Xperia XZ3: Επίσημο με Android Pie, οθόνη 6 ιντσών, Snapdragon 845, 4GB RAM και AI camera [IFA 2018]

sony xperia xz3, Xperia XZ3: Επίσημο με Android Pie,  οθόνη 6 ιντσών, Snapdragon 845, 4GB RAM και AI camera [IFA 2018]

H Sony παρουσίασε επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα, το Xperia XZ3, το οποίο είναι σχεδιασμένο άψογα για μια καθηλωτική εμπειρία θέασης, με την OLED οθόνη των 6 ιντσών και τα high-end χαρακτηριστικά που ενσωματώνει.

Η νέα ναυαρχίδα της Sony δεν έχει μόνο ξεχωριστή εμφάνιση αλλά συγκεντρώνει όλες τις οπτικοακουστικές τεχνολογίες αιχμής της Sony, με σκοπό να παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαύσουν περιεχόμενα υψηλής ποιότητας για μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας διαθέσιμη κυριολεκτικά στα χέρια των καταναλωτών.

Μια συναρπαστική εμπειρία για να δείτε περισσότερα, να ακούσετε περισσότερα και να νιώσετε ακόμη περισσότερα

Το Sony Xperia XZ3 διαθέτει για πρώτη φορά οθόνη QHD+HDR OLED η οποία βασίζεται στις βραβευμένες τεχνολογίες BRAVIA OLED TV της Sony, προσφέροντας βαθύτερες μαύρες αποχρώσεις, υψηλότερο colour contrast καθώς και μεγαλύτερη ευκρίνεια με ακόμη πιο ζωντανά χρώματα για να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία X-Reality για κινητές συσκευές μετατρέπει και αναβαθμίζει το περιεχόμενο SDR, ώστε να αγγίζει το επίπεδο ποιότητας του HDR (High Dynamic Range), δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας περιεχόμενο σε υψηλότερη ανάλυση, με ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και βελτιωμένο contrast, κάνοντας την εμπειρία θέασης ακόμα πιο ποιοτική.

Η ψυχαγωγία των χρηστών βελτιώνεται σημαντικά και από την εξαιρετική τεχνογνωσία ήχου της Sony, μιας και τα ηχεία S-Force Front Surround Sound είναι πλέον ακόμη πιο ισχυρά με 20% υψηλότερη ένταση σε σχέση με το ΧΖ2. Η τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας ήχου Hi-Res Audio επιτρέπει να ακούγεται η μουσική με την ίδια ποιότητα που ο καλλιτέχνης την δημιούργησε, ενώ το DSEE HX αναβαθμίζει τη συμπιεσμένη μουσική, ώστε να φθάνει σχεδόν σε επίπεδα ήχου υψηλής ευκρίνειας. Εκτός αυτού, η τεχνολογία LDAC εξασφαλίζει εξαιρετική ασύρματη ακρόαση, ενώ το Dynamic Vibration System δημιουργεί μια συναρπαστική εμπειρία αφής που ενισχύει τη μουσική, τις ταινίες και τα παιχνίδια, μεταφέροντας όλη τη δράση στα χέρια του χρήστη, καθώς δίνει ζωή στο περιεχόμενο με έναν μοναδικό τρόπο.

Απέριττη σχεδίαση & intuitive interface

Η οθόνη του Xperia XZ3 διαθέτει καμπυλωτή 3D γυάλινη επιφάνεια και ουσιαστικά “κουμπώνει” στην παλάμη του χρήστη χάρη στη σχεδόν bezel-less οθόνη αναλογίας 18:9. Το πάχος του αλουμινίου της συσκευής είναι στα 3mm και σε συνδυασμό με το Gorilla Glass 5 αλλά και την πιστοποίηση IP65/IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, κάνουν τη συσκευή ακόμα πιο ανθεκτική, η οποία διατείθεται σε Μαύρο, Λευκό ασημί, Βαθύ πράσινο και Μπορντό χρώμα.

