Έπεσε το δίκτυο της Vodafone, προβλήματα σε όλη την Ελλάδα [Updated]

Vodafone, Έπεσε το δίκτυο της Vodafone, προβλήματα σε όλη την Ελλάδα [Updated]

Update 19:15 – H επίσημη τοποθέτηση από τη Vodafone στη σελίδα της στο Facebook

Vodafone, Έπεσε το δίκτυο της Vodafone, προβλήματα σε όλη την Ελλάδα [Updated]

Update 19:08 – Η ιστοσελίδα της Vodafone στο vodafone.gr φαίνεται να έχει επανέλθει

Update 19:00 – Μετά την ανάρτηση της είδησης στη σελίδα μας στο Facebook, είχαμε νέες αναφορές για προβλήματα και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, αλλά και σε πόλεις όπως τα Ιωάννινα, η Βέροια και η Θεσσαλονίκη. Το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει όλη την Ελλάδα.

Αρχικό κείμενο:

Οι χρήστες Vodafone φαίνεται να αντιμετωπίζουν σοβαρά, σύμφωνα με αναφορές αναγνωστών του Techblog. Συγκεκριμένα, οι μέχρι τώρα αναφορές προς την ιστοσελίδα μας έρχονται από κατοίκους των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, χωρίς να γνωρίζουμε πόσο διαδεδομένο είναι το πρόβλημα.

Φαίνεται πως το πρόβλημα είναι γενικό, καθώς οι χρήστες αναφέρουν προβλήματα στο ίντερνετ αλλά και στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Αν και οι συσκευές των χρηστών δείχνουν σήμα 4G, είναι αδύνατη η σύνδεση μέσω δεδομένων. Όσοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο στο 13830 βρέθηκαν σε αναμονή για αρκετή ώρα, ενώ άλλοι αναφέρουν πως κλείνει η γραμμή.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από πλευράς Vodafone για το πρόβλημα που υπάρχει. Ακόμα και η ιστοσελίδα του παρόχου δε λειτουργεί αυτή τη στιγμή, αν και αναγράφει το μήνυμα: “Δουλεύουμε σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Επισκέψου το Vodafone.gr σε λίγο”.

Όσοι είστε συνδρομητές Vodafone, αντιμετωπίζετε προβλήματα και αν ναι σε ποια περιοχή μένετε και τι πρόβλημα έχετε;

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos Kaimakamis

Κώστα, εγώ είμαι στην Αγιά Λάρισας και υπάρχουν πολλά προβλήματα στο δίκτυο. Για αρκετή ώρα όλα ήταν ανενεργά εκτός από το σταθερό τηλέφωνο, ενώ τα κινητά έδειχναν ότι πιάνουν 4G, αλλά δεν κατέβαζαν δεδομένα. Τώρα η VDSL σύνδεση έχει αρχίσει να λειτουργεί και πάλι με καθυστερήσεις.

Άλκης

Στο Βύρωνα, όλα όσα αναφέρονται. Το internet σερνόταν (πιο πολύ απ’ ότι συνήθως) μέχρι που τα έφτυσε (και τώρα δεν πετάει). Δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ούτε δεδομένα, κλήσεις σταθερό/κινητό φαίνεται να λειτουργούσαν κανονικά, όμως. Οι γραμμές τεχνικής υποστήριξης κοβόντουσαν.

kirilosMETHODMAN

edw kai 2 wres den kounietai fullo..gtp…larizona city

Μωρις Καράσσο

Εχει πέσει και στα Ιωάννινα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

και στα ιωαννινα εκτος….το τηλεφωνικο κέντρο της vodafone άφαντο

george georgilas

Και Θεσσαλονίκη για καμία ώρα δεν λειτουργούσε ούτε καν το τηλέφωνο, τώρα έχει κανένα 5λεπτο που λειτουργεί πάλι το ίντερνετ, αλλά σέρνεται!!!

tarif16

ναύπακτο τα ίδια….το σταθερό σέρνεται τώρα,ενώ πριν καμιά ώρα δεν υπήρχε καν…..στο δρόμο και το 4g σερνόταν.

Νεκταρια

Καλησπέρα σε όλους εγώ μένω Ν Φιλαδελφεια στην Αθήνα σταματησε το internet να λειτουργεί στις 17;30 περίπου το ίδιο πρόβλημα και στην δικιά μας περιοχή

Nikos

Από Ρόδο γύρω στις 5-6 το απόγευμα δεν υπήρχαν δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, sms όμως στέλνονταν. Και γύρω στις 6-8 δεν υπήρχε σταθερό internet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.