HomePod: Βαθμολογήθηκε με 1/10 από το iFixit

HomePod βαθμολογήθηκε 1/10 ifixit, HomePod: Βαθμολογήθηκε με 1/10 από το iFixit

Η Apple έχει λίγα εικοσιτετράωρα που διαθέτει το HomePod στην αγορά και πρόκειται για μια από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία. Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι να επισκευαστεί το ηχείο αν κάτι πάει στραβά;

Με το ποσό επισκευής / αντικατάστασης του HomePod από την Apple σε περίπτωση δυσλειτουργίας να είναι… 279 δολάρια (η συσκευή κοστίζει 349 δολάρια καινούργια), το iFixit θέλησε να μάθει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να επιδιορθωθεί μια βλάβη στο νέο έξυπνο ηχείο. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν γιατί η Apple έχει κοστολογήσει τόσο υψηλά την τιμή του service. Σύμφωνα με το iFixit, το HomePod είναι κατασκευασμένο “σαν τανκ” που σημαίνει μεν πως πρόκειται για μια πολύ στιβαρή και ποιοτική συσκευή, αλλά είναι σχεδόν αδύνατον να επισκευαστεί. Μόνο τα αναγνωρισμένα κέντρα ελέγχου της Apple μπορούν να προχωρήσουν στην επιδιόρθωση χωρίς να προξενήσουν προβλήματα στα εξαρτήματα του ηχείου.

Όσοι σκέφτεστε την αγορά του HomePod (όταν εκείνο φτάσει σε ελληνικό έδαφος) καλό είναι να έχετε στο νου σας πως αν κάτι πάει στραβά, ίσως να πρέπει να πληρώσετε ένα πόσο πολύ κοντινό της αρχικής τιμής. Όλα βέβαια αλλάζουν αν εγγραφείτε στο (επί πληρωμή) πρόγραμμα AppleCare+. Όπως και να έχει, οι κάτοχοι του HomePod θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί δεν πρόκειται για μια συσκευή που επιδιορθώνεται εύκολα.

HomePod βαθμολογήθηκε 1/10 ifixit, HomePod: Βαθμολογήθηκε με 1/10 από το iFixit

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μakis

Τ’ είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα.

mixtri

iThrow it better.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.