Το Xperia XZ3 διαθέτει επιπλέον πλευρικούς αισθητήρες, οι οποίοι είναι φιλικοί προς τους χρήστες και χρησιμοποιούν την τεχνολογία ΑΙ για ακόμη ευκολότερη πρόσβαση στις αγαπημένες εφαρμογές που ο χρήστης ορίζει. Αρκεί ένα διπλό πάτημα σε οποιαδήποτε πλευρά του XZ3 και ενεργοποιείται η ανάλογη εφαρμογή, μια διαδικασία που γίνεται εύκολα μιας και η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμα και με το ένα χέρι.

Προηγμένη Motion Eye κάμερα και τεχνολογία ΑΙ

Η νέα ναυαρχίδα της Sony, χρησιμοποιεί την τεχνολογία ΑΙ “Smart launch”, η οποία προετοιμάζει στιγμιαία την κάμερα του κινητού, ώστε όταν ο χρήστης το κρατάει οριζόντια, σε “landscape mode”, να μη ξεφύγει ούτε μία στιγμή από τις φωτογραφικές λήψεις του Xperia XZ3. Η έξυπνη εκκίνηση, σε συνδυασμό με τα υφιστάμενα χαρακτηριστικά της ΑΙ όπως Superior Auto, Predictive Capture, Predictive Autofocus και Smile Shutter, διασφαλίζει ότι η φωτογραφική μηχανή του XZ3 θα πραγματοποιεί τις καλύτερες δυνατές λήψεις. Η κύρια κάμερα της συσκευής διαθέτει φακό στα 19MP και δυνατότητα καταγραφής 4K HDR video ενώ δε λείπει η super slow motion λειτουργία στα 960fps για ακόμη πιο συναρπαστικές λήψεις.

Όσον αφορά τη selfie κάμερα, θα βρούμε έναν φακό στα 13MP που επιτρέπει τη λήψη καλύτερων και πιο όμορφων portrait selfies με bokeh εφέ για πιο δημιουργικό αποτέλεσμα, ενώ η τεχνολογία 3D Creator περιλαμβάνει πλέον και τη δυνατότητα σάρωσης εκφράσεων προσώπου και με τις δύο κάμερες της συσκευής, για ακόμη πιο ζωντανό αποτέλεσμα.

Ακόμη πιο ισχυρές επιδόσεις

Στο εσωτερικό του Xperia XZ3 θα βρούμε τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845, 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, αλλά και γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης που φτάνουν τα 1.2Gbps. Επιπλέον, η μπαταρία σε συνδυασμό με τις λειτουργίες Smart Stamina, STAMINA mode, plus Battery Care και Qnovo Adaptive Charging εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Sony Xperia XZ3 θα διατίθεται στην Ελλάδα από αρχές Οκτωβρίου 2018 και είναι από τις πρώτες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με την τελευταία έκδοση λογισμικού Android 9 Pie.

sony xperia xz3, Xperia XZ3: Επίσημο με Android Pie,  οθόνη 6 ιντσών, Snapdragon 845, 4GB RAM και AI camera [IFA 2018]

sony xperia xz3, Xperia XZ3: Επίσημο με Android Pie,  οθόνη 6 ιντσών, Snapdragon 845, 4GB RAM και AI camera [IFA 2018]

sony xperia xz3, Xperia XZ3: Επίσημο με Android Pie,  οθόνη 6 ιντσών, Snapdragon 845, 4GB RAM και AI camera [IFA 2018]

sony xperia xz3, Xperia XZ3: Επίσημο με Android Pie,  οθόνη 6 ιντσών, Snapdragon 845, 4GB RAM και AI camera [IFA 2018]

sony xperia xz3, Xperia XZ3: Επίσημο με Android Pie,  οθόνη 6 ιντσών, Snapdragon 845, 4GB RAM και AI camera [IFA 2018]

sony xperia xz3, Xperia XZ3: Επίσημο με Android Pie,  οθόνη 6 ιντσών, Snapdragon 845, 4GB RAM και AI camera [IFA 2018]

sony xperia xz3, Xperia XZ3: Επίσημο με Android Pie,  οθόνη 6 ιντσών, Snapdragon 845, 4GB RAM και AI camera [IFA 2018]

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vangelis

wraio perimenoume tous gnostous na κραξουν!!!

