Sony Xperia 1 II: Βελτιώσεις στην κάμερα με το πρώτο update

Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 II: Βελτιώσεις στην κάμερα με το πρώτο update

Πρόσφατα, η γιαπωνέζικη κατασκευάστρια αποκάλυψε το νέο της flagship που έχει το παράξενο όνομα Sony Xperia 1 II. Με βάση τα χαρακτηριστικά του, πρόκειται για μία αναβαθμισμένη έκδοση του περσινού flagship της εταιρείας.

Το Xperia 1 II διαθέτει στο module του τριπλή κάμερα 12MP από τη ZEISS και έναν αισθητήρα 3D ToF. Σύμφωνα με αναφορές, η κατασκευάστρια εργάζεται διαρκώς και προσθέτει νέα χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να κάνει το module του flagship smartphone ακόμα πιο ισχυρό.

Βελτιώσεις στην κάμερα πριν καν κυκλοφορήσει

Φαίνεται, ότι οι αναφορές επιβεβαιώνονται με το πρώτο update για το Xperia 1 II. Αρχικά, η ενημέρωση θα προσθέσει το eye autofocus το οποίο εξασφαλίζει ότι η κάμερα έχει πάντα ως επίκεντρο τα μάτια του ατόμου που βρίσκεται απέναντι από τον φακό.

Επιπλέον, με το πρώτο update, το Sony Xperia 1 II θα μπορεί να καταγράφει slow-motion βίντεο 1080p στα 120fps και βίντεο 4K τα 60fps. Τέλος, η ενημέρωση βελτιώνει αρκετά το Night Mode.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν το update θα είναι εγκατεστημένο στο Xperia 1 II out of the box. Ωστόσο, από τη στιγμή που αναφερόμαστε στο πρώτο update, κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει μία ενημέρωση τύπου 0 day.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάρις

Γενικά κυκλοφορεί; Στην ελληνική σελίδα της σονυ δεν υπάρχουν καν πληροφορίες

Vladimiros

To θεμα ειναι οτι οι τιμες στα Sony ειναι πολυ υψηλες…και δν κατεβαινουν για κανενα λογο,Xpera 1 και Xperia 5 750ευρω και 780 αντιστοιχα εχουν,το επισης ΧΖ3 δεν κατεβηκε ποτε κατω απο τα 500,δηλαδη να περιμενουμε μονο χριστουγεννα αν κανουν καμια καλη προσφορα? αλλη εποχη δεν μπορω να αγορασω? γιατι προσωπηκα δεν δινω πανω απο 450ευρω (ταβανι) για συσκευη.. δεν ξερω που θα παει ολο το θεμα…

Το ότι εσύ σε δίνεις πάνω από 450€ δε σημαίνει ότι η κάθε εταιρεία πρέπει να πέσει στο δικό σου budget… Ως πρώην κάτοχος Xperia 5 έχω να σου πω πως είναι απο τα λίγα κινητά που πιστεύω άξιζαν για την τιμή τους και με το παραπάνω.

Vladimiros

Αυτό που θελω να πω ειναι οτι σχεδον ολες οι εταιριες xiaomi-huawei μεχρι και Samsung οι ναυαρχιδες τους πεφτουν κατω απο 500 παντα..στα Sony Απο το ΧΖ2 Και μετα καμια συσκευη δεν επεσα σε λογικα πλαισια…το Xperia 5 ηταν πολυ καλη επιλογη στα 550..τωρα στα 780 που εχει αξιζει?? Για πες μου…ως πρωην κατοχος του Xperia 5? Για λεγε γιατί το εδωσες??χαχαχαχα

djfapples

Εγώ έχω το XPERIA 5 κ είναι φοβερό τί κινητό έχεις τώρα?

Vladimiros

Το θρυλικο Ζ5 εχω..ηθελα να παρω το ΧΖ3 αλλα δεν ειχε κατεβει στα χρηματα που μπορω να δωσω…το ξερω οτι εχεις το Xperia 5 το εχεις πει αρκετες φορες…ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κινητο το ξαναλεω..δεν ειναι το προβλημα μου οι συσκευες των Sony..για το κοστολογιο μιλαω…αλλα ξερω τι φταιει επειδη δεν φερνουν Ελλαδα επισημα και δεν εχει πολυ ζητηση οποτε οι τιμες στον θεο…Μονο Sony συσκευες μεχρι τωρα εχω παρει..και εχω καθε λογο να πω την απορια μου…φιλικα τα λεω ολα συζητηση κανουμε…αντικημενικοτατα….

Νίκος

Η λειτουργία eye auto focus θα προστεθεί στην ultra wide κάμερα. Στην βασική υπάρχει ήδη!

Ιωάννης jb

Βλαδίμηρε φίλε μου κ εγώ ήθελα πολύ το xz3! Πλέον για το συγκεκριμένο τηλ πιστεύω δεν αξίζει να δώσει κανείς πάνω από 3 κατοστάρικα!
Η μνήμη ραμ είναι 4gb!! (τα 6gb διάβασα ότι τα βρίσκεις μόνο στην αγορά της Ταϊβάν!!)
Είναι αρκετή για την ώρα αλλά σε κανα 2 χρόνια θα έχεις σοβαρό θέμα και θα θέλεις άλλη συσκευή!
Πήρα το x performance πρόσφατα επειδή το δίνουν τζάμπα! Μόνο κ μόνο επειδή μου άρεσε πάρα πολύ το design το ήθελα για τη συλλογή μου, η συσκευή δεν είναι για πολλά πολλά!! Πολύ ωραία συσκευή σε όλα εκτός από τη ταχύτητα του!
Αν έβαζα άλλα τόσα έπαιρνα ένα ωραιότατο iPad 7ης γενιάς που φυσάει! Παρόλο που κ εκεί έχουμε 3gb το φοβερό λογισμικό της μηλιας κάνει θαύματα!
Τα 3gb ram κάνουν την ζημιά πιστεύω!!
Είναι πιο αργό και από redmi note 8!
Κατι mi8, redmi note 8 pro που είναι λίγο πιο ακριβά φαντάζουν διαστημόπλοια μπροστά του!
Κακογουστα διαστημόπλοια αλλά διαστημόπλοια!
Κάπως έτσι θα είναι σε κανένα χρόνο και όσα έχουν 4gb!!
Android..

djfapples

6 giga ram το ελάχιστο για το multi-tasking πιστεύω ειναι απαραίτητο

Vladimiros

Ναι Ιωάννη και εγω αυτο πιστευω δεν αξιζει το ΧΖ3 στα 500 ευρω, εχουν κινητα για κινητα να διαλεξεις…οσο παραπανω ραμ τοσο καλυτερα εννοειται αυτο..απλα αλλοι κατασκευαστες εχουν πολυ ανταγωνιστικες τιμες και εκει ειναι που νευριαζω..με ιδιο επεξεργαστη και γενικα ιδια χαρακτηρηστικα…αλλα η Sony ειναι Sony και δεν την αλλαζω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.