 έχει στο ενεργητικό του 5 προσωπικές iOS εφαρμογές (Γνωσομαχίες, Greek Financial News, Greek Sports News, Greek ShowBiz, Greek TV Guide).

18th Techblog Workshop Germanos facebook final

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η jonjon λέει:

    Ωραίο απόγευμα η παρουσίαση των παιδιών εξαιρετική, αν και ήθελα λίγο παραπάνω για το android. Ενδιαφέρον μεγάλο που μαθαίνεις τα βήματα Και πώς λειτουργεί η δημιουργία μιας εφαρμογής, περιμένω το επόμενο :-)

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.