Η Samsung ζητάει χρήματα από την Apple για αθέτηση συμφωνίας

Apple, Η Samsung ζητάει χρήματα από την Apple για αθέτηση συμφωνίας

Η Apple μέχρι και την κυκλοφορία του iPhone X το 2017 τα οποία ενσωμάτωναν OLED panel, εξόπλιζε τα smartphone της με LCD panel. Προμηθευτής αυτών των panel ήταν η Samsung και δυστυχώς οι προσδοκίες της Apple για τις πωλήσεις του smartphone έπεσαν έξω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Αμερικάνικη εταιρεία να μην μπορέσει να τηρήσει την συμφωνία της με την Samsung, η οποία πλέον ζητά χρήματα για αθέτηση αυτής της συμφωνίας.

Πηγή από την Κορέα αναφέρει ότι η Apple και η Samsung είχαν υπογράψει συμφωνία με ελάχιστη παραγγελία OLED panel. Άλλες αναφορές υποστηρίζουν ότι η Apple θα λάμβανε αρχικά το 2017, 50 εκατομμύρια panel. Έπειτα η Samsung αύξησε την παραγωγή των panel στα 200 εκατομμύρια για το 2018.

Δυστυχώς όμως, η ζήτηση του iPhone X δεν πήγε όπως αναμενόταν από την Apple και έτσι οι παραγγελίες των OLED panel μειώθηκαν αρκετά. Εν έτη 2019, η Samsung Display ζητά από την Apple χρήματα καθώς δεν μπόρεσε να τηρήσει την ελάχιστη παραγγελία που αρχικά υπογράφηκε.

Η Apple δεν έχει σκοπό να πληρώσει αυτά τα χρήματα που ζητά η Samsung και πρότεινε την ενσωμάτωση των OLED panel σε άλλα προϊόντα όπως tablet και notebook.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.