Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, δύο 4G LTE και δύο 5G

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, δύο 4G LTE και δύο 5G

Τα τελευταία χρόνια η Samsung κυκλοφορεί πάντα μία ευρεία γκάμα εκδόσεων των Galaxy S. Ωστόσο, όταν αναφερόμασταν στο Samsung Galaxy Note ξέραμε στα σίγουρα ότι θα κυκλοφορήσει μία και μόνο έκδοση. Σύμφωνα με αναφορά του ETNews, η Samsung αλλάζει πολιτική και το Galaxy Note 10 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, τα δύο εξ αυτών θα είναι 4G LTE και τα άλλα δύο 5G.

Οι δύο εκδόσεις του Samsung Galaxy Note 10 που θα υποστηρίζουν το 4G LTE θα έρθουν με 6,28 και 6,75 ίντσες οθόνες. Το μικρότερο από τα δύο θα έχει τρεις πίσω κάμερες και το μεγαλύτερο θα έχει τέσσερις.

Οι 5G εκδόσεις θα είναι αρκετά παρόμοιες με τα 4G μοντέλα, με κύρια διαφορά την προσθήκη του μόντεμ Qualcomm X50 και πιθανώς μερικές μετατροπές στο σχεδιασμό, ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για τις επιπλέον κεραίες.

Επίσης, σύμφωνα με φήμες κανένα από τα Samsung Galaxy Note 10 δεν θα έχει φυσικά κουμπιά. Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε σύντομα αν οτιδήποτε από τα παραπάνω ισχύει, διότι σύμφωνα με το ETNews η Samsung θα παρουσιάσει επίσημα τα Note 10 στις 8 Αυγούστου. Οπότε υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για περισσότερες εικασίες, ελπίδες, και leaks.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra, X100s & X100s Pro: Διέρρευσαν οι τιμές των μοντέλων

Η vivo ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το X100 Ultra, το ολοκαίνουργιο smartphone της για το 2024.

Smartphones Apple featured iPhone

Φήμες ότι το iPhone 16 Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone 17 Slim που θα έχει οθόνη 6,55″

Το iPhone 17 Plus ή αλλιώς «iPhone‌ 17 Slim» της Apple θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young της DSCC.

Business featured Jack Dorsey

Jack Dorsey: Τέλος από το διοικητικό συμβούλιο του Bluesky

O Jack Dorsey ανακοίνωσε το Σάββατο στο Χ ότι δεν είναι πλέον μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Bluesky.