Bokolis

Πραγματικο κοσμημα. Τιμη ποτε θα μαθουμε?

Koukoz

Βλέπω σχεδιασμό, λέω οκ δε τρελαίνομαι αλλά από τα προηγούμενα λίγο καλύτερα. Εδώ είμαστε λέω. Poled οθόνη 6 ιντσών με στερεοφωνικά διπλά ηχεία, σούπερ. Μονή κάμερα λέω πίσω, αντε ας πάει στο διαολο και τα πιξελ μια έχουν και σπερνουν!
4giga ram και 3300mah ??????????
Όχι Sony να με συγχωρείς αλλά δε!! Δεν έχεις καμιά επαφή με την πραγματικότητα εκεί έξω! Το παράδοξο είναι ότι άμα πούνε ποτέ να ασχοληθούν σοβαρά με το mobile τμήμα, δεν θα υπάρχει αντωγισμος.
Πραγματικά κάνουν τα αδυνατα δυνατά για να κλείσουν.

Flagship killer

Μια απλή ερώτηση…. τα 4G ram σας αρκούν για flagship 2018???

Γιώργος Κ.

Παιδιά το κινητό είναι ίδιο με το s9 μπροστά και ίδιο με το neo v πίσω. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι εγώ θα ήθελα ένα ΧΑ2 με λίγο μειωμένα πλαίσια κι όχι στρογγυλεμένη στις άκρες οθόνη αλλά πλήρως τετράγωνη. 4 ραμ και 3300 είναι σχετικά λίγα αλλά τα Sony πάνε σφαίρα σε θέμα ταχύτητας (σε θέμα αντοχής στο χρόνο δεν ξέρω…) και γενικά οι μπαταρίες τους είναι επίσης πολύ καλές. Φοβερή κίνηση να βάλουν oled οθόνη, ωστόσο το πιο ολοκληρωμένο κινητό της εταιρείας αυτή τη στιγμή ήταν και παραμένει το ΧΖ2 premium, αλλά η τιμή του είναι απλησίαστη.

JohnWave

H οθόνη του είναι επιπέδου S8/S9/Note9, οπότε πολύ καλό αυτό. Ο σχεδιασμός είναι επηρεασμένος από S8/S9 αλλά με μεγαλύτερα δυστυχώς περιθώρια πάνω και κάτω. Όσο για την κάμερα, η Sony είπε ότι έχει το ίδιο hardware με το XZ2 οπότε η όποια βελτίωση υπάρξει θα στηριχθεί στο software post processing. Δυστυχώς το ότι δεν έχει δεύτερη κάμερα σημαίνει πως δεν θα δούμε κάτι καλό στο zoom, ούτε καν στο 2Χ. Eπίσης το διάφραμα βρίσκεται στο 2.0, οπότε στις νυχτερινές λήψεις θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Μνήμη στα 4GB την ώρα που ο ανταγωνισμός προσφέρει 6GB και 8GB. Ήχος πολύ καλός από όσα διάβασα.

Γενικά μια πρόταση της Sony με επεξεργαστή ίδιο με αυτόν του ανταγωνισμού, με πολύ καλή οθόνη επιπέδου Samsung και με πολύ καλό ήχο από τα εξωτερικά ηχεία για όποιον τον ενδιαφέρει. Από την άλλη μια συσκευή που υστερεί σε design, ram και κάμερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ερχόμενη και με καθυστέρηση μισού έτους θα έχει να παλέψει και με τις τιμές των ναυαρχίδων των άλλων εταιριών που ήδη έχουν πέσει από τα 650€ και κάτω χωρίς να διαθέτει κανένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Απευθύνεται μόνο στο 0-1% των καταναλωτών που αποτελούν τη φανατική βάση της Sony.

