Google: Προσφέρει ακόμα περισσότερα χρήματα για bugs στο Android

Το Android Security Reward program ξεκίνησε πέρυσι και η Google από τότε έχει πληρώσει περισσότερα από 550.000 δολάρια σε 82 ανθρώπους για θέματα ασφάλειας που έχουν εντοπίσει στο Android. Πλέον τα ποσά αυξάνονται

Η Google αποφάσισε να αυξήσει τα ποσά που προσφέρει μεταξύ 33% και 50% για αναφορές που έχουν κατατεθεί μετά την 1η Ιουνίου 2016. Ο κορυφαίος “κυνηγός” bug πληρώθηκε πέρυσι με 75.750 δολάρια για 26 αναφορές προβλημάτων, ενώ άλλοι 15 πληρώθηκαν με τουλάχιστον 10.000 δολάρια. Κατά μέσο όρο η αναφορά ενός τέτοιου bug αποφέρει 2.200 δολάρια και συνολικά 6.700 δολάρια ανά ερευνητή.

Αναφορές “υψηλής ποιότητας” πληρώνονται από τη Google 50% περισσότερο από τις υπόλοιπες και τέτοιες θεωρούνται εκείνες που αποδεικνύουν το πρόβλημα και ταυτόχρονα προτείνουν και τρόπο επίλυσης. Σύμφωνα με τη Google δίνοντας περισσότερα χρήματα είναι ένας τρόπος να δώσει κίνητρο σε developers αλλά και επαγγελματίες hackers να αναφέρουν τα προβλήματα του Android αντί να τα χρησιμοποιούν για άλλου σκοπούς.

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Android Security Reward program η εταιρεία έχει φτιάξει αυτή τη σελίδα.

Google, Google: Προσφέρει ακόμα περισσότερα χρήματα για bugs στο Android

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.