iPhone X: Μικρότερο notch προβλέπει η Barclays στη 2η γενιά

iPhone X notch, iPhone X: Μικρότερο notch προβλέπει η Barclays στη 2η γενιά

Αναλυτές της Barclays αναφέρουν ότι το notch στο δεύτερης γενιάς iPhone X -που αναμένεται να λανσαριστεί αργότερα μέσα στο έτος- θα είναι μικρότερο από του προκάτοχού του.

Για την ακρίβεια, οι αναλυτές Andrew Gardiner, Hiral Patel, Joseph Wolf και Blayne Curtis της Barclays, εκτιμούν ότι η Apple θα ενσωματώσει το νέο σύστημα TrueDepth στα μοντέλα της, συμπεριλαμβανομένων των iPhone X 2ης γενιάς, του μεγαλύτερου iPhone X Plus, του mid-range μοντέλου 6,1 ιντσών και του iPad Pro.

Δεδομένης όμως της πολυπλοκότητας και του χρόνου που χρειάστηκε για την ανάπτυξη του εν λόγω συστήματος, δεν θεωρούν ότι το σύστημα θα έχει κάποια μεγάλη αλλαγή.

Όμως, αναμένουν να υπάρξει μια μικρή εξέλιξη, πιθανότατα στο μέγεθος, για παράδειγμα το notch να είναι μικρότερο. Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε στην αύξηση της ζήτησης στο β΄εξάμηνο του 2018.

Ένα μικρότερο notch σίγουρα θα ευχαριστούσε κάποιους από τους χρήστες, αλλά οι προβλέψεις της Barclays δεν σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθούν κιόλας. Προηγούμενες πληροφορίες ανέφεραν ότι το notch δεν πρόκειται να μειωθεί σε μέγεθος πριν το 2019 ή και αργότερα.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι η Apple δεν θέλει να αντιμετωπίσει καθυστερήσεις και θα της είναι πιο εύκολο να λανσάρει το ίδιο σύστημα στα επερχόμενα iPhone της.

Τέλος, οι αναλυτές της Barclays εκτιμούν ότι η Apple εργάζεται σκληρά σε ένα οπίσθιο σύστημα TrueDepth για τα iPhone, το οποίο θα μπορούσε να διατεθεί το 2019. Ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για εκτεταμένες δυνατότητες augmented reality στα iPhones, όπου η Apple έχει επιδείξει ενδιαφέρον.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου, τι εννοούν μικρότερο??

Μιχάλης

Εντάξει, χρόνο με το χρόνο θα καταφέρουν να το αφαιρέσουν τελείως

Θοδωρής

Το επόμενο iPhone πρέπει κυρίως να μεγαλώσει. Μπορεί να μεγάλωσε στο μήκος στην διαγώνιο, αλλά το εμβαδό τη οθόνης μίκρυνε και το καταλαβαίνεις άμα το πιάνεις στα χέρια σου.
Επίσης μπορεί τα περιθώρια να ,μην υπάρχουν πια, αλλά τα χέρια δεν άλλαξαν εργονομία, οπότε χρειάζεται μεγαλύτερη οθόνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.