Σύντομα έρχεται το Galaxy S8 Active;

Galaxy S8 Active ανθεκτικό σκληροτράχηλο, Σύντομα έρχεται το Galaxy S8 Active;

Είναι γεγονός ότι ακόμη κι όσοι δεν είναι ιδιαίτερα φανατικοί οπαδοί των προηγούμενων μοντέλων Samsung Galaxy S, ότι το νέο Galaxy S8, έχει εξαιρετικό σχεδιασμό. Ωστόσο, η αισθητική του έρχεται με ένα κόστος, το γεγονός ότι το εν λόγω smartphone είναι ιδιαίτερα εύθραυστο.

Για τον λόγο αυτό, η Samsung φαίνεται ότι έχει στα σκαριά ένα πιο ανθεκτικό μοντέλο για αυτούς που θέλουν να «απολαύσουν» τις δυνατότητες του Samsung Galaxy S8, δεν τους απασχολεί τόσο ο σχεδιασμός και θέλουν μια σκληροτράχηλη συσκευή.

Αν και τα χαρακτηριστικά του Galaxy S8 Active δεν έχουν επίσημα ανακοινωθεί, αν λάβουμε υπόψη μας ότι το S7 Active ερχόταν με θα έρχεται πιθανότατα με μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας, ανθεκτικότητα IP68 στο νερό και αντιθραυσματική οθόνη. Πολύ πιθανό και το S8 Active να φέρει παρόμοια χαρακτηριστικά κι αυτά να είναι τα μόνα που το διαφοροποιούν από το Galaxy S8.

Πρόσφατα ο Roland Quandt ανέβασε στο Twitter δύο φωτογραφίες που υπονοούν ότι η Samsung βρίσκεται κοντά στο λανσάρισμα του Galaxy S8 Active.

O Quandt ανάρτησε δύο φωτογραφίες ενός μοντέλου που εικάζεται ότι είναι το S8 Active με αριθμό μοντέλου (SM-G892A). Στη συνέχεια κάνει συσχετισμό με το ότι ο αριθμός είναι ίδιος με τον αριθμό ενός μοντέλου που το Netflix είχε καταχωρήσει σαν μέλος της οικογένειας Galaxy S8.

Πριν από περίπου 4 εβδομάδες το Sammobile.com ανέφερε ότι η Samsung ετοιμάζει ένα S8 Active μοντέλο με κωδική ονομασία “Cruiser”. Παρόλο που δεν ξέρουμε πότε ακριβώς να περιμένουμε το Galaxy S8 Active όλα δείχνουν ότι τα αποκαλυπτήρια δεν απέχουν πολύ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.