Huawei Mate X: Αυτή είναι η τιμή με Kirin 980 και 990

, Huawei Mate X: Αυτή είναι η τιμή με Kirin 980 και 990

Το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Huawei, Mate X σύμφωνα με πληροφορίες θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου στην Κίνα. Σήμερα όμως διέρρευσε το κόστος του foldable smartphone της Huawei το οποίο έχει καθυστερήσει σχεδόν 5 μήνες.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που προέρχονται από το Huawei Central, η Huawei θα φέρει το αναδιπλούμενο smartphone της σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η μία θα ενσωματώνει τον Kirin 980 ο οποίος θα τροφοδοτείται από το ξεχωριστό Balong 5000 5G modem ώστε να μπορεί να υποστηρίξει το νέο πρωτόκολλο δικτύου, ενώ η άλλη θα ενσωματώνει τον Kirin 990 5G ο οποίος γυρίζει τα γρανάζια των Mate 30.

Το κόστος λοιπόν του Mate X το οποίο θα ενσωματώνει τον Kirin 980 ανέρχεται στα $1414 ενώ η Kirin 990 5G έκδοση θα κοστίζει $500 περισσότερα φτάνοντας έτσι τα $1979. Παρά τις υψηλές τιμές το smartphone της Huawei έχει σημαντικά μικρότερο κόστος με τα 2563 δολάρια τα οποία ζητούσε η Huawei πίσω στον Φεβρουάριο.

Το Mate X αναμένεται να ενσωματώνει 8GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές στην έκδοση με τον Kirin 990 τα οποία αυξάνουν το κόστος κατά $500. Η Huawei θα μπορούσε να τροφοδοτήσει αυτήν την έκδοση με 12GB μνήμη RAM και 1TB αποθηκευτικό.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.