Hanebrink Hustler X5, Ηλεκτρικό street bike

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να γεμίσεις με καύσιμα τη μηχανή σου, αλλά θα πρέπει να μπορείς να το βλέπεις και εναλλακτικά το θέμα του ανεφοδιασμού, κάτι που κάνει, άλλωστε και η εταιρεία Hanebrink με το ηλεκτρικό street bike που παρουσιάζει, το Hustler X5, το οποίο αντί για βενζίνη, αντλεί καθαρή ηλεκτρική ενέργεια από 4 μπαταρίες ιόντων Λιθίου και έχει τελική ταχύτητα 128 km/h.

H μηχανή έχει κιβώτιο 14 σχέσεων, φρένα Brembo, τροχούς 20 ιντσών, αεροδυναμικό σχεδιασμό και συνολικό βάρος που δεν ξεπερνά τα 55 κιλά. Εκτός από το λευκό χρώμα στο οποίο έχει φωτογραφηθεί είναι διαθέσιμη και στο απόλυτο μαύρο. Η αυτονομία της φτάνει στα 320 Km, ενώ η ενδεικτική τιμή της στις ΗΠΑ είναι 16.940 δολάρια και η μηχανή αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο του 2013 και έπειτα.

, Hanebrink Hustler X5, Ηλεκτρικό street bike

, Hanebrink Hustler X5, Ηλεκτρικό street bike

, Hanebrink Hustler X5, Ηλεκτρικό street bike

, Hanebrink Hustler X5, Ηλεκτρικό street bike

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Παπαγεωργόπουλος

Όχι και κιβώτιο, ένα ντεραγιέ ποδηλάτου έχει πίσω και μάλλον θα έχει πρόβλημα με τους δίσκους στο μπροστινό ντεραγιέ καθώς η ταχύτητα 1-1 δε θα έχει την ίδια τριβή πάνω στην αλυσίδα από την τριβή που θα ασκείται στην 1-7 πίσω.Ελπίζω μόνο να έχει έστω ένα Sram X-9 πίσω για να μην βγαίνει εύκολα η αλυσίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.

Gear Apple iPad iPadOS

Apple: Αντιμετωπίζει πρόστιμο ύψους σχεδόν 40 δισ. δολάρια για το iPadOS – Αναγνωρίστηκε ως «gatekeeper»

Οι αντιμονοπωλιακές αρχές της ΕΕ αναγνώρισαν το iPadOS, το λειτουργικό σύστημα της Apple για iPad, ως σημαντικό gatekeeper.