Apple: Αντικαθιστά καλώδια USB-C για το MacBook

Όσοι είναι early adopters του πιο λεπτού MacBook της σειράς της Apple, ίσως αυτή η είδηση που τους αφορά. Σύμφωνα με την εταιρεία, ένας περιορισμένος αριθμός MacBook που πουλήθηκαν μεταξύ Απριλίου-Ιουνίου του 2015, φέρουν για κάποιο απροσδιόριστο λόγο προβληματικά καλώδια USB-C.

Τα συγκεκριμένα καλώδια μπορείς να τα αναγνωρίσεις διαβάζοντας την ετικέτα τους, η οποία λέει “Designed by Apple in California. Assembled in China” και ύστερα δεν ακολουθεί κανένα Serial Number. Το MacBook ήταν μία από τις πρώτες συσκευές που υποστήριξαν το νέο standard την περασμένη χρονιά, και από τότε όλοι είδαμε πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλά και ποιοτικά καλώδια.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες και αυτοί που έδωσαν διεύθυνση κατά την διάρκεια της αγοράς θα λάβουν αυτόματα ένα νέο καλώδιο μέχρι το τέλος του μήνα. Οι υπόλοιποι, θα πρέπει οι ίδιοι να ξεκινήσουν την διαδικασία για την αλλαγή, επικοινωνώντας με εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευών ή με την Apple. Τέλος, αν κάποιος νομίζει ότι εξαιτίας αυτού του προβλήματος αναγκάστηκε να αγοράσει ένα νέο καλώδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με την Apple και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων.

apple usb-c, Apple: Αντικαθιστά καλώδια USB-C για το MacBook

apple usb-c, Apple: Αντικαθιστά καλώδια USB-C για το MacBook

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.