Apple Maps: Θα εμφανίζει τοποθεσίες όπου πραγματοποιούνται τεστ για κορονοϊό

Apple Maps, Apple Maps: Θα εμφανίζει τοποθεσίες όπου πραγματοποιούνται τεστ για κορονοϊό

Η Apple συνεχίζει την προσπάθεια να ενισχύσει όσο μπορεί του οργανισμούς που βοηθούν στην καταπολέμηση του κορονοϊού, και τους χρήστες να προστατευτούν από τον ιό. Τώρα, η εταιρεία ετοιμάζεται να προβάλει στο Apple Maps τα σημεία όπου πραγματοποιούνται έλεγχοι για τον κορονοϊό.

Θα βρίσκεις εύκολα και γρήγορα που μπορείς να κάνεις τεστ

Η Apple ξεκίνησε τη λειτουργία ενός portal στο οποίο μπορούν να εγγράφονται νοσοκομεία, οργανισμοί υγείας, και επιχειρήσεις, που παρέχουν τη δυνατότητα ελέγχου για τον κορονοϊό.

Εφόσον κάποια υγειονομική υπηρεσία πραγματοποιήσει καταχώρηση ότι ανήκει σε μία από τις τοποθεσίες ελέγχου, τότε θα προβάλετε άμεσα στο Apple Maps. Οι τοποθεσίες αυτές θα εμφανίζονται στην εφαρμογή με ένα κόκκινο υγειονομικό σύμβολο, ώστε ο χρήστης να γνωρίζει που μπορεί να πάει για να κάνει το σχετικό τεστ για τον κορονοϊό.

Το Apple Maps θα είναι σε θέση να προβάλλει πληροφορίες, όπως το όνομα του οργανισμού ή της επιχείρησης, με ποιον υγειονομικό πάροχο σχετίζεται, το τηλέφωνο επικοινωνίας, και την ιστοσελίδα (αν υπάρχει). Επίσης, θα εμφανίζει δεδομένα για τον τύπο του τεστ που χρησιμοποιεί και την γύρω περιοχή.

Τέλος, η Apple ζήτησε από όσους συμμετέχουν να παρέχουν πληροφορίες όπως το αν πρέπει ο ενδιαφερόμενος να κλείσει ραντεβού ή όχι, για την πραγματοποίηση του τεστ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.