iPhone: Θα έχουν περισκοπική κάμερα από το 2022 και μετά

iPhone, iPhone: Θα έχουν περισκοπική κάμερα από το 2022 και μετά

Οι περισκοπικές κάμερες δεν είναι κάποια νέα τεχνολογία, ακόμα και για τα smartphones. Πρώτη την παρουσίασε η Huawei στο P30 Pro, με άλλες κατασκευάστριες να ακολουθούν. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η Apple, η οποία θα προσθέσει αυτό το χαρακτηριστικό στα iPhone που θα κυκλοφορήσουν το 2022.

Ο δρόμος προς τους περισκοπικούς φακούς

Το 2016, η Apple είχε καταθέσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο αφορούσε τους περισκοπικούς φακούς των iPhone, χωρίς όμως να εφαρμόσει την πατέντα σε κάποιο smartphone της.

Την ίδια χρονιά, ο τεχνολογικός κολοσσός παρουσίασε το iPhone 7 Plus, το οποίο ήταν το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο της εταιρεία με δεύτερο τηλεφακό 2x, που βοηθούσε στη συλλογή πληροφοριών βάθους κατά τη λήψη φωτογραφιών πορτραίτου.

Νέες δυνατότητες ζουμ από το 2022

Τώρα, ο γνωστός αναλυτής των Apple προϊόντων από την TF Securities, Ming-Chi Kuo, ανέφερε ότι η αμερικανική εταιρεία θα ξεκινήσει μία νέα συνεργασία με την Νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια φακών Semco, με στόχο να βελτιώσει τις ικανότητες εστίασης και ζουμ των iPhone.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2020 και ενδεχομένως θα δούμε τα πρώτα εξαρτήματα της Semco στα iPhone 13 το 2021. Επιπλέον, ο αναλυτής ανέφερε ότι η Semco θα προμηθεύσει την Apple με περισκοπικούς τηλεφακούς, τους οποίους η αμερικανική εταιρεία θα χρησιμοποιήσει στα iPhone το 2022.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.