Google Pixel 5: Δεν θα έχει τον αισθητήρα MotionSense

Τα Pixel 4 είναι τα τελευταία flagship smartphone της Google τα οποία φέρνουν ένα νέο χαρακτηριστικό στις ναυαρχίδες της εταιρείας το οποίο ακούει στο όνομα MotionSense. Ο αισθητήρας αυτός είναι υπεύθυνος για την αναγνώριση των κινήσεων του χρήστη οι οποίες εκτελούν διάφορες εντολές στο smartphone χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να έρθει σε φυσική επαφή με αυτό.

, Google Pixel 5: Δεν θα έχει τον αισθητήρα MotionSense

Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, από τα Google Pixel 5 θα απουσιάζει αυτό το χαρακτηριστικό. Με την αφαίρεση αυτού του αισθητήρα ίσως δούμε και την εξάλειψη του bezel που βρίσκεται στο front panel. Το bezel αυτό θα μπορούσε να αντικαταστήσει ένα punch-hole ή κάποιο κεντρικά τοποθετημένο notch. Επιπλέον, το smartphone θα μπορούσε να ενσωματώνει κάποιον in-display fingerprint scanner ωστόσο δεν υπάρχει καμία τέτοια πληροφορία έως τώρα.

Στο εσωτερικό των Google Pixel 5 φημολογείται ότι θα δούμε mid-range χαρακτηριστικά εξαιτίας του υψηλού κόστους του Snapdragon 865. Τον Snapdragon 865 αναμένεται να αντικαταστήσει ο Snapdragon 765G.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.