Samsung Galaxy Buds 2/ Buds Live: Αποκτούν 360 Audio σε νέα ενημέρωση

samsung galaxy buds, Samsung Galaxy Buds 2/ Buds Live: Αποκτούν 360 Audio σε νέα ενημέρωση

Τα Galaxy Buds Pro που ανακοινώθηκαν από τη Samsung το 2021 ήταν τα μοναδικά wearables με ήχο 360 της Dolby. Μέχρι τώρα. Με νέα ενημέρωση λογισμικού της εταιρείας, τη λειτουργία λαμβάνουν και τα Galaxy Buds 2 και Galaxy Buds Live.

Το 360 Audio βασίζεται στην τεχνολογία Dolby Head Tracking και μοιάζει με το Spatial Audio της Apple, όπου ο ήχος μοιάζει σαν να προέρχεται πάντα από την οθόνη της συσκευής.

samsung galaxy buds, Samsung Galaxy Buds 2/ Buds Live: Αποκτούν 360 Audio σε νέα ενημέρωση

Να επισημάνουμε εδώ πως αν και οι συσκευές Galaxy Buds 2 και Galaxy Buds Live παγκοσμίως λαμβάνουν την ενημέρωση, απαιτείται μια συσκευή Samsung με έκδοση One UI 3.1 ή νεότερη για να γίνει χρήση της νέας δυνατότητας.

Η ενημέρωση φέρνει ακόμα βελτιώσεις στην ποιότητα των κλήσεων, τη συνδεσιμότητα Bluetooth και τη συνολική σταθερότητα. Έχει μέγεθος μόλις 3 MB και κωδικό κυκλοφορίας R177XXU0AVC8 (για Buds 2) ή R180XXU0AVC2 (για Buds Live).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.