jack sf

Σε πολλές χώρες όπως και το xz2 θα κυκλοφορεί με 6gb ram

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

λεγανε οτι θα το εφοδιαζανε με τον νεο 40 mp το σαπακι τους… ουτε αυτο καναν…

οποτε τι εχουμε δω!??? ενα σαπακι ολοιδιο με το προηγουμενο σαπακι xz2!
μονη διαφορά η poled

μαλλον ειναι επαναπαυμενοι στις πωλησεις που κάνουνε και στο o,8% που ανήκουν και γιαυτο δεν ακουσαν ποτε τον κοσμο τι ζητα απο αυτούς για να τους προτιμησει με την αγορά του

djfapples

Ένα βελτιωμένο XZ2 τίποτα το εντυπωσιακό όχι ότι δεν είναι κινητό κορυφαίων επιδόσεων αλλά περίμενα κάτι παραπάνω

Theo

Μόνο 4gb ram… Μάλιστα

Tsagarogiorgis

Καλο αλλά θέλει δουλειά για να χτυπήσει τους μεγάλους ..νομίζω το επόμενο premium θα της ο άξιο προσοχής

Nickolas

Πολύ όμορφο και η οθόνη φαίνεται εξαιρετική. Για τα 700-800 ευρώ που θα ζητάνε όμως θα περίμενα κάτι καλύτερο στην κάμερα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ε και ίσως δύο GB έξτρα μνήμη RAM για να έχουμε να λέμε.

panos

δεν αναφέρει πουθενά πόση μπαταρία θα έχει και λεπτομέρειες για την κάμερα

vladimiros

Και εγω περιμενα κατι το παραπανω δηλαδη διπλη καμερα,περισσοτερη ρομ,την καινουρια καμερα ….ΑΛΛΑ ξεκολατε μερικοι λετε οτι ναναι…ο αλλος λεει παλι η ιδια καμερα ΓΙΑΤΙ ρε τρελε στο Note 9 δεν μπηκε η ιδια καμερα?? αλλα εδω σε πειραξε ομως….
Για το βατραχακι δεν λεω τιποτα δεν εχει ιδεα απο κινητα,η μοναδικη εταιρια(σημερα) που εχει βαλει p oled αλλα αυτος θα κραξει απο συνηθεια…
Και οι ποιο πολλοι λετε για 4gb ram…θα σας ξανα πω μπας και το εμπεδωσεται,οτι τα Sony εχουν σχεδον στοκ ανδροιτ..δεν ειναι σαν τα σαμσουνκ σας…οποτε με τα 4gb ram θα πηγαινει μπαλα,εδω το Ζ5 που εχω παει μπαλα μεχρι κ μπασκετ…

XperiakiasXZ1

@vladimiros Πόσο δίκιο έχεις!! 4GB RAM είναι ΥΠΈΡ αρκετά! Και η κάμερα θα κάνει παπάδες σίγουρα..

djfapples

Για να μην τρελαθούμε το κινητό είναι top! σε οθόνη, στέρεο ηχεία 20% δυνατότερα από το XZ2, ποιότητα υλικών, νέες εφαρμογές στην ήδη πολύ καλή κάμερα κλπ απλά περιμέναμε κάτι ποιο φαντεζί όχι ότι δεν είναι εργαλείο

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

βγαινει να ανταγωνιστει το note 9 ,iphone 9, huawei mate pro με αυτο το ..ΠΡΑΜΑ ?
Η sony ειναι κατι σαν τα windows mobile. πεθαμενη εδω και πολυ καιρο απλα κανεις δε βγαινει να το πει μεσα απο την εταιρεια

το xz2 premium ακομα δεν εχει κυκλοφορησει.δεν υπαρχει πια sony..

theo.geor

$899.99 η τιμή του για τις ΗΠΑ.

JD

Απο οτι βλεπω η Sony αντεγραψε τον σχεδιασμο του S7 οποτε πλεον ειναι μολις 2 γενιες πισω απο την Samsung.

