Cortana: Φέρνει τα Android notifications στο Windows 10 PC

Η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι σχεδιάζει να φέρει τα notifications των Android smartphones απευθείας σε PC που τρέχουν Windows 10. Όσοι είναι Windows 10 testers και έχουν την έκδοση 14342 των Windows 10 μπορούν πλέον να δοκιμάσουν το χαρακτηριστικό.

Για την ενεργοποίηση του συγχρονισμού των notifications, η Android συσκευή πρέπει να έχει εγκαταστημένη την τελευταία έκδοση της Cortana για Android και ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει ποιες εφαρμογές θα μπορούν να στείλουν τις ειδοποιήσεις στο PC.

Μεταξύ των ειδοποιήσεων αυτών μπορεί να είναι κλήσεις, μηνύματα, email κλπ. και θα έρχονται λίγα δευτερόλεπτα αφού εμφανιστούν στην οθόνη του κινητού. Η Microsoft χρησιμοποιεί την υπηρεσία cloud για να συγχρονίσει τα notifications και οι χρήστες Windows 10 θα μπορούν ακόμη και να απαντούν στα notifications απευθείας από το PC.

Για όσους δεν είναι Windows 10 testers, το νέο χαρακτηριστικό θα έρθει με το Anniversary Update μέσα στο καλοκαίρι.

windows 10 android notifications, Cortana: Φέρνει τα Android notifications στο Windows 10 PC
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

έξυπνη κίνηση.. χτυπάει το Adnroid μέσα απο το ίδιο του το λειτουργικό. Για μένα το καλύτερο θα ήταν να επικεντρωθεί στις εφαρμογές για Android,iOS και να αφήσει το Windows Mobile (όχι πως δεν το έχει κάνει…) Οι εφαρμογές θα φέρουν το χρήμα.

Αλέξανδρος

@!dark_master συμφωνώ ΑΛΛΑ όχι να αφήσει τα wp. Από τις εφαρμογές μπορεί να κερδίσει πολλά όντως ( έχω το office 365 για 5 pc με 10€ τον μήνα ) αλλά θέλουμε ανταγωνισμό. Προσωπικά είμαι φαν του android αλλά αν βγει το περίφημο surface phone και αξίζει όχι ότι δεν θα δοκιμάσω.
Και μιας που μιλάμε για εφαρμογές που όντως είναι κάτσε καλά στο excel πρέπει να το διορθώσει γιατί έχει θεματάκια.
Πάντως σχετικά με το θέμα αυτό είναι ευχάριστο. Ειδικά αν είσαι στο γραφείο είναι ότι πρέπει.

One

Να βάλουν Cortana στα ελληνικά αλλιώς θα πιάσω το Katana.

Nik

Ναι κ εν τω μεταξύ κάτι αντίστοιχο στο Windows Mobile δεν έχει looool

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.