Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος;

Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος, Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος;

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Apple αναμένεται να παρουσιάσει νέους iPads – αντικαταστάτες των προηγούμενων εκδόσεων. Φέτος μάλλον θα τα δούμε στο WWDC 2018, εκτός και αν ο κατασκευαστής τα ανακοινώσει νωρίτερα, μέσω ενός ξεχωριστού event.

Τελικά, πόσες νέες ταμπλέτες αναμένεται να επισημοποιήσει το Cupertino; Η απάντηση στο ερώτημα είναι δύο iPads, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πιστοποιήσεις της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης. Εκείνη έδωσε το “οκ” στην Apple να πουλήσει τις συσκευές οι οποίες έχουν κωδικούς “A1893” και “A1954”. Εκείνοι όμως δεν ταιριάζουν με κάποιον προηγούμενο ώστε να καταλήξουμε σε συμπεράσματα για τα μοντέλα. Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για τους φετινούς iPad Pro εκπροσώπους, έναν με οθόνη 10.5 ιντσών και έναν μεγαλύτερο μεγέθους 12.9’.

Βέβαια, το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα συμβεί με τις άλλες iPad εκδόσεις, δηλαδή το κλασικό μοντέλο και φυσικά την επιτυχημένη Mini σειρά. Ίσως η Apple αποφασίσει να τις εγκαταλείψει. Ίσως πάλι να ετοιμάζει διαδόχους τους που θα διαθέσει αργότερα μέσα στο έτος. Όπως και να έχει, το σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως θα ανακοινωθούν δυο νέα iPad tablets που, εκτός απροόπτου, θα ανήκουν στην Pro οικογένεια. Αναμένουμε στο άμεσο μέλλον για περισσότερες λεπτομέρειες.

Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος, Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.