Flagship killer

Μια χαρά είναι λέει τα 4 ram… οκ… φαντάσου λοιπόν τι κάνουν τα ΝΟΚΙΑ με 6 ram και στοκ ανδροιδ… και Zeiss φακούς στη κάμερα…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

JD καμερα μονή με f 2.0 και χωρις ois δεν ειναι δυο γενιες πισω απο samsung αλλα πολυ πιο πισω ….

ηδη η samsung με το s6 ειχε προσανατολιστει στη βελτιωση των νυχτερινων με f 1.9 και optical image stabilization !!!!!

Nicko

Άξιος διάδοχος του Xperia XZ1 μου αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα το κάνει πάλι ο Γερμανός το θαύμα του στο Black Friday!

giorgosgek

ομορφουλι σχετικα , να δουμε τιμη και πως τα πηγαινει η καμερα και η οθονη. Μια 6αρα ραμ και λιγο πιο αδυνατο μπορουσε να γινει.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

γιωργος τι να δουμε πως θα πηγαινει η καμερα λες?? η ιδια ειναι του xz2 ,πανε δες κανα ριβιου του xz2 και θα ξερεις πως ειναι στο 3

.κατι αλλο που λεμε ολοι χρονια τωρα ειναι οτι η apple επαναπαυμενη στην δυναμη του ονοματος της και στις πωλησεις της δινει τα specs με το σταγονομετρο.
η sony γιατι το κανει? υπαρχει λογικη εξηγηση γιατι δεν προσπαθει καθολου τα τελευταια 8 χρονια που ανεξαρτητοποιηθηκε απο την ericsson?
ιδια μονη καμερα χωρις ois 4 ραμ και 64 ρομ ουτε midranger κινεζος!

νομιζω πως η sony mobile ειναι το παιχνιδι καποιου πολυ υψηλα υσταμενου μεσα στη μαμα sony!… δηλαδη πως βγαινει καποιος στη συνταξη και συνεχιζει να ασχολειται με κατι για να σκοτωνει την ωρα του..!? νομιζω χομπιστες την εχουν και ακριβως το ιδιο συμβαινει και στην htc που ειναι κατι σαν οικογενειακη επιχειρηση δοιηκητικα ( και γιαυτο εχει πατωσει )

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

αφου δεν εχει edit να συμπληρωσω με δευτερο μνμ οτι και στο bezeless και στο oled κομματι αργησε χαρακτηριστικα να μπει , λογικο καπου αν σκεφτεις οτι την εταιρεια αυτη τη τρεχει καποιος πολυεκατομμυριουχος ιαπωνας μαθουσαλας χομπιστας !

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

θα μας πεις καλο μου αγορι που σε πειθει να ακουμπησεις οχι 800 -αλλα εστω 500 ευρω- αυτο το midrange πραμα που συζηταμε σημερα ?

vangelis

δηλαδη οι αλλες εταιριες δεν εχουν προβληματα ta samsung ανατινασονται τα iphone επιβραδυνονται και λυγιζουν και εσυ μονο τα sony κραζεις?

Billy K.

Θα μπορούσε να είχε ονομαστεί τουλάχιστον XZ2s και όχι XZ3 γιατί ουσιαστικά οι μόνες διαφορές με το XZ2 είναι η οθόνη και η ανάλυση της selfie καμεας

ΔΗΜΉΤΡΗΣ Ν

Μένει να δούμε πως θα τα πάει από θέμα οθόνης και κάμερας αν μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσια.
4 ραμ μου φαίνονται λίγα πλέον έπρεπε τουλάχιστον 6 να έδινε για ναυαρχίδα

Petros

Και δεν παω να παρω το NOTE 8 στα 655 ευρώ που κοστίζει τώρα, που αποδεδειγμένα είναι συσκευαρα

ΔΗΜΉΤΡΗΣ Ν

Μου κάνει εντύπωση που το xz2 έχει 6 ραμ και το xz3 4 ραμ.
Την βλέπω να βγάζει πολύ γρήγορα την επόμενη ναυαρχίδα xz3 premium πολύ ποιο νωρίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.