Ο Snapdragon 8150 και το αναδιπλούμενο Samsung smartphone εμφανίστηκαν στο Android Pie

snapdragon 8150 αναδιπλούμενο smartphone samsung android pie, Ο Snapdragon 8150 και το αναδιπλούμενο Samsung smartphone εμφανίστηκαν στο Android Pie

Ένα μέλος της κοινότητας του XDA-developers εντόπισε μέσα στο Android Pie αναφορά σε τέσσερα μοντέλα Galaxy S10 αλλά και σε ένα με την κωδική ονομασία “Winner”, το οποίο αναμένεται να είναι το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung, καθώς και ενδείξεις για τον επεξεργαστή Snapdragon 8150.

Η ανάπτυξη του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung είναι κάτι γνωστό μιας και ο CEO της Samsung Mobile έχει δηλώσει πως θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018 και είναι λογικό να έχουν ήδη ξεκινήσει οι δοκιμές του Android Pie έτσι ώστε να τροποποιηθεί στις ανάγκες αυτού του νέου είδους smartphone. Θα πρέπει επίσης να τονίσουμε πως η κωδική ονομασία “Winner” δεν πρέπει να αναφέρεται στα Galaxy S10 μιας και αυτά έχουν φανεί να έχουν την κωδική ονομασία “Beyond”.

Εκτός από το αναδιπλούμενο smartphone, ο κώδικας του Android Pie μαζί με το Samsung Experience 10 UI για τα Galaxy S9 και Galaxy S9+, έδειξε πως τα νέα Galaxy S10 έχουν ξεκινήσει να δοκιμάζονται με τον επεξεργαστή Snapdragon 8150, ο οποίος ενδεχομένως να διαθέτει το Snapdragon X50 modem το οποίο υποστηρίζει τη σύνδεση στα 5G δίκτυα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.