O CEO της OnePlus επιβεβαιώνει τη γυάλινη πλάτη του OnePlus 6

oneplus ceo pete lau πίσω πλευρά oneplus6 γυαλί, O CEO της OnePlus επιβεβαιώνει τη γυάλινη πλάτη του OnePlus 6

Ο Pete Lau, CEO της OnePlus, επιβεβαιώνει πως η πίσω πλευρά του OnePlus 6 θα είναι από γυαλί με πενταπλή επίστρωση βασισμένη στη νανοτεχνολογία, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας στο κράτημα και τη χρήση της συσκευής.

Μέσω των forum της εταιρείας, ο CEO της OnePlus ήθελε να τοποθετηθεί σχετικά με το υλικό κατασκευής της “πλάτης” του OnePlus 6, η οποία όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος, θα είναι κατασκευασμένη από γυαλί. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε γυάλινη πλάτη σε συσκευή της εταιρείας αφού και αυτή του OnePlus X ήταν κατασκευασμένη από γυαλί.

Αν βασιστούμε στα αρχικά σχέδια της συσκευής τα οποία μοιράστηκε ο Pete Lau, το OnePlus 6 θα έχει πιο στρογγυλεμένη εμφάνιση και ενδεχομένως θα κυκλοφορήσει και σε πιο έντονα χρώματα, επιβεβαιώνοντας τη διαρροή σχετικά με τον πλήρη σχεδιασμό του OnePlus 6, με την τελική της μορφή να αποκαλυφθεί και στην επίσημη παρουσίαση της συσκευής.

Επίσης, ο Pete Lau αναφέρει πως η συσκευή θα διατηρήσει τη χαρακτηριστική “horizon line and characteristic curve” αισθητική της μιας και η πίσω πλευρά θα διαθέτει πενταπλή επίστρωση βασισμένη στη νανοτεχνολογία και όχι τριπλή όπως συναντούμε σε άλλες συσκευές, κάνοντας το OnePlus 6 την πρώτη συσκευή που προσφέρει αυτό το χαρακτηριστικό.

Με την τεχνολογία αυτή, η πλάτη της συσκευής εμφανισιακά θα έχει μεγαλύτερη αίσθηση του βάθους, αφήνοντας μια αύρα πολυτέλειας στο σχεδιασμό του OnePlus 6. Η αίσθηση που θέλει η εταιρεία να προσφέρει στους χρήστες της συσκευής είναι μια ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης και αίσθησης σε σύγκριση με το μέταλλο. Η βαρύτητα που έχει δοθεί στη γυάλινη επιφάνεια της πίσω πλευράς φαίνεται και από το ότι δοκιμάστηκαν εβδομήντα διαφορετικές εκδόσεις μέχρι να καταλήξουν στην τελική επιλογή που θα δώσει την καλύτερη πιθανή αίσθηση στους χρήστες.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε πως ο σκοπός της εταιρείας είναι να δίνουν στους χρήστες την αίσθηση ότι κρατάνε στα χέρια τους μια πολυτελή συσκευή, από την πρώτη στιγμή που θα έρθουν σε επαφή μαζί της μέχρι όσο τη διατηρήσουν στην κατοχή τους. Επιπλέον, θα πρέπει να μην ξεχνούν πως η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των καταναλωτών που εμπιστεύονται τις συσκευές της, μιας και ο καταναλωτής είναι η προτεραιότητα για την OnePlus.

oneplus ceo pete lau πίσω πλευρά oneplus6 γυαλί, O CEO της OnePlus επιβεβαιώνει τη γυάλινη πλάτη του OnePlus 6

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sergio

Οκ,καλά όλα αυτά αλλά αν πάει η τιμή στα ύψη όπως ακούγεται,προβλέπω φιάσκο…

Nikos

@sergio με την απλή έκδοση στα 550 κ την πιο ακριβή γύρω στα 650 είναι σημαντικά πιο φτηνά από όλες τις υπόλοιπες ναυαρχίδες που αγγίζουν κ ξεπερνάνε το χιλιάρικο πλέον..

