Samsung Galaxy A70s: Το πρώτο smartphone με των 64MP αισθητήρα ISOCELL Bright GW1

Samsung Galaxy A70s, Samsung Galaxy A70s: Το πρώτο smartphone με των 64MP αισθητήρα ISOCELL Bright GW1

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Samsung παρουσίασε έναν νέο αισθητήρα κάμερας ικανό να καταγράψει ανάλυση 64 ΜΡ, εκθρονίζοντας έτσι τον 48MP αισθητήρα της Sony. Παρόλο που κάποιοι περίμεναν να δούμε αυτόν τον αισθητήρα για πρώτη φορά στο Samsung Galaxy Note 10, η εταιρεία μας εξέπληξε και σύμφωνα με αναφορές τον χρησιμοποίησε στο Samsung Galaxy A70s.

Το Samsung Galaxy A70s θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος και θα έχει τον αισθητήρα ISOCELL Bright GW1, ο οποίος είναι η κινητή μονάδα κάμερας με τον υψηλότερο αριθμό pixel στην αγορά.

Αν και αυτό ακούγεται ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, θα παράγει εικόνες 16MP ή λιγότερο, καθώς χρησιμοποιεί την τεχνολογία Tetracell για να συνδυάσει τέσσερα εικονοστοιχεία 0,8 μm σε μόνο ένα για ευκρινέστερες εικόνες, ειδικά σε κακές συνθήκες φωτισμού.

Πέρα από την κάμερα, έχουμε ελάχιστες λεπτομέρειες για το Samsung Galaxy A70s. Σύμφωνα με το όνομα του, κάτα πάσα πιθανότητα θα είναι ένα ανανεωμένο Samsung Galaxy A70, το οποίο διαθέτει τρεις πίσω κάμερες.

Ωστόσο, δεδομένων των προδιαγραφών αυτού του αισθητήρα, αναμένουμε ότι θα βρίσκεται στην κύρια κάμερα της συσκευής και την οποία θα συνοδεύουν δύο ακόμη.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra, X100s & X100s Pro: Διέρρευσαν οι τιμές των μοντέλων

Η vivo ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το X100 Ultra, το ολοκαίνουργιο smartphone της για το 2024.

Smartphones Apple featured iPhone

Φήμες ότι το iPhone 16 Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone 17 Slim που θα έχει οθόνη 6,55″

Το iPhone 17 Plus ή αλλιώς «iPhone‌ 17 Slim» της Apple θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young της DSCC.

Business featured Jack Dorsey

Jack Dorsey: Τέλος από το διοικητικό συμβούλιο του Bluesky

O Jack Dorsey ανακοίνωσε το Σάββατο στο Χ ότι δεν είναι πλέον μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Bluesky.