Τα Galaxy A του 2019 θα έχουν οθόνη LCD αντί AMOLED για να μπορέσει η Samsung να ανταγωνιστεί τους Κινέζους;

επόμενα galaxy A οθόνη LCD αντί AMOLED samsung ανταγωνιστεί κινέζους, Τα Galaxy A του 2019 θα έχουν οθόνη LCD αντί AMOLED για να μπορέσει η Samsung να ανταγωνιστεί τους Κινέζους;

Πληροφορίες από την Κορέα σχετικά με τα Galaxy A smartphones που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019 κάνουν λόγο για αλλαγή στον τύπο οθόνης και την προσπάθεια της Samsung να ανταγωνιστεί τους κατασκευαστές από την Κίνα που έχουν τα πρωτεία στις πωλήσεις των mid-range smartphone.

Σύμφωνα με την Κορεατική σελίδα ETNews, οι αλλαγές στα πλάνα της Samsung σχετικά με τα Galaxy A50 και A60 που θα εμφανιστούν μέσα στο 2019 έχουν να κάνουν με την οθόνη τους η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ETNews, θα είναι LCD και όχι AMOLED, τη στιγμή που η εταιρεία αναμένεται να διατηρήσει την AMOLED οθόνη στα υπόλοιπα smartphone της σειράς Galaxy A.

Ίσως ο πιο προφανής λόγος για αυτήν την αλλαγή έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό που υπάρχει από τους κατασκευαστές smartphone της Κίνας οι οποίοι έχουν τα πρωτεία των πωλήσεων στα mid-range smartphone. Δεν είναι όμως μόνο τα Galaxy A που θα έχουν LCD οθόνη αλλά και τα Galaxy M τα οποία οι φήμες τα θέλουν να αντικαθιστούν τις σειρές J, C και On.

Υπάρχουν οι νέοι κωδικοί συσκευών SM-M205F και SM-M305F οι οποίοι αναφέρονται στα νέα Galaxy M τα οποία θα έρθουν με επιλογές 32GB/64GB και 64GB/128GB αναφορικά με τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε για να διαπιστώσουμε αν όλα αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα έτσι ώστε να προσπαθήσει η Samsung να ανταγωνιστεί τους Κινέζους και να προσελκύσει τους καταναλωτές προς το μέρος της.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Μα οι περισσότεροι λόγω της amoled οθόνης την προτιμούν. Αν βάλει lcd σίγουρα υπάρχουν κινέζικα που θα υπερτερούν σε όλα τα υπόλοιπα… Άρα λάθος κίνηση…

(Υ.Γ. Λόγω του υπερβολικά υψηλού iq μου, κάποιες φορές το 99,99% θα αδυνατεί να με καταλάβει. Ζήτω συγνώμη προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Ευχαριστώ! 😂)

Makis

Ω τι μετριόφρων….τρόλλαρε του κερ…

NikosAr

Δεν περνάει φυσικά από το μυαλό τους … να μειώσουν τα κέρδη τους … και με αυτόν τον τρόπο να εξαλείψουν έξω ολοκλήρου τον ανταγωνισμό … αφού και καλύτερες οθόνες έχουν και το όνομα Samsung … αλλά τι λέω εγώ τώρα

NikosAr

Δεν περνάει φυσικά από το μυαλό τους … να μειώσουν τα κέρδη τους … και με αυτόν τον τρόπο να εξαλείψουν έξω ολοκλήρου τον ανταγωνισμό … αφού και καλύτερες οθόνες έχουν και το όνομα Samsung … αλλά τι λέω εγώ τώρα … ούτως ή άλλος οι τιμές είναι στο θεό

alekos

Λογικά δεν θα το κάνει σε όλα τα κινητά τις σειράς Α αλλά σε κάποια….
για να μειώσει το κόστος και να αυξήσει τα σπεκς σε επεξεργαστές,μέγεθος οθόνης,μνήμη κ.α
μόνο τότε θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική….λογικό. Σε κάποια πιστεύω θα τις κρατήσει…
στα ακριβότερα τις σειράς Α. Και καλά κάνει για εμένα….το να θες κινητό με 120-200 ευρώ και σουπερ σπεκς και amoled οθόνη δεν είναι λογικό. Επειδή είναι λίγο σαπάκια τα φθηνά κινητά της σαμσουνγκ καλά κάνει και αλλάζει στρατηγική.

Fap fap

Για το υπολοιπο 0.01% που εχει χαμηλο iq να πουμε οτι το αρθρο αναφερεται στη χρησιμοποιηση lcd οθονων προκειμενου να μειωθει το κοστος των κινητων της Samsung και να γινουν οικονομικα πιο ανταγωνιστικα

Gp

Fake news

be happy

Good news!

baggelis10

κάτοχος Α5 2017, ο λόγος που το πήρα (όταν είχε πέσει στα 280 ευρώ φυσικά) ήταν η premium κατασκευή, η πιστοποίηση ip68, και η super amoled οθόνη, για την χρήση που κάνω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε ταχύτητα κτλ. Αν δεν είχε αυτή την οθόνη δεν θα το αγόραζα και η αλήθεια είναι ότι δεν το βλέπω να γυρίζω σε lcd ips ποτέ ξανά.

Gregorio

Όσοι αγόρασαν ή αγοράζανε Samsung τις σειράς Α και J (μεταξύ αυτών και εγώ) το μόνο παράπονο που δεν είχαν ήταν για την οθόνη που ήταν καλή να και περισσότερο ψευτόAmoled ήταν παρά Amoled, κατά άλλα απλά τα κινητά σαν συσκευή ήταν για πέταμα (ελάχιστη Ram και Rom σε σχέση με τον ανταγωνισμό, μέτριες προς χάλια κάμερες, μικρές μπαταρίες, τεράστια Bezel, και μέτρια ποιότητα υλικών όταν ο ανταγωνισμός σου δίνει κατασκευή από αλουμίνιο, γυαλί και Gorilla Glass) και φυσικά αδικαιολόγητα πολύ ακριβές συσκευές τουλάχιστον 50€-100€ ποιο πάνω από τον άμεσο ανταγωνισμό από Sony, Huawei, Honor, Xiaomi, Nokia κλπ, μόνο η σειρά Note και η S αξίζει λίγο από Samsung αλλά και πάλι πληρώνεις υπεραξία και καθαρά το όνομα όχι το κινητό, όλες οι άλλες σειρές Α, J, κλπ είναι στην κατηγορία σκουπίδια και δεν αξίζουν ούτε τα μισά από τα λεφτά τους.

George

Ανέκαθεν είχα κινητά με οθόνη LCD. Το μόνο κινητό με amoled που είχα, ήταν το προηγούμενο μου το lenovo P2. Γενικά δεν μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα με την amoled, με εξαίρεση βέβαια το απόλυτό της μαύρο. ‘Ετσι λοιπόν προσωπικά εμένα δεν με χαλάει καθόλου μία καλή LCD, αρκεί βέβαια να είναι με υψηλή ανάλυση και φωτεινότητα. Και επίσης μου αρέσει οι κατασκευαστές να σου δίνουν επιλογή για ρύθμιση του κορεσμού των χρωμάτων και θερμοκρασίας χρώματος. Πάντα καταλήγω να επιλέγω τον μεγαλύτερο κορεσμό, που έχει πιο όμορφο οπτικά αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.