iPhone 7: Το πίσω panel δείχνει κάμερα που προεξέχει πολύ

Ακολουθώντας όλες τις φήμες και τα κομμάτια που έχουν διαρρεύσει από το μη ανακοινωμένο iPhone 7, σήμερα στο κινέζικο Weibo διέρρευσε νέα φωτογραφία που λέγεται ότι απεικονίζει το πίσω panel του μικρού iPhone 7 με οθόνη στις 4.7 ίντσες.

Από την στιγμή που το 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus αναμένεται με dual-camera στην πλάτη, εδώ βλέπουμε μια κάμερα, οπότε λογικά είναι το iPhone 7. Αυτό που δεν γίνεται να μην παρατηρήσει κανείς είναι το πόσο προεξέχει η κάμερα. Οι πηγές λένε ότι αυτό συμβαίνει λόγω του μεγαλύτερου CMOS αισθητήρα.

Οι γραμμές για τις κεραίες για μια ακόμη φορά φαίνεται ότι έχουν μετατοπιστεί στην πάνω και κάτω άκρη, προκειμένου να είναι λιγότερο εμφανείς. Όσο για την πολυσυζητημένη 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών, που κάθε εβδομάδα διαφορετικές φήμες τη θέλουν να μένει και άλλες να φεύγει, αυτή τη φορά αναφέρεται ότι θα παραμείνει.

Σε πρόσφατο δημοσίευμα η Wall Street Journal είχε επισημάνει ότι το iPhone 7 θα μοιάζει πολύ με το iPhone 6s, αλλά δεν θα έχει υποδοχή ακουστικών. Με τις φήμες και τις διαρροές να οργιάζουν, εμείς όπως πάντα κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις και περιμένουμε τον Σεπτέμβριο για να δούμε τελικά τι ισχύει και τι όχι.

iphone 7 back panel, iPhone 7: Το πίσω panel δείχνει κάμερα που προεξέχει πολύ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lumia 1020

η εγκυρη “πληροφοριση” συνεχιζεται βλεπω…. στο επομενο post θα χει καμερα 100mp, οθονη 17″με αναλυση 16k, μπαταρια με αυτονομια 2 μηνες κλπ κλπ κλπ

Dimitris

Καλά αυτό το σασί μπορεί να είναι ένα από τα 2500 πρωτότυπα που υπάρχουν.

Γιώργος

Τι είναι αυτό το έκτρωμα??? Ελπίζω οι σχεδιαστές της Apple/HonHai να το μετανιώσουν τελευταία στιγμή και να πάνε σε κάτι πιο διακριτικό.

Agnostos13

@Γιωργο:
To σχεδιο ειναι Apple, η Honhai ειναι προμηθευτης…
Τα εχεις μπερδεψει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.