Θοδωρής

Μιλάμε για μια εταιρία που έχει σχεδόν μηδενικό κόστος marketing συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες .. δίχως φυσικό κατάστημα δίχως άμεσο service , δίχως να « πέφτει» η τιμή . Δίχως μεσάζοντες που αυξάνουν την τιμή (απο το επίσημο site γίνεται η αγορά ) και με τιμή ανάλογη όπως φαίνεται ναυαρχίδων που έχουν όλα τα υπόλοιπα ( μην συγκρίνουμε τις αρχικές τιμές – ιντερνετική σύγκριση επιβάλλεται ) . Δεν δικαιούται τον ορο «flagshipkiller “… κινηταρα οκ

Taz_dev

Πάει και η τελευταία μου ελπίδα για κινητό με μη γυάλινη πλάτη. Γλιστράει, μαζεύει δαχτυλιές, σπάει ευκολα… Δεν υπάρχει για μένα χειροτερο υλικό για να κατασκευαστεί ένα κινητό. Και το παραμύθι για την premium αίσθηση δεν το δέχομαι όταν 9.5/10 έχουν το κινητό μέσα σε θήκη.

Min24

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λέει ο φίλος Θοδωρής..
Σίγουρα θα είναι πολύ ποιοτικό και σε παρόμοια επίπεδα με τις άλλες κορυφαίες εταιρίες της αγοράς αλλά ακόμη και μετά από 6 μήνες η τιμή του θα είναι 550 κατοστάρικα στα ευρωπαϊκά σάιτ. Πραγμα αδικαιολόγητος αν αναλογιστεί κανείς ότι το P20 αυτήν την στιγμή που γράφω μπορείς να το βγεις στα 549 και το S9 στα 619€
Φανταστείτε μέχρι να βγει στην αγορά πόσο θα έχουν φτάσει οι τιμές του ανταγωνισμού.

nikos2018

Ας μας το δείξουν και μπροστά… γκουχ γκουχ νοτς γκουχ.

Nikos

Για εμένα είναι σημαντικό που δεν πέφτει η τιμή του γιατί έτσι δείχνει να με σέβεται και έχει και καλή μεταπωλικη αξία για εμένα που αλλάζω συχνά κινητό..τώρα για το μάρκετινγκ και που δεν έχει μεσάζοντες εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου διότι εγώ βγαίνω κερδισμένος από αυτό και σερβις μια χαρά έχει πολύ πιο γρήγορο από τις υπόλοιπες μάρκες…

Nikos

Το S8 έχει 700 ευρώ αυτή την στιγμή και το p20 630..μην λέμε κ ότι θέλουμε..

almir

Παρουσιάστηκε το meizu 15 k 15 plus… Επίσημα!

Sergio

@Nikos Αν η τιμή του είναι αυτή που λές,τότε μαζί σου…

Min24

Στην Ελλάδα ναι , Γερμανία σήμερα σε γερμανικό σάιτ έχει 530 το P20
Σε κανένα μήνα τόσο θα έχει και Ελλάδα.
Για μεταποιητική αξία που μιλάει ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο.
Η συγκεκριμένη εταιρία κάνει ένα άλλο μεγάλο λάθος σε 6με 8 μήνες θα βγάλει καινούριο μοντέλο οπότε πάει στράφι όλο αυτό με την σταθερή τιμή του κινητού.

Petros

Παίρνει τον δρόμο της huawei και αυτή θα παίζει στο χιλιάρικο σε λίγο και χωρίς επίσημο service.

ΝΙΚΟΣ

Ωωωω Premium γυάλινη πλάτη! Τι τεχνολογία θεέ μου.Αξίζουν πολλά άρθρα για αυτό

KostasB

Δεν βλέπω θύρα ακουστικών και ανησυχώ..
Αφαιρέθηκε ή μεταφέρθηκε πάλι πάνω;
Επίσης, ελπίζω πως φέτος θα έχουμε μόνο μια συσκευή και δεν θα υπάρξει 6Τ..

Kinezakias

Χλωμο το βλεπω να μην υπάρξει 6Τ μιας και πιστευω ξεπητιδες δεν βαλανε δακτυλικο κατω απο την οθονη για να το πλασάρουνε ως νεονστο 6Τ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.