Gmail: Νέες επιλογές στο μενού με δεξί κλικ

Νέο Gmail, Gmail: Νέες επιλογές στο μενού με δεξί κλικ

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την διάθεση του πιο πρόσφατου Web UI του Gmail και η Google συνεχίζει να εξοπλίζει την υπηρεσία με νέες λειτουργίες. Μία από αυτές είναι και η τροποποίηση του μενού που εμφανίζεται όταν κάνουμε δεξί κλικ εντός της υπηρεσίας.

Με την νέα αυτή δυνατότητα ο χρήστης του Gmail θα μπορεί να εκτελεί γρηγορότερα ορισμένες σημαντικές ενέργειες. Μέχρι σήμερα, κάνοντας δεξί κλικ πάνω σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο χρήστης είχε τη δυνατότητα να διαγράψει το μήνυμα αυτό, να το επισημάνει ως αναγνωσμένο ή μη αναγνωσμένο, να το αρχειοθετεί ή να το μεταφέρει σε άλλη καρτέλα. Όταν, όμως, κυκλοφορήσει η εκτεταμένη έκδοση του μενού αυτού, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να προωθήσει ή να απαντήσει στο μήνυμα με μόλις ένα κλικ. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να ανοίγει ένα μήνυμα σε νέα καρτέλα για ανάγνωση αργότερα, καθώς και να αναζητά παρόμοια μηνύματα.

Νέο Gmail, Gmail: Νέες επιλογές στο μενού με δεξί κλικ

Το νέο μενού έχει ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε χρήστες G Suite, αλλά η μαζική κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου και θα χρειαστεί τουλάχιστον 3 μέρες για να γίνει διαθέσιμη προς όλους τους χρήστες της υπηρεσίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής Χ.

Βαρύ και ασήκωτο το gmail. Ο επεξεργαστής και η μνήμη του υπολογιστή δουλεύουν στο φουλ και τα κολλήματα είναι πολύ συχνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.