PlayStation 4: Διαθέσιμη η αναβάθμιση 8.00 με νέα χαρακτηριστικά

PlayStation 4, PlayStation 4: Διαθέσιμη η αναβάθμιση 8.00 με νέα χαρακτηριστικά

Η Sony έκανε διαθέσιμη την αναβάθμιση 8.00 του λογισμικού για το PlayStation 4, προσφέροντας αρκετά νέα στοιχεία για τους κατόχους. Αρχικά, έρχεται νέα οθόνη Party, η οποία ενσωματώνει καλύτερα τα μηνύματα των παικτών στο UI του party. Επίσης, οι παίκτες του PS4 θα μπορούν να συνδεθούν σε party και να στέλνουν μηνύματα στους κατόχους του PlayStation 5.

Ένα ακόμα νέο στοιχείο στην εν λόγω αναβάθμιση είναι η ανανεωμένη επαλήθευση ταυτότητας δύο παραγόντων στο PlayStation 4, η οποία πλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με εφαρμογές άλλων κατασκευαστών (όπως Microsoft Authenticator και Google Authenticator). Αυτή η λειτουργία θα διατεθεί και στο web και στη mobile έκδοση του PlayStation Store. Επίσης, περιλαμβάνονται κάποια νέα, δωρεάν avatars και πιο εύκολα parental controls.

Με τη νέα αναβάθμιση όμως αφαιρείται η λειτουργία δημιουργίας ή συμμετοχής σε Events, χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί. Επίσης, δε θα μπορείτε να δημιουργήσετε κάποιο νέο Community, αν και τα ήδη υπάρχοντα Communities του PlayStation 4 θα παραμείνουν. Μαζί, θα αναβαθμιστεί και το PlayStation Remote Play App σε PC και mobile αργότερα μέσα στην ημέρα.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim Potyoposin

Όσο πάνε και φιμώνουν το Internet
Δεν θέλουν επικοινωνία θέλουν σκλάβος να αγοράζουν μόνο. Δεν πάτε να @#& Sony και κάθε Sony

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.