Η Bethesda παρουσίασε το πιο περίεργο χειριστήριο για το Xbox One

, Η Bethesda παρουσίασε το πιο περίεργο χειριστήριο για το Xbox One

Ένας μήνας σχεδόν έχει περάσει από την κυκλοφορία του Doom Eternal η Bethesda θέλησε να δώσει στους κατόχους της κονσόλας Xbox One το πιο περίεργο χειριστήριο που έχουμε δει στην τρέχουσα γενιά, χωρίς να σκέφτεται καθόλου την εργονομία.

Ως μέρος της προώθησης του τίτλου, ο λογαριασμός της Bethesda στο twitter για την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα συλλεκτικό χειριστήριο για το Xbox One. To χειριστήριο είναι δημιουργημένο με βάση τη μηχανική Praetor στολή του εμβληματικού Doom Slayer, ενώ στέκεται πάνω σε ένα κόκκινο stand με σήματα από το παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό, αλλά σίγουρα καθόλου βολικό για κάποιον που θα θέλει να το χρησιμοποιήσει. Αυτό γιατί στις δύο πλευρές του controller υπάρχουν πλαστικές λεπτομέρειες, σαν καρφιά, που βγαίνουν προς τα έξω, κάτι που λογικά θα κάνει το χειριστήριο αρκετά επίπονο.

Ευτυχώς, η ίδια η εταιρεία τονίζει πως το εν λόγω controller προορίζεται για display και όχι για χρήση, κάτι που εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει από την εμφάνιση. Μαζί με τον νικητή, δέκα ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν συλλεκτικό t-shirt Bethesda Game Days.

Όπως και να έχει, δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε χειριστήρια που είναι πραγματικό μαρτύριο για τους παίκτες και ίσως είναι ένας πολύ καλός τρόπος να καταλάβει κάποιος πόσο σαδιστικό (και διασκεδαστικό ταυτόχρονα) είναι και το ίδιο το παιχνίδι, ακόμα και με τη χρήση κανονικού controller.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.