Μη βιαστείς να πας να γραφτείς σε σχολή αγγλικών επειδή δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τη Siri στο iPhone 4S. Δεν φταίει πάντοτε η προφορά και ο τρόπος που το χειρίζεσαι το αγγλικό. Για να μην απογοητεύεσαι, σου παραθέτουμε infographic με τα όλα του, για να δεις ποια είναι γενικά η κατάσταση με τη συμπαθή κατά τα άλλα τύπισσα που ζει μέσα στο smartphone σου.
Πολλοί είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται ότι η Siri δεν τα κάνει όλα όπως υπόσχεται. Έτσι το εκπαιδευτικό portal OnlineDegrees.com αποφάσισε να το ψάξει το θέμα και συγκέντρωσε στοιχεία από μια μεγάλη ποικιλία πηγών για να φτιάξει το παρακάτω infographic που ανάμεσα στα άλλα μας λέει ότι το 87% των κατόχων iPhone 4S μιλούν τουλάχιστον μια φορά το μήνα με τη Siri, με τους μισούς από αυτούς να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την επικοινωνία τους μαζί της. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τη Siri για να κάνουν αναζητήσεις στο web και όχι τόσο πολύ για εκτελέσουν άλλες ντελικάτες εργασίες, όπως να προγραμματίσουν μία εγγραφή στην ατζέντα, να στείλουν ένα μήνυμα ή να κάνουν μια κλήση σε κάποιο δύσκολο όνομα.
Δείτε το infographic για περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία και αν είστε κάτοχοι iPhone 4S και χρησιμοποιείτε τη Siri, καταθέστε μας με ένα σχόλιο την εμπειρία σας.
Ο μοναδικός λόγος που βγήκε πάλι στην επιφάνεια το Siri είναι επειδή η Samsung έφτιαξε κάτι αντίστοιχο, αλλά όπως και το original στην ουσία δεν είναι καθόλου χρήσιμα εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, όπως το να είσαι στο αυτοκίνητο και να θέλεις να καλέσεις κάποιον, πράγμα το οποίο κάνουν και τα πιο παλιά Symbian κινητά. Κατα τα άλλα δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσεις κάτι το οποίο σε καθυστερεί αντί να σε διευκολύνει.
Ισχύει.
Επίδειξη ισχύος στην κακή της μορφή. Τα symbian το έκαναν αυτό και χωρίς data connection
Απλά ανούσιο κατά την γνώμη μου. Το δοκίμασα από το iPhone ενός φίλου και δεν με ενθουσίασε καθόλου. Όπως είπε και ο Nickolas κάτι παρόμοιο είχαν όχι μόνο τα Symbian αλλά και άλλα κινητά, ακόμα και το Motorola U9 της μαμάς μου! Τώρα και με την Samsung να απαντάει στο Siri με το S Voice δεν βλέπω κάτι το ουσιαστικό. Απλά το κάνανε για να υπάρχει παρόμοια (και ανούσια) λειτουργία στο Galaxy S3. Απλά μην λέτε ότι πάλι η Samsung αντέγραψε την Apple στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί απλά δεν ισχύει!!!
Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί χρειάζεσαι data usage για να πάρεις τηλέφωνο με φωνητικές εντολές….Μια φορά πήγα να χρησιμοποιήσω για πλάκα το Google voice και με ζήτησε σύνδεση με το ίντερνετ…Μα δεν θέλω να ψάξω κάτι…τηλέφωνο θέλω να πάρω…!!!!!
Τις προαλλες αποφασισαμε με ενα φιλο μου να καψουμε μερικα εγκεφαλικα κυτταρα και αφιερωσαμε ενα διωρακι στο να συγκρινουμε το iris με το siri.Προς μεγαλη μας εκπληξη διαπιστωσαμε οτι η android εφαρμογη που ουσιαστικα ειναι αντιγραφη του siri (οι ιδιοι οι devs το παραδεχονται) ειναι τελικα αρκετα καλυτερο!Το iris επιανε πολυ περισσοτερα απο αυτα που το ρωταγαμε,εδινε καλυτερες απαντησεις και ηταν αρκετα πιο χρηστικο.Σε ελαχιστες περιπτωσεις οι απαντησεις του siri ηταν καλυτερες.Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι και το siri,και το iris,και το s voice για την ωρα μονο για να προσφερουν μερικα χαμογελα ειναι χρησιμα και τιποτα παραπανω.
@Apostolos Επειδη νομιζω το λογισμικο που μετατρεπει την φωνη σε εντολη δε βρισκεται στη συσκευη αλλα στους σερβερ της καθε εταιρειας. Ετσι εσυ στελνεις ενα αρχειο ηχογραφησης στη google πχ, και αυτη γυριζει πισω την εντολη. Αντιθετα στα παλια νοκια που ειχαν φωνητικη κληση και φωνητικες εντολες το λογισμικο ηταν στη συσκευη και ετσι δεν χρειαζοταν δεοδμενα… Βεβαια ηταν πολυ πιο απλο, καθως δεν αντιλαμβανοταν παρα μονο καμια δεκαρια εντολες και δεν πρεπει να ηταν λογισμικο αναγνωρισης φωνης αλλα πιο πιθανο συνεκρινε αυτο που ειχες καταχωρησει αρχικα σαν εντολη με την μετεπειτα καθε φορα φωνητικη εντολη….
Αν εχετε android και θέλετε κάτι αντίστοιχο του siri, η πιο κοντινή επιλογή είναι το speaktoit (αν το πληκτρολογίσετε στο μάρκετ θα σας βγάλει όνομα σκέτο assistant).
Ωραίο είναι, αντιγραφή του siri και μάλιστα δωρεάν.
Τσεκάρετέ το.